Bildirim
Kuveyttürk Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorman bile hata. Enpara'ya başvur geç. Hatta pm at, referans olayım, adıma ağaç diksinler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kuveyt türk katılım bankasıdır. faizsiz bankacılık kuralları işler. şube atm sayısı finansbanka nispeten azdır.
enpara, finansbankın dijital bankacılık uygulamasıdır. işler şubeden yürümez. yüksek faiz oranları ve kampanyaları sebebiyle tercih ediliyor._____________________________ -
Kuveyttürk bankasının yeni kullanıcısıyım.Beni cezbeden tarafı genel işlerden(EFT,havale vs) masraf almaması bankamatik kartında bonus puan yerine debit altın (gr)vermesi faiz işine girmedim.Katılım bankaları guzel büyüyor.En güzel yanı Garanti bankası vs bankalardaki gibi sıra beklemiyorum.Tavsiyem Senin bankan üzerinden hesap açyırmanız kampayaları cezbediyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler