K

Er
01 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar iyi günler.. Dün yuvalıktaki dişimi kontrol ediyim dedim bitkin şekilde yatıyodu yumurtlucak dedım ve kapagını kapattım ertesi gün yine baktım kus aynı şekil yatıyodu ama hala yumurta yoktu bende yuvalıktan kaldırdım kafesın içine girince gördüm arka tarafı şişmiş cok kotu duruyodu bende yine bıraktım ve bugün baktım yine ayni lütfen yardım edin kuş cok bitkin ve kotu durumu arka kısmı ..
Öncelikle Herkeze iyi akşamlar..

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınızı bekliyorum. Benim Cift kuslarım var bu dişi kuşumun üçünçü kuluçkası ama suana kadar yavru alamadım.

En son kuluçkaya yatmasında yanı 1 hafta once hersey yolundayken birden bi ses oldu ve erkek kuşum yuvalıga girmişti sonra içeriye baktıgımda yumurta kırılmıştı bende

ellemedim kendi hallerine bıraktım ama 4 yumurta aynı şekılde kırıldı . Erkek kuşum yumurtaları kırıyor ilk kuluçkalarda boyle bi sorunu yoktu ve yuvalıgada girmezdi ama

artık hem yuvaya giriyor hem yumurtaları kırıyor . Anlamadıgım bu şekilde devam edecegi belli çünkü bence erkek kuşum ciflesmek icin yumurtları kırıyor ve dişiyi sürekli

rahatsız edip yuvadan cıkartıyor. Çıkarttıktan sonra ise zorluyor çifleşmek icin dişi kusum istemeyince ıstırıyor ve suan dişi kusum perişan halde tüğleri hepsi düzensiz..

Suan 2 gündür dişim yuvadan cıkmıyor cıkamıyor aslında yumurtlucak ama ciflesmedilerde acaba ne yapmam gerekıyor yardımınızı bekliyorum ..

İyi Forumlar...
Herkeze iyi geceler. .

1.5 yaslarinda bi dişi birde erkek muhabbet kusum var . Disi kusum 3 kez ust uste kulucka yatmasina ragmen yavru alamadim . En son 1 hafta once kuluckadan 24 gun durduktan sonra 4 yumurtasinida kirip kalkti. Bende yavrulugu kaldirdim cunku ishal olmustu ve biraz bitkin dusmustu. Ama 1 haftada icinde disi kusumun karni sisti buyuk ihtimal yumurtasi var ama ben yuvaligi koymakta istemiyorum sizce ne yapmam lazim lutfen yardim edin. Simdidem tsk ederim

Hayirli Forumlar..
Merhaba Arkadaşlar öncelikle sorum şu. Cift muhabbet kusum var bundan 1 ay önce kuluçkaya yatti 4 tane yumurtaldı ve 25 gun felan kaldı ustunde
sonra yumurtaları kırdı boş oldugunu anlıyınca . Kırdıktan sonra 1 hafta sonra yeniden yumurtladı 2 gun arayla ve suan 5 tane yumurta var .
Yumurtayı ısıga tuttugumda yıne bos oldugunu gordum acaba sorun nerde ? kusum hıc kalmıo sureklı yatıo yumurtasındada sorun yok sorun erkekte mi acaba ? Simdiden tesekkurler..
Merhaba arkadaslar muhabbet kusumun 1 2 haftadır karnında anormal şekilde bir şişme var acaba nedeni nedir.?

not : Kusumun eşi var acaba yumurtamıdır .?
Hakkında
Meslek: Üniversite ögrencisi
İlgi Alanları: Arabalar , Futbol Oyunları
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.743 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Evcil Hayvanlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.