Şimdi Ara

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
20.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

calippo gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 24 Haziran 2011; 2:29:35 >

• Cam şişe unuttuğumda patlamıştı ama kutu kolanın patlayacağını sanmıyorum.
  • Bişi olmicak sonra burdakiler ben demiştim dicek. Aksini söyleyenler ölü taklidi yapıcak.

Not: Şehr-i Hüzün dediydi dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Soğutulunca hacmi artan tek madde su diye biliyorum özkütlesi azaldığından dolayı. Yanlış mı biliyorum?

Kolanın içinde yüksek miktarda su var

Valla? Su içine katılan her madde bu etkiyi azaltır demek istemiştim
  • Ben de buzlukta kutu kola unutmuştum dolabı açtığımda buzlar kolanın rengine bürünmüştü yani kutu da patlıyor
    ama hasar olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 24 Haziran 2011; 2:30:31 >
  •  Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

• arkadaşlar benim bildiğim patlama sıvının hacmi genleştiği için olmuyor tamam soğukta gazlar daha iyi çözünür ama sıvı donmaya başladığında da katı da gaz hiç çözünmez yani çözünen bütün gaz dışarıya çıkmaya başlar ve böylece ufak bir hacime sığmaya çalışan gaz sığamadığından patlama meydana gelmez mi?

yanlış biliyorsam lütfen doğruyu açıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.

Krizlerdeyim hahaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

kutu kolayı bilmemde 2.5 luk kolayı buzlukta unuttum .

mutfaktan gelen sesi bi ben bilirim mutfak mahvolmuştu

:D Aynısı bana oldu kolayı attım buzluğa pepsi 2.5 litre unuttum 1-2 saat sonra gittim.Donmuş açtım.Patladı tavana fışkırıyor ama nasıl öyle böyle değil Heryer kola olmuştu
  • reserve merak ettim ben de :D
  • Evet SS ler gelsin artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

Evet SS ler gelsin artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

• Patlayacaktir.ben de bi kere unutmuştum buzlukta.9 saat gecti sabah dolabı actım dolabın ici donmuş kolaydı.
  • Sonuç?
  • beklemedeyiz
  •  Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]
  • Ben cok gazoz biraktim buzlukta hic patlamadi. Gazozda olmuyor herhalde boyle birsey.
  • patron işten kovmuş bile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.