Şimdi Ara

Kurusıkı önerisi olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, kurusıkı almayı düşünüyorum Zoraki 925'i çok beğendim alanlar, kullananlar var mı ? Zoraki markası nasıldır bizi yarı yolda bırakmasın üst limitim 150 filan önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Cümleten hayırlı forumlar



  • Zoraki 925 hic kullanmadim ama zoraki markasinin kalitesinden supheniz olmasin yerli uretimde en kaliteli kurusikiyi yaparlar. Ariza durumunda silahlarinin arkasinda dururlar. Fakat butceniz dusukse retay baron alabilirsiniz. Fiyati 100 lira ve oldukca basarili. Sig sauer p228 ten esinlenilerek yapilmis bir kuru siki. Ben sahsen kullaniyorum ve yaklasik 450 atim yaptim hala bir kez olsun sorun cikarmadi. Parlak krom olanlarinin boyasi dokuluyor alirsaniz siyahini alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o silahın tipinde gerçek silahımız var, bu sefer biraz daha değişik bi kurusıkı modeli arıyorum. Zoraki 925 uzi gibi tasarımı hoşuma gitti ama bazıları polimer diye baya eleştiri alıyor belkide herkes sıradan döküm silahlara alışkın oldukları içindir.
  • Hocam polimer olmasina takilmayin gayet kaliteli bir silahtir zoraki 925. Sadece tamami metal silahlara gore biraz daha ilgi ister. Bu silah tam otomatik olarak atis yapabilen bir silahtir fakat Turkiyede yasalar geregince bu ozellik yari otomatige cevrilmistir. Yurtdisina tam otomatik modeller gitmektedir. Anlayacaginiz guvenilir bir tabancadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yanı hocam bakımında ne gibi zorluklar var metal modellere göre daha mı kısa ömürlüler ve internetdeki videolarda Türkiye dahil hep tam otomatik görünüyor onlar yasal değilmi.Yurt dışında daha fazla tutulmuş gibi uc dahi açmışlar
  • Yok hocam bakimi zor degil sadece bakimi daha onemli metal silahlara gore. Cunku polimer yapi cok daha fazla kir tutar. Tam otomatik kuru siki silahlar yasaklandi hocam. Bir zamanlar ekol asi vardi otomatik oldugu gerekcesiyle yasaklandi. Bu yasa 3-4 yil once ciktigi icin hala bazi av bayiler satiyor tabi. Piyasaya yeni surulen zoraki 925 ler yari otomatiktir. Eski seri zoraki 925 bulabilirseniz ancak tam otomatik olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.