Şimdi Ara

Kuşçular Tavsiye verin :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar erkek muhabbet kuşu aldım yavru daha geleli 1 ay oldu eve 2. haftasında kafesinden çıkıyordu ama sessizdi kuzenim dediki bu çok sessiz buna ayna ala şimdide kafesten kendi isteğiyle çıkmıyor elimle çıkarıyorum kucağımda az duruyor geri gidiyor kafese ayna başından ayrılmıyor.. ne yapmalıyım aynayı çıkarsam bunalıma girer diyorlar kuş bi tane yavru dişimi alsam..

Dişi alırsam ikiside bana alışabilirmi kuzenimde bir çift var dişi elimizi değdirtmiyor kafese bende alsam öylemi olur ?

• Dişi alırsan bu sefer yüzüne bakmaz. 11 yıl muhabbet kuşu besledim geldiği günden 2 hafta sonra aynayı kaldırdım bu sefer kafese girmek istemedi rahmetli ölene kadarda yanlız yaşadı. Aynayı kaldırın biraz öyle alışsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightSession -- 18 Şubat 2015; 18:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamFeyz

Dişi alırsan bu sefer yüzüne bakmaz. 11 yıl muhabbet kuşu besledim geldiği günden 2 hafta sonra aynayı kaldırdım bu sefer kafese girmek istemedi rahmetli ölene kadarda yanlız yaşadı. Aynayı kaldırın biraz öyle alışsın..

kaldırmak istiyorumda ölmez değilmi aynayı kaldırıp ilgilensem.. Dişi alıpta kendimize alıştırmanın yolu yokmu hiç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

quote:

Orijinalden alıntı: DreamFeyz

Dişi alırsan bu sefer yüzüne bakmaz. 11 yıl muhabbet kuşu besledim geldiği günden 2 hafta sonra aynayı kaldırdım bu sefer kafese girmek istemedi rahmetli ölene kadarda yanlız yaşadı. Aynayı kaldırın biraz öyle alışsın..

kaldırmak istiyorumda ölmez değilmi aynayı kaldırıp ilgilensem.. Dişi alıpta kendimize alıştırmanın yolu yokmu hiç :D

Neden ölsün ki. Dişi alırsanız kendi muhabbetlerine bakar sizi iplemezler onun için söyledim. Hayvanların genetiğine bağlı onu ben bilemem

• çıkarayım o zaman aynayı bakalım nolacak
  • Tsubasa. kullanıcısına yanıt
    1 aynayı kaldır
    2 onla her gün konuş ilgilen
    3 daha çok konuşmasını sağlayan yemler var alabilirsin @Tsubasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı pati

1 aynayı kaldır
    2 onla her gün konuş ilgilen
    3 daha çok konuşmasını sağlayan yemler var alabilirsin @Tsubasa.

ilk defa duydum o yemi bakayım bulursam alırım saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bi şeydeğil durum nedir @Tsubasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklı pati

Bi şeydeğil durum nedir @Tsubasa.

ayna çıkardım şimdilik aramız iyi gibi :) alıyorum elime omuzuma koyuyorum geziyorum evde :D bazen uctumu elime geri dönüyor meraklı olmaya başladı yani üstümde geziyor telefonu elime alıyorum ona bulaşıyor falan filan :D

ötmeside ara ara kafasına estikçe bazen konuşmada ısrarcı olursam ötüyor
    Ne mutlu maşallah maşallah diyelim ki nazar değmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.