Şimdi Ara

KUZU ÇEVİRME PROFOSÖRÜ OLAN BAKABİLİR Mİ ? [BULDUMM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bundan yıllar önce bi programda görmüştüm hangi programdı unuttum adam yöresel tadlar tadıyo heryeri dolaşıyo falan neyse biyere gitti nereye bilmiyorum, abi adamlar kuzuyu aldı tmm mı , tabi kesilmiş yüzülmüş sadece eti kemiği var bütün şekilde, neyse abi bunlar kalktı bu kuzuyu alüminyum folyoyla sardılar heryerini sonra baba aldılar bunu kazığa soktular kazığıda toprağa çaktılar sonra alttan verdiler odunu ateşi, en sonda üstüne vairli ters şekilde kapattılar bu içerde pişti bi 3-5 saat, sonra abi varili kaldırdılar alüminyum folyoyuu BİRRRRR ÇIKARTTILARRR ANASSSSSSSSSSSINIII SATİİİİİİİMMMM OFFFFFFFFF LANN VARYA KIPPKIRMIZIII Bİ GÖRMENİZ LAZIMDI O GÖRÜNTÜYÜ ADAM PARMAĞIYLA Bİ PARÇA ALIYO LOKUM GİBİ VARYA DELİRDİM TVNİN KARŞISINDA yıllardır aklımda bu olay bi gün yapıcam diye and içtim, ama nerenin yöresi ve tam tarifi nedir bu yapılan şeyin ismi nedir detaylarıyla öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz

EDİT: BEYLER BULDUM İZLERKEN KENDİMDEN GEÇTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 27 Ekim 2016; 11:49:28 >

• ben bunu youtubede izledim, denk gelmişti öyle

hatta içlerinde 1-2 dayı biraz malcaydı

10 kişi falandılar

bağ evi gibi bi yerdeydiler

unutmazsam youtube geçmişine bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Ya bundan yıllar önce bi programda görmüştüm hangi programdı unuttum adam yöresel tadlar tadıyo heryeri dolaşıyo falan neyse biyere gitti nereye bilmiyorum, abi adamlar kuzuyu aldı tmm mı , tabi kesilmiş yüzülmüş sadece eti kemiği var bütün şekilde, neyse abi bunlar kalktı bu kuzuyu alüminyum folyoyla sardılar heryerini sonra baba aldılar bunu kazığa soktular kazığıda toprağa çaktılar sonra alttan verdiler odunu ateşi, en sonda üstüne vairli ters şekilde kapattılar bu içerde pişti bi 3-5 saat, sonra abi varili kaldırdılar alüminyum folyoyuu BİRRRRR ÇIKARTTILARRR ANASSSSSSSSSSSINIII SATİİİİİİİMMMM OFFFFFFFFF LANN VARYA KIPPKIRMIZIII Bİ GÖRMENİZ LAZIMDI O GÖRÜNTÜYÜ ADAM PARMAĞIYLA Bİ PARÇA ALIYO LOKUM GİBİ VARYA DELİRDİM TVNİN KARŞISINDA yıllardır aklımda bu olay bi gün yapıcam diye and içtim, ama nerenin yöresi ve tam tarifi nedir bu yapılan şeyin ismi nedir detaylarıyla öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz

EDİT: BEYLER BULDUM İZLERKEN KENDİMDEN GEÇTİM

Tenekede tavuğun kuzu versiyonu. Tenekede tavuk yapmayı bilen herkes yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunharman -- 27 Ekim 2016; 11:39:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• veganlar saldıracak pusu
  • dur bi ortalığı hararetlendireyim

Veganlar ne diyo bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

veganlar saldıracak pusu

Onların adını koyayayım. Ne anlar onlar beslenmeden yemekten hepsi tüy siklet cıkla gibi adamlar. Onlar otlamaya devam etsin.

• quote:

dur bi ortalığı hararetlendireyim

Veganlar ne diyo bu?

ben veganım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu iptal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

veganlar saldıracak pusu

Onların adını koyayayım. Ne anlar onlar beslenmeden yemekten hepsi tüy siklet cıkla gibi adamlar. Onlar otlamaya devam etsin.

Veganlar ne diyo la bunlar

Ben olsam çıkarır pırasayı vururum masaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

veganlar saldıracak pusu

Veganlar ne diyo la bunlar

Ben olsam çıkarır pırasayı vururum masaya

sende vegansın sanırım şakşakçılığını yaptığına göre.

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Ayıp ettin Cpt. Seni o kadar Pripyatta taşıdık neden? Düşen helikoptere şekül yapacan diye pü bak kamuflajına bak vegan seni

şş veganlar bu cpt pripyatta köpek öldürüyordu

Veganım tabiki bana mahallede Vegan Fox derler .

• Herkes aynen diyebilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O eli indir

-Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.