Şimdi Ara

Kuvertür çikolata (doğum günü hediyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma almayı düşünüyorum da acaba doğru bir hediye olur mu emin olamadım. Tadının normal çikolatadan farklı olduğu, pastacıların aldığı söyleniyor.
    Bi de tek başına 2.5 kg çikolatayı nasıl yiyecek onu da düşünüyorum reflüm var vs deyip hiç yemezse nolur acaba?
    Marka tavsiyeniz var mı ? Ülkerin çikolatasının tadını biliyorum, ortalama bir lezzeti var. Kahve dünyası sütlü olanını düşünüyorum tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuvertur çikolata oturup yemek için üretilmiyor, tatlı felan yapıyorsa alınabilir. Çünkü çok kalın ve serttir kırılan bir bloğu 250-300 gramdi sanırsam ki onu kirmakta ayrı meziyet, mermer tezgaha vurup kirardik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm kuvertür öyle yenen bişey değil. endüstri için üretilen düşük kalite bir ürün.

• Yani onun yerine belki kaliteli bir çikolata daha güzel olur. Aroha önerebilirim.

www.arohacikolata.com
    Aroha Glutensiz Sütlü Çikolata- Sade, fındıklı, fıstıklı ve çilekli dörtlü lezzet.
    https://www.arohacikolata.com/aroha-sutlu-cikolata-50-kakao-dortlu-lezzet-pmu169
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Konfiseri ile karıştırıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvertür güzel güzel yenir tadı normal çikolatadır zaten. küçük çikolatalar büyük kuvertür çikolatanın erimesiyle yapılır.

- paketinde çikolata yazmıyorsa alma. kilosu 50 tl ye çilokata görünümlü ürünler var. tatları berbat.

- kuvertür işinin mercedes'i callebaut markadır. tadı muhteşemdir.

- callebaut'a bütçe yetmiyorsa nestle'nin de iyi kalite ürünleri var.

• Suflee yapar o düz yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum Günü Pastası
    9 ay önce açıldı
    Doğum günü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.