Şimdi Ara

kuş pisliği izleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
57.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: confusion.

cama okkalı bırakmış biri sinirlendim kolonyalı mendille bastıra bastıra silyordum ki işim bittiğimde farkettiğim şey camın çizilmiş olması... isyan edicen ama kime neye edicen o bile adama sıkıntı veriyor

buna benzer bişeyi ben yaşadım çok canım sıkıldı.

şimdi onu hatırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 9 Temmuz 2013; 23:09:17 >
  • Kus pisligi degil. Yikadiktan sonra kalan mat izden bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Kus pisligi degil. Yikadiktan sonra kalan mat izden bahsediyorum

aynısı inci siyahı arabam da oldu lekeyi çıkartayım derken hanzo yıkamacılar tavanı bir de çizdi

işin kötü yanı kuş bokunun izi bir kaç yıkamadan sonra çıktı çizikler kaldı özellıkle araba kırlenınce çookk belli oluyordu tek çaresi boyatmak .
  • arkadaş 2014 yılındayız uzay mekiği gibi arabalar çıktı ama halen şu pisliğine çözüm yok galiba :/ benim arabamın ön kaputu da rezil ettiler. boyatsan bi türlü, bıraksan başka türlü...
  • eski aracımdada vardı çözümü yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

arkadaş 2014 yılındayız uzay mekiği gibi arabalar çıktı ama halen şu pisliğine çözüm yok galiba :/ benim arabamın ön kaputu da rezil ettiler. boyatsan bi türlü, bıraksan başka türlü...

boyayınca değer kaybı ne kadar oluyor bilmiyorum ama avantajlı aslında ne güzel mis gibi oluyor tabi kaliteli boya kullanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

arkadaş 2014 yılındayız uzay mekiği gibi arabalar çıktı ama halen şu pisliğine çözüm yok galiba :/ benim arabamın ön kaputu da rezil ettiler. boyatsan bi türlü, bıraksan başka türlü...

boyayınca değer kaybı ne kadar oluyor bilmiyorum ama avantajlı aslında ne güzel mis gibi oluyor tabi kaliteli boya kullanmalı

boyayınca olmasa bile arabayı kazalı / takma atmış olarak değerlendiriyor pek çok ikinci el kullanıcısı. hem boya için ödediğin paradan zarar, hemde satarken 1-2 bin lira altına vermek bakımından zarardasın..
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz bir yöntem isterseniz dikiz aynasına CD ya DVD bağlayın derim.Arka cam vs.de takabilirsiniz.

Mümkün oldukça ağaç altına değil bina gölgesine çekin.

Birde aracı rüzgar alamayan bir bölgeye çekin.
  • Tükürün, içindeki asit içeriği kuş pisligini aninda çözüyor :)

• arabayı satmak
  • Beyler metalik kırmızı 3 aylık Peugeot 208 aracımın kaputunu kuşlar heder etti. Yalan değil, kuş mokları ve ağaç polenleri birkaç gün güneş altında araç üzerinde kurudular. Bez ve su ile ilgili moku silip durulayınca sanki birşey yokmuş gibi dursada, su KURUR KURUMAZ bekleyen kuş moku izi harita şeklinde kendini gösteriyor.

Servis tam boya koruma yaptırmak dışında lokal (bölgesel) bazda kalem ile pasta, cila yapamayız dediler. Bu işi en iyi nasıl çözerim?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    benim aracımın da 2-3 yerinde renk açılması şeklinde iz var, çaresi yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Tükürün, içindeki asit içeriği kuş pisligini aninda çözüyor :)

kurumuş kuş pisliği cam sil ile çok kolay çıkıyor sık ve sil o kadar.
    anında çözüyor. tükürükten etkili denemiştir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

benim aracımın da 2-3 yerinde renk açılması şeklinde iz var, çaresi yok sanırım.

Hocam iyide, çok sinir bozucu bir durum. Birde benim durumum garip, o kuşları besliyorum arada, vefa borçlarını arabaya mıçarak ödüyorlar :) Bölgesel boya veya pasta yapamayız diyen servisin, mıçılmış boyayı korumaya alma teklifi mantıklı mı peki?

• ffate F kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız.bende gördümmü hemen camsil ve bezle siliyorum.ama günlerce güneş altında kalsımı çözüm yok
  • Geçen tabanvay oto yıkamada fiyat alayım dedim adam 400 e temizleriz diyor tavanda ve ön kaputta var ön kaput 10 kurus kadar 2 yerde tavanda 4 cm bir tane ve 1 tl kadar 3 yerde var yaza doğru araca kople pasta cila boya koruma yaptırıp şeffaf folyo cektirecegim ne kusmuş puşt ya dünyamı kararttı o kısımlara rütus boya yaptırabilecegim yer olursa o da bir seçenek arkadaşlar lokal boya rütus boya farklı şeyler macunlu boya apayrı şeyler aracı satmam ancak satacak olsamda fiyat kıracak adamı sopayla kovalarım vallahi kuşun pustlugunu adamdan cıkarırım

• Benim siyah aracın tavanında ve kaputunda da var. Eski sahibi günlerce bekletmiş sanırım. Bıyayı yakmış pislik. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Boya istemiyorum. Malum tavan ve kaput.

• Kuş benim kaputun içine etti bende temizlerken hafif boya kalktı oje sürdüm renk tutmadı ben dahada beter içine ettim...

• arabada herdaim içinde su olan bir spreyim var. kuş pisliğini gördüğüm vakit gecikmeden 1-2 fısfıs sonra temiz bir bezle dokunduruveririm bişeycik kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.