Şimdi Ara

Kutlamalarda trip yapanları şutlayacaksın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Melo, Pandev, Dzemaili, Sabri, bir kaç isim daha var.. Melo'yu zaten direk şutlayacaksın.. Çok fazla yüz bulmuş belli, twitterdan çıkmayan sosyal medyanın kölesi olmuş, arkadaşlarını twitterdan takipten çıkartmış, kutlamalarda suratı asık, resmen ortamı germek için çırpındı.. Hepsini yollayacaksın abi Melo'dan başka adam mı yok? Kendini vazgeçilmez sanıyor adam.. Yürüsün gitsin... Çok severdim meloyu ama kendi kendine ettiğini bulacak böyle itici davranışlara devam ederse

• pandev ve dzemaili yi anlarsında melo çok saçma triplere girdi sabri yi yazmışsın onu anlamadım adam çılgınlar gibi kutladı 3lü çektirirken donuk surat yapması goygoyuna bence
  • Hop hop.Sabri reisi satani bizde satariz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni forumdan şutlasak nasıl olur.
  • Adamlar kutlamayı değil milletin suratının asıklık derecesini takip ediyor.Enteresan valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Seni forumdan şutlasak nasıl olur.

Yer mi o kardeşim? Beni şutlayabilecek biri varsa çıksın bu forumda.
  • Pandevle dzemaili 'de tripten cok biraz "ben ne yaptim ki" mahcuplugu vardi sanirim. Zaten sezon sonu gideceklerini de biliyorlar ona ragmen platformda yine de tadini cikarttilar.

Pandev neyse de dzemaili kalsaydi keske orta sahada oynadiginda begendigim bir isim, hic olmazsa iyi bir alternatif olurdu ama hic sans bulamadi.

Gerci sans buldugunda da sol kanada koydular adami.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Seni forumdan şutlasak nasıl olur.

Yer mi o kardeşim? Beni şutlayabilecek biri varsa çıksın bu forumda.

Ovvvvv çok sert.
  • Hasta misiniz olm siz
  • Sabriye yapılan ayıptır adama laf etmeyin artık. Kadro dışı kaldı kaptanlığı elinden alındı sözleşme yenilenme gibi bi durum konuşulmadı. Biz her sene Sabri yerine sağ bek diye transfer yaparken hep Sabri oynadı. Bu sene de o kadar zaman kadro dışı olmasına rağmen şampiyonluğu getiren adamlardandır. Sabrinin Ayhana yaptığı vefa borcunu Selçuk bey Sabriye yapmadı tek başına kaldırdı kupayı. Ayıp ayıp. Bu takımdan Selçuk ve Burak gitmelidir.

• Galatasaray ı acilen bırakmalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meloya bilmemde diğerleri arkadaşların dediği gibi ben ne yaptım ki mahçupluğudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdizArhan10

Sabriye yapılan ayıptır adama laf etmeyin artık. Kadro dışı kaldı kaptanlığı elinden alındı sözleşme yenilenme gibi bi durum konuşulmadı. Biz her sene Sabri yerine sağ bek diye transfer yaparken hep Sabri oynadı. Bu sene de o kadar zaman kadro dışı olmasına rağmen şampiyonluğu getiren adamlardandır. Sabrinin Ayhana yaptığı vefa borcunu Selçuk bey Sabriye yapmadı tek başına kaldırdı kupayı. Ayıp ayıp. Bu takımdan Selçuk ve Burak gitmelidir.

Aynen benim de dikkatimi çekti, kupa kaldırılırken Sabri görünmüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Galatasaray ı acilen bırakmalısın

https://translate.google.com.tr/#tr/en/galatasaray'%C4%B1%20acilen%20b%C4%B1rakmal%C4%B1s%C4%B1n
  • melo benimde gözüme battı ama sabri'de hiç birşey görmedim ben, bişeyde yoktu zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.