Şimdi Ara

KUTULU İ7 4790 + KUTULU GIGABYTE Z97X UD5H +4GB RAM (KULLANILMAMIŞ SIFIR AYARINDA ÜRÜNLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Gigabyte Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 KUTULU İ7 4790 + KUTULU GIGABYTE Z97X UD5H +4GB RAM (KULLANILMAMIŞ SIFIR AYARINDA ÜRÜNLER)

İLAN BAŞLIĞINDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ İŞLEMCİ VE ANAKART RAM SATILIKTIR KUTULARI DURMAKTA ÇOK TEMİZDİR SORUNSUZ.

SET HALİNDE SATILIKTIR. ÜRÜNLERİ ALDIĞIMIZ ARKADAŞ SIFIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ GÖRMEDİĞİM İÇİN PEK İHTİMAL VERMEMİŞTİM GERÇEKTEN SIFIR PAKETTEN BUGÜN ÇIKMIŞLAR GİBİ KUTULARI DAHİ O ŞEKİLDE İŞLEMCİ FANI ORJİNAL MACUNU BİLE DURMAKTA KULLANILMAMIŞ.

FİYAT : 2600 TL

KARGO ALICI ÖDER.

İLETİŞİM : 0554 345 81 82

AHMET DEĞİRMENCİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu fiyata sıfır garantili 10100f işlemci b560 anakart ve 8gb ddr4 ram alınıyor nasıl bir fiyattır bu

• emrekaradag kullanıcısına yanıt

siz ilanlarda görmediniz sanırım 16gb ram ile 3200 e satıldığını. piyasaya göre fiyat belirledim üstelik benim ürün sıfır dı burada yazdıgım fiyatın çok üstüne elden sattım. ama sıfırdı ürünler kullanılmamış kutusunda. her zaman forum a özel fiyat yazmaya çalışıyorum. ekran kartımı da burada yazdığımın çok üstüne elden sattım. geçen gün elimde sıfır kutuda kullanılmamış evga gtx 970 i 2400 e sattım yine foruma girdim ciddi anlamda müşteri çıkmadı elden sattım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanlar değil gerçek piyasa fiyatları ilgilendiriyor beni. Siz satışı yapılabilen, açıldıktan sonra makul sürede alıcı bulunan ürünlerin fiyatlarını değilde aylarca güncellenen, fiyatları ile adeta dolandırılacak insan arayan ilanların fiyatlarını referans alıyorsunuz.

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL Core i3 10100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-10100f-soket-1200-10-nesil-3-60ghz-6mb-onbellek-14nm-islemci.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-b560m-pro-e-soket-1200-ddr4-4800-oc-pc%C4%B1-e-gen-4-m-2-usb3-2-1x-1g-lan-matx-anakart-1216807.html?rbtc=gel|con|21||||

https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-d30-8gb-3200-mhz-ddr4-cl16-ram-ax4u32008g16a-sr30-p-HBCV00000B1I9D

Bakın siz 8 yıllık işlemci ve anakartı yanında 4 gb ram ile 2600e satmaya çalışırken, iki yıl garantili olarak güncel sistemi 8 gb ram ile 2750 liraya almak mümkün. Biraz piyasa takibi yada h510 anakart gibi alternatifler ile 2600 lira altına almak bile mümkün. sattığınızı iddia ettiğiniz ürünler kullanılmamış olmaları milattan kalma teknoloji oldukları, performans olarak yetersiz oldukları gerçeğini değiştirmez.

Eğer siz bu ürünlerinizi burada yazdığınızın da üzerinde sattıysanız bu sizin başarınız değil, alıcının cehaletinin göstergesidir. Ama ne yapacaksın ülkem insanı teknoloji konusunda özürlü olduğundan i7 görünce baya iyi sanıyor. Sonra sizin karşısındakinin bilgisizliğini fırsata çeviren bir satıcı ile karşılaşınca itinayla kazığın kralını yiyorlar.

Hakkınızda eklediğim özel notun hakkını veren bir üyesiniz. tebrik ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.