Şimdi Ara

Kuryenet in ciddiyetsizligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

O zaman yine iyiymiş en azından ben gelicem diyip gidip alabiliyorsunuz.Bizim burada çok müşteri kapıdan çevrildi sonra evinde kurye yollandı git şunu ver gel diye onca yol gitti.Saçmalık işte neyse...

sizin şubenin sistemi de ayrı bir cinslik
  • yapı kredi play karta başvurdum, bir hafta sonra onaylandı.

13 martta kartın basılıp yollanacağı bilgisi geldi.

bugün ayın 16 sı kartım Aktif İleti firmasından adresime getirdiler. ayrıca bilgilendirme sms i ve maili attılar.

demekki neymiş, işini bilen düzgün bankalarla, firmalarla çalışacakmışız
  • kuryenet (kargo net) çağrı merkezine, şube numaralarına, işinizi halledecek
    bir personele ulaşamazsınız vurdumduymaz darmadağınık bir çalışma
    sistemi kendini bilmez personelin terbiyesizliği bir kredi kartı 15 günde bir insana ulaşmaz mı aranıyorum şu gün teslim edilecek kartınız diyorlar tamam diyorum o gün geliyo tık yok sonra yine aranıyorum şu gün teslim edilecek diyorlar tamam diyorum (cumartesi günü) bütün tatili işi gücü bırakıp evde hapis kalıyorum ama o gün gelinmiş evde yokmuşuz arıyorum bankayı merkezi beni arayan numaraları tık yok açan yok bakan yok öyle böyle ulaşıyorum bu kezde yardımcı olacak insan yok şu gün gelecek diyorlar o gün yokum bugün ödememi yapmam gerekli diyorum gelip ben alayım yok veremeyiz peki ben ödememi yapamayıp rezil olunca mı mutlu oluyor bu firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

yapı kredi play karta başvurdum, bir hafta sonra onaylandı.

13 martta kartın basılıp yollanacağı bilgisi geldi.

bugün ayın 16 sı kartım Aktif İleti firmasından adresime getirdiler. ayrıca bilgilendirme sms i ve maili attılar.

demekki neymiş, işini bilen düzgün bankalarla, firmalarla çalışacakmışız

Maalesef yapı kredi Gül gibi aktif iletiyi bırakıp kuryenete gecti, esimin kredi kartı 1.5 aydır gelecek. Bir ay daha bekleriz sanırım. Kendilerine her aklıma geldiginde ana avrat kufrediyorum. Neyse yine ettim günaha girdim. Adamlar tümüyle zarar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif Dağıtım ciddi bir firma gerçekten. Onlarında mutlaka kusurları oluyordur ben karşılaşmadım hiç ama bu kuryenet denen firmna ileee ooof of

Okuyun Okutun arkadaşlar

kuryenet.blogspot.com
    Kuryenet Bugün Gelecek Mi?
    http://kuryenet.blogspot.com/2009/05/kuryenet-bugun-gelecek-mi.html

• arkadaşlar, eğer bankamatik ya da kredi kartı alacaksanız; müşteri temsilcinize kartı şubeden teslim almak istediğinizi söyleyin. en fazla 2 haftada alırsınız.

yoksa sizin kart kuryenetin keyfine kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1967

arkadaşlar eger işiniz bir kargo şirketine düşerse 2 kez düşünün.Keşke bankalar kartınızı hangi kargo şirketi ile istersiniz diye bir seçim sunsalar.Bu 4.

bu durumu bankana söyle

nasıl şirketlerle çalışıyorsunuz de
  • işbankasında debit/kredi kartını şubeye isteme opsiyonu var.

emin olun daha az strese giriyorsunuz. kurye geldi gelmedi ne zaman gelecek vs. derdi yok. şubeden kartı alıp aktivasyonunu yaptırıp kullanmak en iyisi.
  • Hakkaten en iyisi şubeye teslim galiba. Ev adresi iş adresi verirseniz bir ayda gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hakkaten en iyisi şubeye teslim galiba. Ev adresi iş adresi verirseniz bir ayda gelmiyor.

aynen hocam. şubeden en geç 1 hafta içinde alırsınız. tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 seneye yakındır bir bankayla çalışıyorum. 3-5 defa en geç 1 haftada elimde oldu (süresi geçmiş kart yenilemesi) ayrıca. Bir banka bana kart verme hatasında ve/veya cesaretinde bulundu. Sizin söz ettiğiniz gibi dandik bir firmaydı. Direk bankayı aradım ve size 1 hafta süre geldi geldi gelmedi iptal ettiriyorum dedim. 2. gün geldi. Zaten hizmetlerini sevmediğim için 1 ay sonra iptal ettirdim. İptal olayıda ayrı bir macera.
  • Üniversiteb Kredi kartı aldım. Kuryenet adlı bu şirkete vermişler kartım perşembe günü ankara'da olmasına ramen henüz elime ulaşmadı. Üstelik pazartesi günü arayıp salı günü teslim edileceği söylendiği halde salı günü dağıtıma çıkmamış çağrı merkezlerini aradığım halde ankara acentasının beni arayacağı söylendi gün boyunca bekledim ama mesai saatinin bitmesine 10 dakika kala beni aradılar üstelik gün boyunca telefonumun kapalı olduğu yalanını uydurdular. bu kadar samimiyetsiz bir şirket görmedim. yapamıyorsan bırak kardeşim bu işi .
  • ALLAH kimseyi kurye netin eline düşürmesin
  • Kuryenet tam bir rezalet
    konu 2011 de açılmış yıl neredeyse 2015 değişen hiç bir şey yok
  • Yil 2017 halen ayni. Rezil bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

1.5 ayda bankamatik kartımı getirdiler

6 sene geçmiş hala aynı hamam aynı tas

ne gelişme ne kalite

1 AY geçti hala ulaştıramadılar bana

Kuryenet in ciddiyetsizligi
  • Kartlarımız bankanın ilimizdeki seçeceğimiz bir şubesine gelsin biz gidip ordan alalım. bu saçma insanlarla muhatap etmesinler bizi.
  • Sözde adresimi bulamamışlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum direk kapanıyor. Ziraat bankasını arıyorum ilgilenmiyorlar hatta müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorum çoğu zaman.

• Bu kargo firması beni çıldırttı 9 sene geçmiş konu açılalı şikayetvarda tonla şikayet var bir kartı 2 hafta olucak gönderemediler.

• Kuryenet firması kesinlikle art niyetli bir kargo şirketi, Türkiye'de huzursuzluk çıkarıp ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar, devlette halen neden bu şirkete soruşturma açmadı veya kapatmadı aklım almıyor. Benim banka kartımı 2 ay oldu halen daha getirecekler, sürekli yalan dolan cevaplar veriyorlar, akşama kadar evde olduğum halde neymiş geldik evde bulamadık gibi yalan dolan cevaplar. Cimer'e kadar Şikayet etmediğimiz yer kalmadı halen daha bir gelişme yok, Kuryenet bilerek insanlarla dalga geçiyor huzursuzluk çıkarıp ülkeyi dağıtmaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.