Şimdi Ara

Kutusuz: Shank 2 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
17.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten çok güzel.. Grafikler tam uymuş.
  • Denemekte fayda var
  • CIKkk yok ben begenmedim
  • Bakarım br ara buna.
  • Shank Hakkında En İyi Bilgileri Sundu Erdinç abimiz
  • Keşke Shank içinde Bölümler Geçme Videoları Koyurlarsa Güzel Olur
  • bir şey sorcam arkadaşlar kutusuz programı tv de çıkıyomu çıkıyosada hangi kanalda sölermisiniz
  • adam bıçakla jip patlatıyor :D
  • Teşekkürler 1.si harikaydı 2. dehşet olmuş kesinlik 1.oyununda oynayın derim :)
  • Ana menüden Origin'e giriş yapabilen var mı? Benim hesabım var ancak ana menüden giriş yapmak istediğimde oyunu çalışır durumda beklemeye alıp masaüstüne atıyor. Oyuna girmeden önce browser aracılığıyla Origin hesabıma giriş yapıyorum, oyuna girip ana menüden Origin'e bağlanmak istediğimde benim daha önceden yapmış olduğum girişi neden algılayamıyor anlamadım. Acaba varsayılan tarayıcı hangisiyse ondan mı giriş yapmak gerekiyor ki? Benim bilgisayarımda varsayılan IE9 ama benim Origin'e giriş yaptığım tarayıcı Firefox. Sorun bu noktada mı yoksa başka bir yerde mi çözemedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 22 Şubat 2012; 14:36:04 >
  • inşallah 1. oyundaki gibi iyi bir hikayesi vardır sonuçta testereyle adam kesiyorsun bir gerekçesi olmalı =)
  • arkadaşlar survival mode'da satın alma olayı var biliyorsunuz ben orda entera bastıktan sonra hiç birşey satın alamıyorum entera bastıktan sonra başka bir tuşa da mı basıcaz ama bir item almak için denemediğim tuş kalmadı
  • Çıksın abi böyle oyunlar yahu! Şaka maka insan eskilere dönüyor ah o Metal Sluglar.. Teşekkürler Erdinç reyiz.
  • Oyunda save olayi yokmu ??

Biraz oynadim ama save yapmamis ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Oyunda save olayi yokmu ??

Biraz oynadim ama save yapmamis ...

Oyunda save olayı var ama senin indirdiğin sürüm sorunlu olan sürüm.

Survival mode çok zevkli ama tek kişi ilerlemek oldukça zor. Bir ikinci kişi olmalı ki düştüğünüzde yerden kalkabilesiniz aksi takdirde en fazla 6-7 dalgaya dayanabiliyorsunuz.
  • Oynanışı çok iyi bir oyun hikayede tad katıyor

Erdinç iyukulun yüzünü göremesekte sesiyle yetindik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.