Şimdi Ara

Kuzey Köprüsü Fanı ne alayım...(Abit AN7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abit an7 anakrtımın kuzey koprusu fanı durdu duracak son demlerini yasıyor...cok bile dayandı...

sizce...hangisini alayım...pasif sogutucu yetermi...cunku o fan olayı artık gıcıgıma gidiyor nb fanı cok ses cıkarıyor kucuk ve hızlı dondugunden cabuk yıpranıyor...pasif olursa alırım valla...baska bildiginiz varmı
    http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=ZM-NB47J

yoksa

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CM-SLC-S41-U1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 27 Aralık 2005 0:03:44 >

• İlk ürün bence çok daha ideal ve güzel sonuçları da gayet iyi.
  • Tyr kardeşim, benim Revoltec ten başka yerde buldm bak..

Revoltec NB Fan

Bu sefer kaçırma derim

• bende aynı sorundan muzdariptim, DC'den ilk resimdeki pasif heatsinki aldım ama uymadı. 2. resimde standart HS'nin son hali, biraz tozlu kusura bakmayın...

• biraz elin yatkınsa bence p3 sogutuculardan al.. ben overclockta stabil bi board için p3 sogutucuyu biraz modifiye ettim tam deliklere uygun oyuklar actım altınada elemanlara deymiyecek şekilde yalıtım yaptım. süper bi performans sessiz sogutma.. ama iyi bi işcilik olmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

bende aynı sorundan muzdariptim, DC'den ilk resimdeki pasif heatsinki aldım ama uymadı. 2. resimde standart HS'nin son hali, biraz tozlu kusura bakmayın...

ahmcol sende de abit an7 vardı hatta bi ara baya yazısmıstık...napmalıyım sence...ilk resimdeki hs nasıl uymaz cok yonlu birsey...uymama gibi bir durum cok zor gorunuyor...

simdi ne yapayım ne alayım...
  • Abit bu fanları nerden temin etti acaba merak ediyorum hayatımda bu kadar acayip bi fan gormedim ben ya
    İlk zamanlar 5000rpm civarında çalışıyordu iki ay içinde 0 oldu Bir sene çalışmadı fan sora geçen ay çalışmaya karar verdi şu an 2000rpm çalışıyor bir aydır. çalışmazken 45 derece filan oluyordu oc de yaptım hiç sorun olmadı. Bir kaç gün önce Cooler master kasa centurion kasa aldım. kasa içi hava akımı mukemmel sıcaklık 28 dereceye düştü. Tavsiyem sıcaklık fazla artmıyorsa uğraşma ben 45 civarında 1 sene kullandım. Bu arada işlemci sıcaklığıda 7-8 derece düştü bu kasayı çok sevdim ben ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala izmirdeysen woraz'ın önerdiği revoltecten 2 tane alalım derim, bende izmir bucadayım...
  • alttaki daha iyi..
  • ahmcol bana uyar...ben hala izmirdeyim bucadayım...ayrıca woraz reel alemden arkadasımdır ve berarber aldık revoltek i beraberde taktık...gayet guzel sessiz şık ayrıca 2 tanede pasif sogutucu cıkıyor icinden onuda guney koprusune yapıstırdık..baya guzel oldu anakart...zaten okadar kaliteli fan yok piayasada bence kuzey koprusu icin biz bulmamadık baya arastırmısıtk...ama biz onu alırkenwww.firebal.net den almıstık beraberinde kasa fanları falanda aldık (imzamda) ama orda kalmamıs...haberleselim ve beraber alalım...kalitesi konusunda suphen olmasın..tek eksigi 3 pin degil 2 pin...buyuzden devrini goremiyorsun...gerci bu fan olayı kafamı bozdu ,acaba iyi bir heatsink ile bu iş olurmu diye dusunuyorum ama fansızda olmaz gibime geliyor..

• zalmani tavsiye ederim cok memnunum hemdeucuz hemde bozulmaderdi yok
  • Bide istesen buna bak

Tıkla
  • nforce 4 chipsetlerde pasif soğutucu olmuyo arkadaşlar... acayip ısınıyo malesef. en iyisi bi üst mesajdaki coolermaster. diğer fanlı revoltec gürültülü
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tyr kardeşim, benim Revoltec ten başka yerde buldm bak..

Revoltec NB Fan

Bu sefer kaçırma derim

Bu ürünü satan yerlerden birisi olan firebal mosfetler için pasif heatsink hediyeli demiş ancak
    yine fanlı bir çözüm sunmuşlar.

Sizce bu seçim yine sesli olurmu, olmaz mı?

Bende epox 9npaj için pasif heatsink düşünüyorum ama 15ytl lik fiyatı ile bu ürün alınır mı alınmaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Aralık 2005 10:25:12 >

• bence bu sogutucuyuda düsünebilirsin arkadasım

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CM-RT-UCL-L4U1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofy17 -- 28 Aralık 2005 11:09:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tyr kardeşim, benim Revoltec ten başka yerde buldm bak..

Revoltec NB Fan

Bu sefer kaçırma derim

Bu ürünü satan yerlerden birisi olan firebal mosfetler için pasif heatsink hediyeli demiş ancak
    yine fanlı bir çözüm sunmuşlar.

Sizce bu seçim yine sesli olurmu, olmaz mı?

Bende epox 9npaj için pasif heatsink düşünüyorum ama 15ytl lik fiyatı ile bu ürün alınır mı alınmaz mı.

arkadaşım ben yaklaşık 3 ay önce bu ürünü aldım, sorunsuz ve gerçekten sessiz çalışıyor!
    yanında 2 tane de heatsink geliyo, ben bunlardan birini güney köprüsünün üzerine yapıştırdım diğeri de duruyo. fan ın tek eksi tarafı devir algılayıcısının olmaması, bunun dışında oldukça sessiz ve performanslı!

• Zalman' ın pasif heatsinkleri daha çok dikkatimi çekiyor zira fanlı olması sessizde olsa benim adıma doğru seçim olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

nforce 4 chipsetlerde pasif soğutucu olmuyo arkadaşlar... acayip ısınıyo malesef. en iyisi bi üst mesajdaki coolermaster. diğer fanlı revoltec gürültülü

abit an7 >>>> nForce 4
  • bir kaç gündür dışardaydım, bu revoltec bizim standart soğutucuyu andırıyo biraz sonu benzemesinde ...ben pek o/c yapmıyorum (yapamıyorum artık) konuşmuştuk daha önce, sende pek abartmayı düşünmüyosan fansız çözümlere de açığım çünkü geceleri yattığım odada açık kalıyo alet...ve şu andaki halinde fan hs'den bi 5 santim uzakta duruyo zaten, yazın da bu şekilde kullandım ve hiç sıcaklık sorunum olmadı...iyi bir hs bulursak bence sorun çıkmaz.
  • Banada zaten farz oldu bu revoltec soğutucuyu tavsiye etmek.Epoxun zaten meşhurdur kuzey köprüsü fanları daha aldığınızın 3. haftası hayatını teslim eder Bende 1 ay önce aldım revoltec fanlı soğutucuyu sesini dibine yaklaşmadıkça duyamazsınız.Biraz montajı zor onu söyleyim epox anakarta tam olarak uyumlu değil ama ısı değerleri gayet güzel tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.