Şimdi Ara

Kuzenimi Dövdüm Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim 7 yaşında kız bugün dayımlara misafirliğe gittim oturduk mutfakta yemek yedik sonra ben çayı aldım tek başıma salona geçtim baktım çocuklar oyun oynuyor koşuyorlar falan dikkatli olun dedim der demez kuzenim çayı düşüreyim diye elime vurdu elim yandı bardağı bıraktım tam geri döndüm hesap sorucam eğildim ne olduğunu anlamadan okkalı bir tokat da geçirdi gözüm döndü başladım tokat atmaya ben tokatladıkça gülüyordu o güldükçe ben sinirleniyordum en sonunda tuttum ellerini kulağını köküne kadar çektim ağlamaya başladı annesinin yanına koştu ne diycem beyler taktik verin annesi diğer odada şu an çocuk beni şikayet ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• csb gibi geldi ama değilse de hesap felan verme tabiki haksızın ama bozma gelip seni dövsün annesi ödeşin zaten hak etmişsin.
  • annesini de tokatla
  • Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

csb gibi geldi ama değilse de hesap felan verme tabiki haksızın ama bozma gelip seni dövsün annesi ödeşin zaten hak etmişsin.

annesi beni dövmez ama anneme söyler büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 26 Aralık 2015; 23:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

annesini de tokatla

• quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

csb gibi geldi ama değilse de hesap felan verme tabiki haksızın ama bozma gelip seni dövsün annesi ödeşin zaten hak etmişsin.

Annesi beni dövmez ama anneme söyler büyük ihtimal

yaş kaç annenden mi korkuyon ? bence git kızın gönlünü al kendini kurtarmak için felan değil ama o yaşta birine yapılmayacak bir şey yaptığın için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM İÇERİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.