Şimdi Ara

Kurutma makinası farkı - Electrolux EDH3685TDW vs EDH3684PW3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Electrolux'un EDH3685TDW ve EDH3684PW3 arasında kullanıcıyı etkileyecek bir fark var mıdır? Bir tanesi 1580 TL iken diğeri 2030 TL civarında. Yani 450 TL edecek bir fark var mı, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kendi sayfasında fark olarak, inverter motor, çelik kazan ve birazcık daha az enerji tüketimi farkı görünüyor:http://www.electrolux.com.tr/%C3%9Cr%C3%BCnler/Compare_page/?category=45b73da7-1b6e-4201-9f68-912d4d2e13c5&p=5180800c-aa7f-44f4-8e96-2265983f43e7,0bc53ce4-0613-4a48-9b55-53284aca803e

• Merhaba;

Yerinizde olsam çelik kazanlı olan modeli alırım. Inverter motorda artısı.
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Peki bu fiyat aralığında 1800-2400 önereceğiniz başka marka-model var mıdır?
  • Ben ikisi arasındaki farkı size daha net ifade edeyim.

Öncelikle tamburun çelik veya çinko olması problem yaratacak bir durum değildir. Annemde 3,5 yıllık 3284 modeli var ve tamburunda hiçbir sıkıntı yok.

Çelik tamburun farkı protex desen desenli yapıya sahip olmasıdır.

Bu iki makine arasındaki en büyük fark 3685 modelinin Inverter motorlu olması.

Normalde kurutma makinelerinin motoru sabit devirlidir, hangi programda açarsanız açın hızı sabittir. Bu yüzden normalde serilerek kurutulması gereken yünlüleri kurutmak için makinenin yanında sepet veya raf verilir.

Inverter motor ise tamburun dönüş hızını değiştirebilen motor tipidir. Bu sayede ipekli ve yünlülerinizi sepet kullanmadan direkt tambura atıp kurutabiliyorsunuz. Hatta buna elde yıkanması gereken yünlüler de dahil, bu yüzden üründe woolmark sertifikası var. Woolmark blue sertifikası sadece Electrolux'te mevcuttur.

Ben 3897 kullanıyorum ve çekinmeden takım elbise ceketlerini, yün kazakları kurutabiliyorum. Bence önemli bir özellik.

İkincisi 3685 A++ olmasına rağmen kurutma süresi birçok makineden daha kısa. Enerji etiketinden bakabilirsiniz.

Genel olarak Electrolux kurutma makinelerini kullanıcısı ve birçok tanıdığıma aldırmış biri olarak öneririm. En büyük avantajı tiftik filtresinin 4 katlı ve 1 tane olması. 1 filtre temizliği ile makinenin bakımı kolayca yapılıyor. Arçelik, Miele vb diğer markalarda tampon kapağını açıp alttaki süngeri ve kaseti ayrıca yıkamak gerekiyor. Bu da bir süre sonra can sıkıcı hale geliyor haliyle. Sırf bu yüzden bile seçilebilir bence.

Bence piyasadaki en mantıklı 2 kurutma makinesi EDH3897SDE ve EDH3685TDW. 2000TL ve üzeri bütçesi olanlar için.

Bahsettiğim özelliğin videosunu buradan izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=b_Q5NEB-DRU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 1 Aralık 2016; 10:19:50 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı. Teşekkürler Candoğan Bey.
  • Sayın arkadaşlar. 3685 modeli ile 3897 farkı ne acaba benim anladığım kilo farkları sanırım başka bi fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juckrusel J kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım. Buhar programı farkı iç aydınlatma led özelliği ve yoğuşması(ne ise bu) B sınıfı 3685 modelinde birde 8 kilo. Onun harici iki makina aynı sayılır. Merak ettiğim buhar programı bu kadar farkediyor mu fiyat farkına onuda kullanan arkadaşlar lütfen cevaplasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Electrolux 3685

Aeg 73685

Aynı ürün mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.