Şimdi Ara

Kurumsal iş hayatıyla ilgili tecrübeliler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1.5 aydır arıyordum ve bu hafta salı günü birisiyle anlaştık önümüzdeki pazartesi başlayacağız.
    fakat bugün de başka daha kurumsal firma(2. görüşmeyi yapmıştık referansımı aramıştı) her şey tamam ama teklif vermek için genel müdürü bekliyoruz kendisi yurt dışında, pazartesi gelecek dedi. Konu oraya kadar gittiğine göre olumlu geldi bana sadece maaş konusu kaldı. ki istediğim rakamı konuşmuştuk.
    Ve bu iki firmadan daha da büyük bir firma beni departman yöneticisiyle görüştürmek üzere pazartesi 2. görüşmeye çağırdı. mesleki sınav yapacakmış. Bu firmayı da kaçırmak istemediğimden tamam geliyorum dedim.
    şimdi anlaştığımız yeri iptal mi edeyim yoksa salı günü mü geleceğim diyeyim süreci nasıl yürüteceğimi şaşırdım destek olabilir misiniz.

• Dostum genel müdür yurt dışında ve pazartesi gelecek mevzusu da oyalama taktiği zaten :) Büyük ihtimalle onlarda seninle başka birisi arasında kalmış olabilir yada başka adaylara da bakıyorlar vs vs o sebeple diğer görüşmeye de git kaçırma...En azından seçme şansın olur, tek bir yerden haber beklemek zorunda kalmazsın.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam pazartesi günkü görüşmeye gideceğim zaten ama bir yere de tamam işe pazartesi başlıyorum anlaştık dedim. Pazartesi diğer görüşmeye gitmek için Bu başlayacağım yeri nasıl bekletebilirim sizce yalan mı sıkayım salı gelicem diye? Zaten başlayıp diğer taraf olursa bir kaç gün içinde çıksam sıkıntı olmaz sanırım sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Hocam pazartesi günkü görüşmeye gideceğim zaten ama bir yere de tamam işe pazartesi başlıyorum anlaştık dedim. Pazartesi diğer görüşmeye gitmek için Bu başlayacağım yeri nasıl bekletebilirim sizce yalan mı sıkayım salı gelicem diye? Zaten başlayıp diğer taraf olursa bir kaç gün içinde çıksam sıkıntı olmaz sanırım sizce?
    Çalışıp çıkmak yerine mantıklı bir bahane bul hocam, abartılı bir şey olmasın makul bir sebepten müsait olduğun günü söyleyerek bir cevap ver. Sonuç olarak onlarda aynısını sana yapıyorlar dostum. Sadece söylediğin şeyin bahane olduğunu hissettirme :)
  • İŞLERDE GELDİMİ HEP ÜST ÜSTE GELİR BENDE NEREYE GİRDİYSEM HEP DAHA SONRA İYİ YERDEN ARADILAR MORALİM HEP BOZULMUŞTUR, İÇİNE HANGİSİ YATARSA ONU TERCİH ET KURUMSAL BİR FİRMA OLMASI ÖNCELİĞİN OLSUN YOKSA CANIN ÇOK YANAR, ŞUAN MEVCUT ÜÇ FİRMA İLE GÖRÜŞÜYORSUN BENCE BİRİNİ SEÇ VE BAŞLA HANİ BİR SÖZ VARDIR PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN DA OLMAK DİYE, İYİ DÜŞÜN KARAR VER , HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA.
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    hep boyle oluyor biri ile anlasiyorsun oteki cagiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    BENİMDE HEP ÖYLE OLUR VALLA BİR YERE GİRERİM SONRA ÖBÜR GİTTİĞİM YERDEN ARARLAR BİR DAHA SAĞLIK MASRAFI EVRAKLARLA UĞRAŞMAYAYIM DİYE SONRA GİRDİĞİM YERDE ÇALIŞIRIM MECBUR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesi başla salı gunu gorusmeye git artık bir sebep uyduracaksın. Ben hastaneye gidiyorum derdim rutin kontrol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.