Şimdi Ara

KUTU KOLADAN NEDEN MİKROP KAPMIYORUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz önce kolayı içerken aklıma bu kola bana gelene kadar kaç kişinin eline kaç yere temas ediyodur acaba neden mikrop kapmıyoruz yoksa farklı bi ilac mı sürüyolar.

• kutu kolanın dışını yalayarak mı içiyorsun ?
  • Dostum onlar senin bildiğin gibi millet alıp oraya koymuyor.Onun fabrikasında tamami ile makineler tarafından yönetiliyor.Kutunun yapılışından kolanın doldurulmasına kadar elle temas yok.Ardından 24lü kolalar halinde paketlenip satıcıya gönderilir.Oda açar ve dolaba koyar.
  • Paketlemeden önce orayı iyice emiyorlar ki mikroplar ölsün, bir daha da mikrop bulaşmasın
  • düşün yani mikrop bile barınmıyor üzerinde

Deep Note: Hastasıyız ezelden...
  • Sen yine de ağzının değdiği yeri sil ben hep ole yaparım (alışkanlık xD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

kutu kolanın dışını yalayarak mı içiyorsun ?

Deydirerek iciyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendimiz mikrobuz asıl kutu kola tehlikede
  • Ohoo, o kadarla mikrop kapacağınızı mı sanıyorsunuz? Vücudunuzun bir sistemi var herhalde, her şeyi temiz temiz kullanırsanız yarın öbür gün diş fırçanızdaki mikroplardan ölür gidersiniz, bağışıklık diye bir şey var.
  • Hastasıyız dede.
  • Çivi çiviyi söker.
  • Coca Cola'da çalışan bir arkadaşım kutu kola almayın diye uyarmıştı bizi.. Reyona dizmeden önce temizleniyormuş tabi ama temizlediğimiz bezi görmeyin demişti..
  • ben içmeden önce ıslak mendil yada peçeteyle silerim arkadaş hep yaparım bunu yoksa içemem.
  • Kapa bilirsin. Kutunun üstündeki mikroplara bağlı birşey aşırı kirli depolarda beklediyse olabilir. Her ne kadar bazıları bağışıklık diye birşey var dese bile her mikroba bağışıklığı yoktur insanların. Mesela ben de HIV olsa vücut sıvımdan çok azcık sürsem senin ağzına gelen yere geçmiş olsun.
  • Koka Kola'da çalışan bi arkadaşım demişti ki fabrikada kola şişelerinin içine işeyen bi ekip varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Coca Cola'da çalışan bir arkadaşım kutu kola almayın diye uyarmıştı bizi.. Reyona dizmeden önce temizleniyormuş tabi ama temizlediğimiz bezi görmeyin demişti..

askerde tabak silerdik biz o bezlerle

kullanılmış tuvalet kağıdındaki mikrop oranı daha düşüktür
  • quote:

Coca Cola'da çalışan bir arkadaşım kutu kola almayın diye uyarmıştı bizi.. Reyona dizmeden önce temizleniyormuş tabi ama temizlediğimiz bezi görmeyin demişti..

kasjfkalgaklg kutuları bezle temizliyormış yanifjfgfggfgfjghmhgöflufy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Ekim 2011; 23:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

kasjfkalgaklg kutuları bezle temizliyormış yanifjfgfggfgfjghmhgöflufy

Tabii ya Maçipiçu da özellikle temizleme fabrikaları varmış.

• Git şişeden al daha hesaplı kutudan 330 ml. si 1 lira 2.5 litre 2.5 lira daha hesaplı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Kendimiz mikrobuz asıl kutu kola tehlikede

Delik olsun yeter
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.