Şimdi Ara

Kütüphanede rezil oldum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arada kitap almak için kütüphaneye giderim yada dire kütüphanede okurum kitabı gözlüklü bi kız var genelde ne zaman gitsem orda bakıyorum falan kıza okuduğu kitaplara bakıyorum hep rus edebiyatı klasikleri okuyor neyse gittim yanına bunun kitabına baktım rus edebiyatına bayağa bi ilginiz var sanırım dedim kızda evet dedi bende kitabınıza bi bakabilirmiyim dedim kız tuhaf tuhaf bakıp kitap okuyorum farkındamısın dedi resmen kafama bi 4/6 mermisi yedim beyler sonra pardon dedim masadan kalkıp direk çıktım kütüphaneden. Kütüphaneye gitmeye korkuyorum artık tatktik verin kitaba para vermek istemiyorum maddi durumumuz iyi değil.

• Kız takmamış işte seni ne var bunda, tecrübe olmuştur sana da. Kütüphaneye gitmeye devam et birşey olmaz.
  • Bence hayatta boyle seylerin olacagini dusunuyorum. Kafaya takmamalisiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 7 Şubat 2016; 23:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Kız takmamış işte seni ne var bunda, tecrübe olmuştur sana da. Kütüphaneye gitmeye devam et birşey olmaz.

Hocam öyle demeyin kafama kanas mermisi yedim resmen bide kız pis pis sırıttı ben yanından kalkarken
  • Amaan bosverin hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Amaan bosverin hocam...

Kıza patronun kim olduğunu göstermem lazım aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben anlamadım okuyo diye kitaba bakamazmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıntılı.Adam T kullanıcısına yanıt
    Nick-mesaj uyumsuzluğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmus buda sana ders olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İyi olmus buda sana ders olsun.

Nie hocam ya kütüphaneye gitmeyi çok severim bayağa bi kitabı bitirdim orda adtık kütüphaneci ile dostuz sayılır ancak bu olan son olay hoş olmadı. Kız resmen ateş etti
  • Evet

• bence büyütme meseleyi alt tarafı red yemişsin.

• ayıp etmiş bence ama niye öyle yaptın da diyemezsin..

bence kafana takma devam et kitap okumaya belki kız ilerde senin de iyi niyetini görüp pişman olur
  • kendilerini bişey sanıyolar işte Salla gitsin
  • Beyler o kütüphanenin patronu benim ve bunu o kıza göstericem yarın gene gidicem gidip orda ders çalışıcam eyvallah sayenizde tramva tehlikesini atlattım.
  • Bilgisayara pdf indirip oku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.