Şimdi Ara

KVK; tamir 30 iş günü oldu, haber yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri burası mı emin değilim ama,yanlış yere açtıysam yöneticilerden konuyu doğru yere taşımalarını rica ederek bir soru soruyorum;
    Htc Diamond telefonumu garanti dahilinde tamir için kvk a teslim etmiştim. Bugün itibarı ile 30 iş günü doldu,haber yok. Ben ne yapmalıyım? Telefonla mı sorayım, mail mi atayım? Kvk sitesinde garanti dahilinde yazıyor o kadar. Veya onlardan haber gelen kadar beklemeli miyim?

• haber gelmesini bekleme kardeş, bıraktığın yere telefon açarak 30 iş günü süresinin dolduğunu belirt. Bu süre aştığında ücretsiz değişim veya ücret iadesi yapmak zorundalar. Gerekirse teslim etttiğiniz yere gidip hakkınızı arayın.

Orijinalden alıntı: metinolampx

haber gelmesini bekleme kardeş, bıraktığın yere telefon açarak 30 iş günü süresinin dolduğunu belirt. Bu süre aştığında ücretsiz değişim veya ücret iadesi yapmak zorundalar. Gerekirse teslim etttiğiniz yere gidip hakkınızı arayın.

yani...
    Sessiz kalma sakın, garanti fatura elindeyse sorun yok. Cihazını takip et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.