Şimdi Ara

Kuveyttürk kredi tecrübem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuveyttürk ten 2020 yılının ortasında aldığımız sıfır km araç için 30 ay vadeli bir araç kredisi kullandık. Bu süreçte inanılmaz derecede yoruldum ve bunaldım. Buradan paylaşmasam olmaz diye düşündüm. Aldığımız araç için akla hayale gelmeyecek o belgesi, bu belgesi, şu belgesi talepleri oldu, bayi de şaşırdı, hiçbir banka böyle beşgeler istemedi şimdiye kadar dediler, güç bela oradan buradan istedikleri belgeleri bulup verdik. Sanki aracı ben değil, onlar alıyor, tamam para ödediği için yasal olarak hakkı var ama, mal benim, bankaya sadece borcum var, mal bankanın değil sonuçta. Kanunen kredi kullandığınız finans kurumundan kasko yaptırma zorunluluğu bulunmuyor, buna rağmen kaskoyu kendi sigorta şirketleri Neova Sigorta dan fahiş fiyattan yaptılar. E hadi dedik, olsun o kadar. Kasko yenilemelerinde hem hasarsızlık indirimi uygulanmadı hem de yeni kaskolar aşırı fahiş fiyattan yapıldı. Bankayla bir türlü banka-müşteri ilişkisi yaşayamadık, ali kıran, baş kesen üslubuyla biz ne dersek o olacak şeklinde bir süreç oldu. Düşmanıma bile tavsiye etmeyeceğim rezil bir banka. Şubeyi de söyliyeyim de ola ki birilerinin işine yarar, İstanbul Mecidiyeköy Şubesi.








  • zorla mı çektirdiler? çekmeseydin ordan bi sürü banka var, senin hatan.

  • şaşırcak birşey yok katılım bankaları bu şekilde çalışır özel bankaalr gibi düşünmeyin şu faiz günah kar payı helal muhabbetleri

  • Katılım bankları yanlış bilmiyorsam arabayı kendi üstlerine alıyorlar borcunuz bitince devrediyorlar. Yani aracı sizin değil onların alıyor olması bir noktada gerçek gibi.

  • metin0 kullanıcısına yanıt

    Öyle bir durum olmadı. Araç baştan beri benim üzerimeydi, bankaya sadece borçluyduk. Adına da kredi demiyorlar, finansman diyorlar, ne farkediyora. Kredi bittiğinde bir devir işlemi falan olmadı. Fakat bankanın bütün süreçlerde istisnasız ayak diremesi, fütursuzca zorluk çıkartması gerçekten inanılmaz bir olaydı. Biz tanıdık bankacı diye bu seferlik burayı tercih edelim dedik, resmen dumura uğradık. Herkese mi böyle yapıyorlar onu da bilmiyorum. Bir daha ne kapılarından geçerim, ne de adlarını anarım. Son derece vahşi adamlar.

  • pelstina kullanıcısına yanıt

    Hocam ben Kuveyt Türk kullandım memnundum ama kredide benim normalde son tercihlerim arasında olur. Normal bankalar vermezse veya çok uygun bir oran vermesi lazım tercih etmem için. Tanıdık normalde yardımcı olur acaba sizin işlemleri zorlaştırdı mı bilemeyeceğim. Keşke o zaman bırakıp gitseydiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 15 Ocak 2023; 0:50:25 >
  • pelstina kullanıcısına yanıt

    katılım bankacılığında onlar normal de faizsiz bankacılık çünkü.

    yakın zamanda katılım bankacılığı eğitimi almıştım meraktan. onda da sizin bahsettiklerinizi söylüyorlardı. araba için borç verilecekse; modeli,rengi,yılı vsvs

    ama sigorta olayını duymadım hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.