Şimdi Ara

Kutusuz - Call of Juarez: Gunslinger (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunun full sürümü internete neden düşmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

bu oyunun full sürümü internete neden düşmüyor ?

İnternete düşeli 10 gün oldu :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Videodaki müziği merak edenler:
    Evil Ways- Blues Saraceno (Justice Mix)
  • At yok aga.At olması lazımdı yani atsız vahşi batı sarmadı pek

• Mutlaka denemek lazım gibi gorunuyor bu oyunu. Anlatıma bayıldım.
  • Şu ana kadar çıkmış en iyi kovboy oyunu Red Dead Redemption kolay kolay tahtını vermez.

• Ben bu oyunun hastasıyım. İlk oyunu grafik açısından pek tatmin edici olmasada süperdi, inanılmazdı. İkinci oyun Call of Juarez : Bound in Blood ilki kadar olmasa da güzeldi sevdim bayağı. Üçüncü oyun Call of Juarez : The Cartel batırdı. Günümüze geldi oyun. Kaslı kaslı adamlar, diskolar falan hiç tutmadı da zaten. Hatalarını anladılar eskiye geri döndüler. Gameplay ine falan baktım bayağı güzel duruyor yeni oyun

• oynmadım ama klasik fps önümüze gelene bir tekme havası var oyunda ayrıca at olmaması ayrı eksi oyunda zaten :S
  • Bugün bitirdim.. keyifliydi.
  • ATSIZ KOVBOY ;)

• Açıkçası değerlendirirken oyunun arcade türü adı altında çıkmış olduğu gerçeğini de göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. Bugün live'dan demosunu edinip oynadım. Arcade olarak değerlendirirsek hiç de fena gelmedi bana. Demoda dahi hikaye sunumu başarılıydı. Diğer bir beğendiğim özellik ise oyundaki espriler oldu. Sonuçta çerezlik, zaman geçirmelik bir oyun olmuş. Öyle kimse derin bir senaryo modu beklemesin bu oyundan.
  • şu oyunda birde multi olsaymış süper olacakmış.çok keyifli tavsiye ederim herkese
  • Ah be ne oyundu 3 kere 3 farklı zorluk seviyesinde bitirdim hala oynayasım var.Ergenler bu oyundan zevk almaz çünkü eskiden western filmleri izleyenler bilir hikayedeki elemanlar gerçek hayatta yaşamış bir çok filme konu olmuş elemanlar billy the kid,jesse james daltonlar vs vs.ben çok beğendim helal yapanalara....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ah be ne oyundu 3 kere 3 farklı zorluk seviyesinde bitirdim hala oynayasım var.Ergenler bu oyundan zevk almaz çünkü eskiden western filmleri izleyenler bilir hikayedeki elemanlar gerçek hayatta yaşamış bir çok filme konu olmuş elemanlar billy the kid,jesse james daltonlar vs vs.ben çok beğendim helal yapanalara....

Fikirlerine tamamen katiliyorum dostum, ne cok ozlemisim western oyunlarini, demosunu oynadim, tamam dedim iste aradigim oyun bu. Beni 6 aydir oynadigim tek oyun olan Borderlands 2 den (300 saati gecmisimdir) koparabilen tek oyun bu oldu, herseyiyle cok eglenceli bi oyunmus, saatlerce oynarim sikilmadan. Butun haftasonu bunu oynadim, oyundaki senaryo gercekten yasanmis olaylar ve duellolardan esinlenmis, sonra oyunda tarihi western karakterlerle ilgili bilgiler acabiliyorsunuz, okuduklarimdan etkilenip tombstone i indirdim. Wyatt Earp, kardesleri ve Doc holiday'in The Covboys cetesiyle mucadelesini seyrettim cok guzel filmdi o da, western dolu bir haftasonu oldu benim icin, cok keyifliydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.