Şimdi Ara

KuşAdasi Club Prestige - Para Kazanma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşadasinda ki burasiyla ilgili iş duyumlari aldim. Google a bakinca ilk sayfada onlarca şikayetin bulunduğu bir site cikiyor. Burayi bilen, bulunmus veya calisan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Ağustos 2012; 1:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta tatil kazandiniz diyip cagirmislardi 3 5 sene once gayet guzel bi yerdi devremulk olayiydi hatta hep ayni yerde tatil yapmaktan sklirim derseniz anlasmalarimiz var yurtdisina bile gidebiliyosunuz para vermeden diyolardi. Bizim gibi cagirdiklari.insanlari bi salonda toplayip her aile bi masada oturuyo senin gibi satis yapacak olanlar gelip sistemi anlatiyo biz sicak bakmiyoduk kandirmak icin.demedigi kalmadi babama senin cocuklarin tatili haketmiyo falan diyip.kandirmaya calisiyodu o arada birisi satin aldiginda mikrofonla anons yapip alkislatiyolardi falan. Tam ne kadar di hatirlamiyorum ama suna benzer bisey oldu aylik 500 tl taksitle basladi biz paramiz yok dedik 50 tlye kadar dustuler bu kadar.dusunce.iyice.killandik zaten. Biz 50 tlye bile dusunce almayinca pes etti otelden.cikip evimize gidicez o ana.kadar gayet.kibar.olan adam son kez iyi bakin buralara bida goremicekseniz dedi merak etme daha iyilerini gorduk dedik.ciktik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazasa -- 13 Ağustos 2012; 1:44:21 >

Orijinalden alıntı: kazasa

1 hafta tatil kazandiniz diyip cagirmislardi 3 5 sene once gayet guzel bi yerdi devremulk olayiydi hatta hep ayni yerde tatil yapmaktan sklirim derseniz anlasmalarimiz var yurtdisina bile gidebiliyosunuz para vermeden diyolardi. Bizim gibi cagirdiklari.insanlari bi salonda toplayip her aile bi masada oturuyo senin gibi satis yapacak olanlar gelip sistemi anlatiyo biz sicak bakmiyoduk kandirmak icin.demedigi kalmadi babama senin cocuklarin tatili haketmiyo falan diyip.kandirmaya calisiyodu o arada birisi satin aldiginda mikrofonla anons yapip alkislatiyolardi falan. Tam ne kadar di hatirlamiyorum ama suna benzer bisey oldu aylik 500 tl taksitle basladi biz paramiz yok dedik 50 tlye kadar dustuler bu kadar.dusunce.iyice.killandik zaten. Biz 50 tlye bile dusunce almayinca pes etti otelden.cikip evimize gidicez o ana.kadar gayet.kibar.olan adam son kez iyi bakin buralara bida goremicekseniz dedi merak etme daha iyilerini gorduk dedik.ciktik

Anaaa bende hatirladim şimdi okumuştum daha önce, vay be şikayetler niyeymiş anladim. Orada üni öğrencileri kolayca iş buluyormuş diye anlatti biri

• Eve dondugumuzde sikayetvarda gormustum bende.bicok.insanin basina gelmis. Satis yapan ogrenci degildide babami form doldurtan ogrenciymis market cikisinda yakalamis abi.ogrenciyim doldurun.hem 1 hafta tatil kazanma sansiniz.var demis

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.