Şimdi Ara

Kusursuz yükseliş simgesi nasil alinir? Cevap icerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En önemlisi sampiyon seçimleri. Yi/Zhao/Trynda gibi normal oyunda hızlı baron kesebilen sampiyonlar aliyoruz. Alternatif olarak kha da olur. Hızlıca kesiyorsunuz fakat calabilirler. Bunu onlemek icin Nunu alacak birisi. Baronu hep nunu alacak ve oyunu kazanacaksiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nunu ve Cho gath ile xerath'ı kesemezsin sadece 1 canını bırakırsın. Çok kaptırdım bu sayede

• shaco al cd kas xerath i 1 kere alirsan oyun sonuna kadar olmeden bitirirsin ciddi diyorum.
  • İlk gün 2. oyunda aldım. Olay şöyle gelişti 3 puanlara odakalnıp adam kovaladık kimse hemen yükselelim durumuna gimedi. 150 li skorlarda ilk yükselişi biz aldık oradan aktı gitti oyun
  • Takımının iyi olması lazım Beraber giderek Xerath'ı alırsınız Buff'ı alanın yanında dolaşınca ve onu koruyunca oyun çok kolay oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 15 Eylül 2014; 16:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

shaco al cd kas xerath i 1 kere alirsan oyun sonuna kadar olmeden bitirirsin ciddi diyorum.

görünmez olamıyosun yalnız .
  • Teemo al zehirden dolayı çoğu kez sana geliyor ama daha çok Morganaya Liandry kasıp yere w atıp bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çare lux.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

shaco al cd kas xerath i 1 kere alirsan oyun sonuna kadar olmeden bitirirsin ciddi diyorum.

Tamam iyi diyomda uluyu alinca q islevsiz kaliyo.Gorunmez olmuyo

• Ziggs al ayarlaman iyiyse hiç kaptırmazsın, 6 maçta bütün simgeleri aldım rahat geçti
  • 5. oyunumda 3. galibiyette aldım simgeyi.
  • Ezreal alıyorsun base de bekliyorsun Xearth çalıyosun arkadaşların sürekli puan alıyor sen base de olduğun için ölmüyorsun ve Xerath doğmuyor. Böylece kazanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSt.

Ezreal alıyorsun base de bekliyorsun Xearth çalıyosun arkadaşların sürekli puan alıyor sen base de olduğun için ölmüyorsun ve Xerath doğmuyor. Böylece kazanıyorsunuz.

WOW
  • quote:

ciddi diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

ciddi diyo

Ciddi demiş.

• Xreathi karsi takima vermiceksiniz

• quote:

Ezreal alıyorsun base de bekliyorsun Xearth çalıyosun arkadaşların sürekli puan alıyor sen base de olduğun için ölmüyorsun ve Xerath doğmuyor. Böylece kazanıyorsunuz.

Ohaa olur mu harbiden böyle birşey
  • quote:

Simge icin macin kazanilmasi gerek,takiminin 4v5 oynamasi lazim

• Fiora alıyorum teq atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

Fiora alıyorum teq atıyorum

Dari al qnq oda teqlio

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.