Şimdi Ara

Kuzey Kıbrıs Ev Yatırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelden Kuzey kıbrıs iskele bölgesinden ev yatırımı yaptım..Aslında yapmadan önce yazmak lazımdı ama forumu yeni keşfettim :)

120k usd stüdyo daire..5 yıl ödeme..40k verdim peşin, kalanı aylık 1,3k usd olarak ödüyorum. Proje 2027 bitecek..mantıklı mı yaptık..var mı oralardan alan veya hali hazırda evi bulunan ve gelir elde eden.

İş yapar mı, yoksa ölü yatırım mı?

bu arada bitince yönetim airbnb yapabiliryormuş. %25 kendilerine (elek-su-aidat ve karları hepsi içinde) - %75 mal sahibine ödeniyormuş.

• Biz dolandırıldık 52k pound gitti

Ev yatırımı yüzünden

konumu bulabilirsin aman diyeyim çok dolandırıcı var uzak dur kıbrıstan

Avukatlarla görüşüyoruz

Noterine kadar dava ediyoruz

https://forum.donanimhaber.com/kuzey-kibris-ta-emlak-magduriyeti--160878390#160878451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mayıs 2025; 20:31:15 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.. yani ben kıbrıslı bir arkadaşımın önerdiği firmadan aldım. Akol global..20-25 yıldır kıbrısta projeler yapıp satıyor firma..Sağlam firma diye tavsiye edildi. Sizin durumda çözülür umarım :(

• wallace21 W kullanıcısına yanıt
    Bizimkilerede orduevinde kibrisli birisi önerdi bu adam buyuk projeler yapiyor diye

Adam gelmis site projesini göstermis evrak çantasiyla dolaşiyormuş
    Ben anlamadim olayida notere gitmisler onayli imza atilmis
    Çok guvenli ülke degil orasi

Proje ne ilerlidigi var ne birsey bi ara reklam panosunda reklami duruyormus

Hatta kktc cb siyle fotosu var ofisinde hemde
    7 yatirimciyla foto cektirmis iclerinden bitanesinde bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Mayıs 2025; 14:37:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kıbrısta ev yatırmının oturma izni ve diğer izinlere nasıl bir etkisi var acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

Ev alınca oturum alabiliyorsunuz. Limit sınırı olmaksızın.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Bu devlet adamlarının gelen geçenle foto çekilmesini anlamıyorum. nice dolandırıcıların devlet adamlarıyla fotoları çıkıyor..şaşırıyorum bu duruma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuzey kıbrıs gözlemim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Photoshop da çok oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılığa verdik adam yakalandı gözaltına şuan

Bizde senin gibi verdik cayınca adam geri vermedi parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Mayıs 2025; 18:34:5 >
  • Açıkçası bende alalı 1 yıl oldu, hala inşaat başlamadı..Sadece zemin düzeltmesi yapmışlar. Diğer projedeki ekipler bu yaz bu projeye geçecekmiş. Sanırım bu yıl sonuna doğru temel falan görücez. Ama arsa firmaya ait-sözleşme yapılırken arsanın tapularını ilettiler. Galiba kıbrısta genel inşaat ilerleyişi bu şekilde. Temele başlamadan 1-2 sene önce lansman yapıyorlar. Bu sayede uzun vade yapılıyor diye anlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.