Şimdi Ara

Kuşumun yumurtası boş cıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle sorum şu. Cift muhabbet kusum var bundan 1 ay önce kuluçkaya yatti 4 tane yumurtaldı ve 25 gun felan kaldı ustunde
    sonra yumurtaları kırdı boş oldugunu anlıyınca . Kırdıktan sonra 1 hafta sonra yeniden yumurtladı 2 gun arayla ve suan 5 tane yumurta var .
    Yumurtayı ısıga tuttugumda yıne bos oldugunu gordum acaba sorun nerde ? kusum hıc kalmıo sureklı yatıo yumurtasındada sorun yok sorun erkekte mi acaba ? Simdiden tesekkurler..

• Kuşun kaç aylik. Küçükse boş olma olasılığı yüksek. Dişi kuşlar 9 aylik olduktan sonra damizlik olurlar erkekler ise dişiye göre daha erken) birde şöyle bir durum olabilir. Benimde anaç babaç kuşum var ve bu 2inci yumurtaya yatışı ilk yumurtaya yattiğinda 6 aylik falandi ama 6 yumurtadan 5 tane yavru aldim. 6 tane yavru alcaktim ama yavru yumurtada kivrim olmuş ölmüş. Demek istedigim yasi küçük. Olsa bile yumurtalar dolu olabilir ama kuşu sürekli rahatsiz etmekten yada kuşun sürekli yumurt üzerinde yatmasindan yumurta bozulup kurayabilir. Normalde 6 yumurta verirler nadirende 7 ~8 yumurtaya cikabilr kuşunu. Uzaktan takip et yuvayi açıp bakma. Sabret bence senede 5 kez yumurtaya yatarlar elbet dolu olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle cevabın için tskker ederim krdes. Soruna geliyim Dişi kusum 1.5 yasında erkek ise 2 yasına 2 ay felan kaldı . İnsallah dedıgın gibi olur ve yavruyu alırım zaten rahatsız etmiyorum arka odada tek başlarına takılıyorlar sadece yemlerini suyunu degişmek için gidiyorum ve ne zaman gitsem kuşum yuvada yumurtanın üstünde yani sorun yok o bakımdan. Ama bu seferde boş cıkarsa artık sorun var demektir cunku kuslarım kücük deil ve ilk tecrübeside deil yani ama dedigin gibi elden bişi gelmez bakalım insallah yavru alırım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.