Şimdi Ara

Kuş Yiyen Dev Örümcek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraflarda, devasa boyutlardaki örümceğin, ağdaki ölü bir kuşu siyah uzun bacaklarıyla sarmaladığı görülüyor. Ürkütücü fotoğrafların Queensland eyaletinin kuzeyindeki tropikal bölgede çekildiği ve şaşırtıcı içeriğine rağmen resimlerin gerçek olduğu belirtildi. Avustralya Sürüngen Parkı uzmanı Joel...

Shakespeare, resimdeki "Golden Orb Weaver" cinsi örümceğin genelde büyük böcekleri avladığını, bir kuşu yemesinin ise rastlanan bir durum olmadığını söyledi.

Bu böceklerin insan avucu büyüklüğünde olanlarını gördüğünü söyleyen Shakespeare, ancak kuzeydeki tropikal bölgelere daha da büyük olanlarının bulunduğunu söyledi.

Kuşun muhtemelen uçarken dev örümceğin ağına yakalandığını belirten Shakespeare, "Kuşu zehirleyerek felç ediyor. Kuştan geriye ise yemek parçası kalıyor" dedi.

Queensland Müzesi'nden Greg Czechura da, dev örümceklerin çok nadir de olsa kuşları yediğinin bilindiğini belirtti. Örümceğin çok kuvvetli bir ağ yaptığını belirten Czechura, örümceğin avına saldırmadan önce kuşu güçsüz bıraktığını kaydetti.

Uzmanlar, Golden Orb Weaver cinsi örümceklerin, gıda arayan böcekleri çekmek amacıyla protein değeri yüksek ve çok güçlü ağlar hazırladıklarını belirtiyor.

Kuş Yiyen Dev Örümcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 24 Kasım 2008; 20:11:13 >

• ilginç.
  •  Kuş Yiyen Dev Örümcek

Bu normal boyutu bundan dahada büyükleri varmış.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zortingen
    Tarantula 4ever

Sen kaşındın al sana tarantula.

Kuş Yiyen Dev Örümcek

•  Kuş Yiyen Dev Örümcek
  • Huylandım ya Ananas Avradas Cohibas
  • yerim onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda uçamayan kuş var.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Obaa

[simage][img=http://img386.imageshack.us/img386/1102/spiderman2nightlaz0.jpg][/simage]

Yahu neden ekleyemiyorum ben buraya resim

[simage] [/simage] arasına yapıştırmıyormuyduk ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarkDun -- 24 Kasım 2008; 23:14:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StarkDun

Obaa

[simage][img=http://img386.imageshack.us/img386/1102/spiderman2nightlaz0.jpg][/simage]

Yahu neden ekleyemiyorum ben buraya resim

[simage] [/simage] arasına yapıştırmıyormuyduk ?

Evet ama [img= ile başlayanı değil direct linki yapıştırman lazım en alttaki.

Birde bu adamlar manyak mı ellerine alıp çekmişler. Hadi tarantulanın insanla kaynaşını biliyorum çoğu kişi besliyo elinde kolunda dolaştırıyo ama diğer örümcekler çok daha zehirli gibi duruyor. bi ısırsa adam felç.

• quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Bizim evde de sizin kediyi yiyen örümceği yiyen daha büyük bi örümcek çıkmıştı..kedinin intikamını aldı..
    quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

bizim evde bu örümceğin iki katı örümcek çıkmıştı kedimi yemişti

Evinizi 2 yılda bir temizleseniz olmaz böyle şeyler işte. Ne pis insanlarsınız siz ya
  • ne tatlı hayvan.

•  Kuş Yiyen Dev Örümcek
  • swat882

Sincan dediği yer Ankara da çin değil
  • örümceklere çok gıcık kaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

Bu ne ya korktum resmen.

EDİT:İkinci izleyişimde onun köpek olduğunu anlayıp rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 25 Kasım 2008; 17:06:26 >

•  Kuş Yiyen Dev Örümcek
  • @starkdun

Kuş Yiyen Dev Örümcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 25 Kasım 2008; 17:13:25 >
  • eheh biri beni mi çağırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.