Şimdi Ara

Kutusuz - Call of Juarez: Gunslinger

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silas Greaves'in hikayesine kulak vermeye hazır mısınız?

• Altyazi niye Almanca
  • Tek kelimeyle çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft önce CoJ Bound and Blood oynayıp sonra RDR oynasaymış ve şu oyunu yapmaya öyle başlasalarmış daha çok sevinirdim. Hiç böyle birşey beklemiyordum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Silah ve tüfeklerin üstündeki gravürler çok güzel görünüyordu

Severek oynuyacağım bir oyun gibi duruyor fiyatıda uygunmuş
  • Call of Juarez 1,zamanının manyak oyunlarından biriydi.Sonra Bound in Bloodla idare eder bir seviyeye geldi,Cartel batırdı,bunla biraz sıvamaya çalışmışlar.

• benim gözlemlediğim oyun çok aceleye gelmiş
    fikirler çok güzel oyun sizi etkiliyor ama bir sürte sonra o kadar çizgisel ve yapay geliyor ki sıkılıyorsunuz multiplayer olmamasından belli zaten
    keşke şöyle bir 6 ay daha geç çıksaymış ama multisiyle falan gelseymiş o zaman 15 değil 50 dolarlık bir oyun bile olabilirdi ve parasını hak ederdi
    15 dolar için bende kaçmaz diyorum ama techland ın bu oyunu çıkarmasının sebebini anlayamıyorum
    yarım kalmış bir oyun resmen
    belki seneye yeni bir tam coj oyunu getiricekler carteli oynayıp bu ne la diyen kitleye vahşi batı deneyimi tattırmak istemiş olabilirler

• Ben beğendim son zamanlarda zevk aldığım keyifli shooter oyunlarından biri özellikle sunumu beni çok etkiledi :)

• inceleme için teşekkürler tamam mi ile size katılıyorum
    oyun kesinlikle çok zevkli bir nefeste işini bitirdim fiyat ise gayet uygun bence denenmeli

• Bu olay böyle gerçekleşmedi
  • Kullanici puanim10

soonucda western yapimlar kolay kolay ortaya cikmiyor.

• inceleme güzel olmuş, ama inceleme esnasında oyun içi altyazılar neden almanca? (ya da hangi dilse bilmiyorum) ingilizce oynasaydınız daha iyi olurdu
  • Çerezlik.
  • İlk fırsatta alıcam ben beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

İlk fırsatta alıcam ben beğendim

Önce 360'ı açman gerekiyor Mustafa'cım:)
  • Aral'da 18 tl ye satılıyor ilk defa yurtdışında ucuza satılan bir oyunun Türkiye'de de aynı bu kadar ucuz fiyattan satıldığını gördüm Aral Game diğer oyunlarıda keşke makul düzeyden fiyatlandırsada Türkiye'den alsak inşallah bundan sonrada böyle olur , ama fiyatlar 150-200 tl arası olduğu zaman bizde mecburen yurtdışından almak zorunda kalıyoruz

• pc de mausla oynarken ekran titriyor grafiklerde konsoldan daha kötü gibi çok kötü port dedikleri bu olsa gerek *onun dışında zevkli bi oyun

• Inceleme için teşekkürler oyunu ps3 de demosunu oynadim çok deyifliydi sonra pc ye aldim oynarken sarmadi pc de vuruş hissi iyi deyil ama ps3 mutlaka oynucam .

• Alt yazılar niye almanca onu merak ettim :) Levent'in incelemelerini beğeniyorum,Levente iyi oyunlar mı veriyorlar bilemedim ... :)
  • Kaliteli bir inceleme olmuş teşekkürler.

Altyazının almanca olmasının sebebi ingilizceyi yeterince bilmeniz, biraz almancayı geliştirmek istemeniz mi acaba?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.