Şimdi Ara

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okul ve şehir nasıldır ? İnsanlar tutucumudur yurt imkanları nasıldır ? Hepsi cemaatın elinde midir ?

• +
  • Lanet olsun adamım bende orayı yazdım ya :D
  • Ben Kütahyalı m sehir bayagi tutucu akp nin oyları son secimde yüzde seksenlerdeydi simdiden geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadıgım şey bunu tercih yaptıktan sonra mı soruyosun?
  • konya gibi düşün işte onun daha küçüğü. yurtların hepsi cemaatin elinde değil. ev tutabilirsin merkezde bir sürü 1+1 var. öğrencilerden evinden çıkmayan da var sabaha kadar barda eğlenen de var. sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: afka9

Ben Kütahyalı m sehir bayagi tutucu akp nin oyları son secimde yüzde seksenlerdeydi simdiden geçmiş olsun

http://secim.haberler.com/2011/kutahya-secim-sonuclari/
    yalan yalan yalan. insanlara lütfen yalan söylemeyelim! sadece %64,5 kardeşim sadece %64,5 :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim ablam orda okuyor ve bir an önce okul bitsinde kurtulim diyor. Şehir çok tutucu , yurtta bacılar falan varmış (devlet yurdu). Hocalar falan cemaatten diyor hep.
  • Çok abartmışsınız. Bir kütahyalı o olarak o kadar olduğunu sanmıyorum. Evet Cemaatten adam cok ve çoğu yurt onların elinde ama pek bi zorlama falan yapmazlar normal yurt kuralları geçerlidir ama bu her terikat için geçerli değil süleymancı yurtlarında durum farklıdır. Zaten ev kiralı ucuz eve geçersiniz. Hangi bölüm yazdınız merak ediyorum benim elektrik elektronik müh tutmasına rağmen yazmayıp mezuna kalmayı tercih ettim. Hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

anlamadıgım şey bunu tercih yaptıktan sonra mı soruyosun?

Konunun açılma tarihine bakarsan tercihler öncesinde açtım. Yazdığım için neler çıkacak diye upladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Çok abartmışsınız. Bir kütahyalı o olarak o kadar olduğunu sanmıyorum. Evet Cemaatten adam cok ve çoğu yurt onların elinde ama pek bi zorlama falan yapmazlar normal yurt kuralları geçerlidir ama bu her terikat için geçerli değil süleymancı yurtlarında durum farklıdır. Zaten ev kiralı ucuz eve geçersiniz. Hangi bölüm yazdınız merak ediyorum benim elektrik elektronik müh tutmasına rağmen yazmayıp mezuna kalmayı tercih ettim. Hadi hayırlısı bakalım

Benim bu yıl ikinci senemdi. Bilgisayar Mühendisliği yazdım. Saçlarım uzun; omuz hizamda, solda çift delik küpede var. Konya gibi demiş arkadaşlar, Konya'da yolda yürürken "cık cık gençlik ne hallere geldi" tarzı muhabbetlere şahit olduk bana karşı yapılan, epey bir tartışma çıkmıştı pek iyi anılarım yok o yüzden bilgi almak istedim.

Kütahya gelmeme olasılığıda var tabi , olmaz ise başka bölümde İzmir'deyim ama o PC Müh. değil..

• kütayha sıcak gelmedi açıksası bana o yüzden yazmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Çok abartmışsınız. Bir kütahyalı o olarak o kadar olduğunu sanmıyorum. Evet Cemaatten adam cok ve çoğu yurt onların elinde ama pek bi zorlama falan yapmazlar normal yurt kuralları geçerlidir ama bu her terikat için geçerli değil süleymancı yurtlarında durum farklıdır. Zaten ev kiralı ucuz eve geçersiniz. Hangi bölüm yazdınız merak ediyorum benim elektrik elektronik müh tutmasına rağmen yazmayıp mezuna kalmayı tercih ettim. Hadi hayırlısı bakalım

Benim bu yıl ikinci senemdi. Bilgisayar Mühendisliği yazdım. Saçlarım uzun; omuz hizamda, solda çift delik küpede var. Konya gibi demiş arkadaşlar, Konya'da yolda yürürken "cık cık gençlik ne hallere geldi" tarzı muhabbetlere şahit olduk bana karşı yapılan, epey bir tartışma çıkmıştı pek iyi anılarım yok o yüzden bilgi almak istedim.

