Şimdi Ara

Kurumlararası yatay geçiş hakkında soru (lütfen silinmesin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mod.lardan ricam silmeyin şu konuyu. Uygun bölüme açtım dünden beri bakan olmadı, lütfen.

Arkadaşlar myo 1. sınıf öğrencisiyim. İngilizce dersini muhtemelen veremeyeceğim.
    Final sınavından da iyi bir not alamazsam ve kalırsam yatay geçiş hakkım yanar mı yoksa bütünleme ile geçsem yatay geçiş hakkım devam eder mi? Diğer derslerimin notları yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 26 Aralık 2014; 11:21:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Üniversite bölümünde gerekli konularda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Mod.lardan ricam silmeyin şu konuyu. Uygun bölüme açtım dünden beri bakan olmadı, lütfen.

Arkadaşlar myo 1. sınıf öğrencisiyim. İngilizce dersini muhtemelen veremeyeceğim.
    Final sınavından da iyi bir not alamazsam ve kalırsam yatay geçiş hakkım yanar mı yoksa bütünleme ile geçsem yatay geçiş hakkım devam eder mi? Diğer derslerimin notları yüksek.

Yanar. Her dersten geçer not almalısın. Disiplin cezan olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Mod.lardan ricam silmeyin şu konuyu. Uygun bölüme açtım dünden beri bakan olmadı, lütfen.

Kardeşim yanmıyor merkezi yatay geçiş diye birşey var onu araştır aldığın ösym puanına göre yatay geçiş bu konuyu araştır
  • pantags38 P kullanıcısına yanıt
    Merkezi yatay geçiş ile ilgili bilgim var söylediğin doğru ama ben vakıf üniversitesindeyim. Zaten obp ile yerleştim yani bunu başarmam çok zor :( Bu bölümü içeren hiçbir üniversitenin taban puanına eşit olmam mümkün değil :(
    Az önce yök ile görüştüm ders başarı ortalaman %60 ın üzerinde olursa alttan dersinin olması sorun değil, başvurduğun okul kabul ederse geçiş yaparsın dedi.

Başka bilgi verebilecek varsa dinleyebirim her türlü öneriye açığım çok sıkıntıdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 26 Aralık 2014; 13:52:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.