Şimdi Ara

Kuzenlerime İstanbul'u gezdireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın 2 kuzenime İstanbul'u gezdireceğim.Avcılarda oturuyorum Sultanahmet gibi tarihi yerleri gezdirmek istiyorum.Ulaşım ve yerler hakkında yardımcı olabilecek varsa Pmden yada burdan ulaşsınlütfen.

• Bende şuan kuzenlerimi gezdiryorum eve dönünce yardımcı olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

Bende şuan kuzenlerimi gezdiryorum eve dönünce yardımcı olacağım.

Yardımcı olursan çok sevinirim İstanbul kart var ama nerden dolum yapılacağını blmiyorum.Birde ulaşım biraz sorun otobüsleri metroyu tramvayı hiç bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıll 'Em All

quote:

Yardımcı olursan çok sevinirim İstanbul kart var ama nerden dolum yapılacağını blmiyorum.Birde ulaşım biraz sorun otobüsleri metroyu tramvayı hiç bilmiyorum.

Sadece yarın gezdireceksen ona göre bi plan yaparım sana. Kartlarıda otobüs duraklarinin yakınında bulunan küçük büfelerden doldurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sadece yarın gezdireceksen ona göre bi plan yaparım sana. Kartlarıda otobüs duraklarinin yakınında bulunan küçük büfelerden doldurabilirsin.

Sadece yarın hocam yaparsan ulaşımla birlikte çok mutlu olurum.

• Dostum avcilardan metrobüse bin. Önce Topkapida in sehitlikleri gezdir. 1453 Panoramayi vs. sonra metrobüse bin halicte ayvansaray galiba in orda halici pierlotiyi hatta telefelige bindir. Sonra sultanahmete nasil gidilecegni sor sana yardimci olurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Dostum avcilardan metrobüse bin. Önce Topkapida in sehitlikleri gezdir. 1453 Panoramayi vs. sonra metrobüse bin halicte ayvansaray galiba in orda halici pierlotiyi hatta telefelige bindir. Sonra sultanahmete nasil gidilecegni sor sana yardimci olurlar..

Taksim-Eminönü-Sultanahmet-Haliç-Beşiktaş-Topkapı bide buralardan bir yol şeysi çıkartabilirmisin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'e bir daha gitmem
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Dostum avcilardan metrobüse bin. Önce Topkapida in sehitlikleri gezdir. 1453 Panoramayi vs. sonra metrobüse bin halicte ayvansaray galiba in orda halici pierlotiyi hatta telefelige bindir. Sonra sultanahmete nasil gidilecegni sor sana yardimci olurlar..

Taksim-Eminönü-Sultanahmet-Haliç-Beşiktaş-Topkapı bide buralardan bir yol şeysi çıkartabilirmisin hocam.

dostum eminnüne geç ordan galata köprüsünden yürü karaköye doğru ordan direk dik bi yol var ordan taksime çıkabilirsin zaten sorarsan sana yardımcı olurlar.. taksimden aşağısı zaten beşiktaş. benden bu kadar :)

• quote:

quote:

quote:

dostum eminnüne geç ordan galata köprüsünden yürü karaköye doğru ordan direk dik bi yol var ordan taksime çıkabilirsin zaten sorarsan sana yardımcı olurlar.. taksimden aşağısı zaten beşiktaş. benden bu kadar :)

Sağol hocam sayenizde bu işi de hallettim topkapıda inip panaromaya ordan tramvayla eminönüne geçirdim gerisi de söylediğiniz gibi yaptım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.