Kütahya gelmeme olasılığıda var tabi , olmaz ise başka bölümde İzmir'deyim ama o PC Müh. değil..

Konya kadar olacağını sanmıyorum. Gelince göreceksiniz düşündüğünüz gibi değil göreceksiniz. Zaten Kütahya halkı sakin kendi halinde öğreciler olmasa esnaf batar desek yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 20 Temmuz 2013; 23:47:33 >

• Soğdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kütahyada 2 yıl yaşamıştık normal camisine gidip gelen kesim tabiki varda öyle tutucu değillerki ne biçim yorumlar bunlar sanki afganistan demiş cocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: onayeg

biz kütahyada 2 yıl yaşamıştık normal camisine gidip gelen kesim tabiki varda öyle tutucu değillerki ne biçim yorumlar bunlar sanki afganistan demiş cocuk

Anlamadım ki bende. Ben tek istediğim karışılmamak ..
  • Kütahyalıyım, o kadar tutucu falan değil artık eskisi gibi, gün geçtikçe modernleşiyor Eskişehir'e benzemeye başladı öğrenciler çoğaldı,kafeler,alışveriş merkezleri açıldı.Üniversite çok geniş ve güzeldir zaten Türkiye'nin sayılı büyük alana sahip üniversitelerinden ama eğitimine dair bilgim yok.Büyük şehirden geliyorsan belki sıkıntı çekebilirsin ama yaşanabilecek bir şehirdir ulaşım sorunu hiç yoktur, hırsızlık,olaylar vb. azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

Kütahyalıyım, o kadar tutucu falan değil artık eskisi gibi, gün geçtikçe modernleşiyor Eskişehir'e benzemeye başladı öğrenciler çoğaldı,kafeler,alışveriş merkezleri açıldı.Üniversite çok geniş ve güzeldir zaten Türkiye'nin sayılı büyük alana sahip üniversitelerinden ama eğitimine dair bilgim yok.Büyük şehirden geliyorsan belki sıkıntı çekebilirsin ama yaşanabilecek bir şehirdir ulaşım sorunu hiç yoktur, hırsızlık,olaylar vb. azdır.

Teşekkürler, olumlu yorum iyi oldu
  • quote:

quote:

Kütahyalıyım, o kadar tutucu falan değil artık eskisi gibi, gün geçtikçe modernleşiyor Eskişehir'e benzemeye başladı öğrenciler çoğaldı,kafeler,alışveriş merkezleri açıldı.Üniversite çok geniş ve güzeldir zaten Türkiye'nin sayılı büyük alana sahip üniversitelerinden ama eğitimine dair bilgim yok.Büyük şehirden geliyorsan belki sıkıntı çekebilirsin ama yaşanabilecek bir şehirdir ulaşım sorunu hiç yoktur, hırsızlık,olaylar vb. azdır.

Ne demek :) başka sorunuz varsa cevaplayabilirim ayrıca şunu da belirteyim Eskişehir ve Bursa'ya 1-1.5 saate varılıyor buda şehrin çok önemli bir artısı

• quote:

quote:

quote:

Ne demek :) başka sorunuz varsa cevaplayabilirim ayrıca şunu da belirteyim Eskişehir ve Bursa'ya 1-1.5 saate varılıyor buda şehrin çok önemli bir artısı

Kaç tane büyük avm var içind gezilcek tarzda ve okula yakın mı ? Birde okul şehir merkezinde mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.