Şimdi Ara

Kutlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazıları gibi şike yaptınız da şampiyon oldunuz falan filan gibi çocukça söylemler etmeyeceğim, merak etmeyin. Siz bu sene hakkınızla şampiyon oldunuz. Kazanmasını bildiniz. Başkan değişti, TD değişti ama hedefiniz değişmedi. Kutluyorum şampiyonluğunuzu ve 4. yıldızınızı. Bizi Şampiyonlar Ligi'nde gururlandırın. Umarım biz veya Beşiktaş artık kim 2. olarak bitirirse CL'ye katılırız ve CL'de iki Türk takımı oynar. Hep istediğim birşeydir bu. Tekrardan tebrik ederim. Sizden tek istediğim sinirleri fazla germemeniz. Tabii ki eğlenin ama fazla da üzmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Arkadaşlar bazıları gibi şike yaptınız da şampiyon oldunuz falan filan gibi çocukça söylemler etmeyeceğim, merak etmeyin. Siz bu sene hakkınızla şampiyon oldunuz. Kazanmasını bildiniz. Başkan değişti, TD değişti ama hedefiniz değişmedi. Kutluyorum şampiyonluğunuzu ve 4. yıldızınızı. Bizi Şampiyonlar Ligi'nde gururlandırın. Umarım biz veya Beşiktaş artık kim 2. olarak bitirirse CL'ye katılırız ve CL'de iki Türk takımı oynar. Hep istediğim birşeydir bu. Tekrardan tebrik ederim. Sizden tek istediğim sinirleri fazla germemeniz. Tabii ki eğlenin ama fazla da üzmeyin

Tsk iyi aksamlar

• Umarim fener 2. olur.

Vizyonu ve kadrosu bu kadar felaket bir besiktasin kazara sampiyonlar ligine katilmasi facia olur.

• quote:

Arkadaşlar bazıları gibi şike yaptınız da şampiyon oldunuz falan filan gibi çocukça söylemler etmeyeceğim, merak etmeyin. Siz bu sene hakkınızla şampiyon oldunuz. Kazanmasını bildiniz. Başkan değişti, TD değişti ama hedefiniz değişmedi. Kutluyorum şampiyonluğunuzu ve 4. yıldızınızı. Bizi Şampiyonlar Ligi'nde gururlandırın. Umarım biz veya Beşiktaş artık kim 2. olarak bitirirse CL'ye katılırız ve CL'de iki Türk takımı oynar. Hep istediğim birşeydir bu. Tekrardan tebrik ederim. Sizden tek istediğim sinirleri fazla germemeniz. Tabii ki eğlenin ama fazla da üzmeyin

Tsk iyi aksamlar
  • Totem vol:2739492817

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Umarim fener 2. olur.

Vizyonu ve kadrosu bu kadar felaket bir besiktasin kazara sampiyonlar ligine katilmasi facia olur.

Zaten katılamaz Beşiktaş ön elemede yine elenir bizim hakkımızdı derler olsun şerefli uefa ligine giderler

• totem lan bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı Cumalar..
    3 ay önce açıldı
    Hayırlı Cumalar..
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Umarim fener 2. olur.

Katılıyorum. Bu ülkede önce 2 büyük, sonra 5 büyük vardır.
  • Totem kokan hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Umarim fener 2. olur.

24 tane koyunca 24 kat daha fazla mı tatmin oluyorsun?

• yarın şöyle erkenden bi gol var ya. tadından yenmez. hadi inşallahhhh
  • quote:

Ortada tebrik edecek bir şey yok lig bitmedi.

• leş gibi totem kokuyor konu
  • Görüyorum ve inşallah siz şampiyon olursunuz diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

totem lan bu

:DD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlıya yağmurlu günde su vermiyeceksin en azından Fenerbahçe ezeli rekabetimiz olan bir rakibimiz. O kadar başarılı olmalarına rağmen beşiktaşlılar kadar konuşmuyor adamlar demekki ALLAH dağına göre kar yağdırıyor bu beşiktaşılar başarılı olsalar adamların çenelerini kapatamassın.
  • atem totem ben seni
  • Atem totem
  • Şampiyon Fenerbahçe olacak.Beşiktaş bizi yenecek , ligi eşit puanda bitirecek iki takım.Tebrikler , haketti Fb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Umarim fener 2. olur.

Katılıyorum. Bu ülkede önce 2 büyük, sonra 5 büyük vardır.

oğlum demeyin öyle 2 büyük 5 büyük diye ben BJK ye 3. büyük dedim diye 75 gün ceza yedim aman ha dikkat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.