Şimdi Ara

Kuru Sıkı Mermisi Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
41.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane 14 lü 1 tanede 12 li 9 mm kurusıkı tabancam var bildiğiniz güzel ses çıkaran mermi markası varmı?
    veya mermi çeşidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 20 Eylül 2009; 10:18:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Kuru Sıkı Mermisi Tavsiyeleri

Kuru sıkı silahlarda kullanılmak üzere en iyi kuru sıkı mermilerini mi arıyorsunuz? İşte sizin için en çok tercih edilen seçeneklerin bir listesi:

• En İyi Kuru Sıkı Mermisi: Codex Kuru Sıkı Mermisi
    • En Çok Ses Çıkaran Kuru Sıkı Mermisi: Kaiser Kuru Sıkı Mermisi
    • En Kaliteli Kuru Sıkı Mermisi: Codex Kuru Sıkı Mermisi

Ünlü markalar arasında yer alan Codex ve Kaiser, yüksek kaliteli ve güvenilir kuru sıkı mermileri ile bilinmektedir. Bu mermiler, ses çıkarma seviyeleri, doğrulukları ve dayanıklılıkları ile öne çıkar.

Kaiser Kuru Sıkı Mermisi, en çok ses çıkaran mermilerden biridir ve caydırıcı amaçlar için idealdir. Codex Kuru Sıkı Mermisi ise en kaliteli mermilerden biri olarak kabul edilir ve hedef atışları için uygundur.

Kuru sıkı mermisi seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli faktörler şunlardır:

• Silahınızın Marka ve Modeli: Her kuru sıkı mermisi her silahla uyumlu olmayabilir. Silahınızın kullanım kılavuzunu kontrol ederek hangi mermilerin uyumlu olduğunu öğrenebilirsiniz.
    • Ses Çıkış Seviyesi: Kuru sıkı mermilerinin çıkardığı ses seviyesi değişebilir. Sessiz çekim için daha düşük ses çıkışlı mermiler tercih edebilirsiniz.
    • Doğruluk: Hedef atışları için yüksek doğruluk sağlayan mermiler önemlidir.
    • Dayanıklılık: Mermilerin dayanıklılığı, silahınızın sorunsuz çalışması için gereklidir.

Kuru sıkı mermilerini güvenli ve sorumlu bir şekilde kullanmanız önemlidir. Her zaman yerel yasaları ve yönetmelikleri kontrol edin ve silahınızı yalnızca izin verilen yerlerde kullanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı.
  • kimse bilmiyomu
  • ülkede maganda olarak bi sen eksiktin git adam gibi işlerle uğraş
  • beynine daya dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

beynine daya dene

quote:

Orijinalden alıntı: çakaLcık

ülkede maganda olarak bi sen eksiktin git adam gibi işlerle uğraş

Size sormadım kuru sıkı kullanabilirmiyim diye sorduğu sorunun cevabını biliyosanız cevap verin.
    Ayrıca kuru sıkı sadee ses yapar gerçek silahla sağa sola sıkmıyorum merak etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun fiyata kuru yük gemisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neye yarıyor peki bu kuru sıkılar ateş etmiyorsa?
  • torpil patlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

neye yarıyor peki bu kuru sıkılar ateş etmiyorsa?

ya ates ediyor ama en azından tehlikeli değil
  • kardeş sanıyorum en düzgün cevabı ben vericem. bende kuru sıkı kullanıuyorum markası Desert Eagle 9mm... Kardeş sana önereceğim 2 mermi türü var en iyisi Y.A.S marka mermi sarı renkli dir en şiddetli patyalan mermidir. 2. olarakda ÖZKURSAN marka mermilerdir bunlardan gri renklileri çok iyi patlar . fiyatları ise değişiyor ama benim aldıgım yerde ÖZKURSAN 50 ADET 10 TL ,, Y.A.S 50 ADET 15 TL... Kolay Gelsin

• Kullanabilirsin niye kullanamayasın y.a.ş marka yavaşçalar da demir bunları dene gayet kaliteliler.
  • Maganda Alert
  • özkursan tavsıye ederım gaz mermısı ıstersen k.a.s bayıtıcı mermısı super
  • Bu kurusıkı için ruhsat gerekmiyor değil mi ?
  • kardeş ruhsat gerekmio ama faturası zaten ruhsat yerine geçio @ [Kunye=]
  • Maganda detected.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun neresi magandalık.
    Adam öldürmez yakından sıkmayinca yaralamaz. 1 tane evimde hırsız girerse diye yatağın altında bir tanede arabada var. Yol vermedi diye adam öldürülen memleket burası

• Bende alacağım kuru sıkı bakalım

• YAS ile Özkürsan'dan şaşma.YAS'ın gri olanlarıda iyiydi en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 6 Mayıs 2014; 16:50:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.