Şimdi Ara

Kuşadası Tekne Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç deneyimi olan var mı? Gitmeyi düşünüyoruz bugun.

• gittinmi ? ne kadar gittiysen ve nasıldı bende hftaya adadayım
  • Ben biri geçen yaz biri de 5 yıl olmak üzere 2 kere gittim.

Öncelikle "kız yapıcaz" vs gibi olaylarla gitmeyin zaten gel kızların erkek arkadaşları oluyor.

Onun dışından interntten "kuşadası tekne turu" diye aratıp fiyat sorabilirsiniz. Geçen yıl kişibaşı 30'a gitmiştik. 30 çok demeyin , öğrenci adamım değer diyorum.

Onun dışında günün nasıl geçecek bilgi vereyim.

Sabah 9 gibi çıkarsınız. İlk olarak deniz ortasında duruyor. Orda giriyorsunuz, isteyen çıkıyo atlıyor. Sonra ıssız bi koya götürüyor orada takılıyonuz. Sonrasında öğle yemeği (et pilav le cola vs ) Sonra yie deniz ortsında bi yerde duruyor. Orda da giriyorsunuz.

Size önerim sabah erkenden gidin üst katta iyi bi yer kapın. Yolculuk sırasında karşıdan gelen rüzgar , motorun denizle buluşmasından doğan ses süper oluyor.

• cumartesi günü gittik. Arkadaşların teknesi vardı fakat yer yokmus ona binemedik yer olan bi tekne bulduk genelde aileler vardı turistler de vardı ortam iyiydi . 9 gibi cıktık 11 gibi bir koyda durdu bir saate yakın yüzdük sonra yemek(bulgur pilavı makarna tavuk salata karpuz) oldukça lezzetliydi. Sınırsız kristal kola fanta var tabi yanında da . Yemekten sonra tekneden atlama cesareti icin (bira7tl vodka7tl) ictik. Sonra denizin ortasında durdu atladık tekneden ilk kattakileri ıslattık hep. Sonra oradan cıktı bir yerde daha durdu orada dalga vardı baya zor yüzdüm. Teknede güneşin bağrında uyuyakalrak turu noktaladık. Verdiğiniz 25liraya tamamen deyiyor.

Gittiginizde abi geçen sefer 20den aldıydın dersin 20 yapmassa 25 kesin yapar.
  • Kuşadası tekne turu için bu siteden rezervasyon yapmıştım,

tatildeyap.com
    Kuşadası Milli Parkı Tekne Turu : Keşfedilecek Doğal Cennet! | Tatildeyap.com
    https://tatildeyap.com/kusadasi-milli-park-tekne-turu-44
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Kiralık Tekne
    4 yıl önce açıldı
    Bursa Orhangazi Bisiklet turu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.