Şimdi Ara

Kuru Sıkı Mermisi Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
41.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • özkursan ve yas sarı kovan veya victory sport
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Bunun neresi magandalık.
    Adam öldürmez yakından sıkmayinca yaralamaz. 1 tane evimde hırsız girerse diye yatağın altında bir tanede arabada var. Yol vermedi diye adam öldürülen memleket burası

Yalnız taşımak suç biliyorsundur umarım?Araçta taşırken de boş şarjör ile kutusu içerisinde faturasını bulundurmak şartı ile taşınabilir.
  • Samsunlu musun yoksa adanalı mısın kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler y.a.s ı da özkursanıda iyidirde birde en son çıkan bir mermi var adı özkursan codex normal mermiler gibi 425 bar değil bu codex dediğim mermi 475 bar, alacaksanız bundan alın silaha bişey olmuyo merak etmeyin. ve normal y.a.s dan ve normal özkursandan çok daha iyi sesi var.http://www.e-temin.net/?urun-3849-ozkursan-codex-475-bar-9-mm-kurusiki-ses-mermisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snipermuyi

beyler y.a.s ı da özkursanıda iyidirde birde en son çıkan bir mermi var adı özkursan codex normal mermiler gibi 425 bar değil bu codex dediğim mermi 475 bar, alacaksanız bundan alın silaha bişey olmuyo merak etmeyin. ve normal y.a.s dan ve normal özkursandan çok daha iyi sesi var.http://www.e-temin.net/?urun-3849-ozkursan-codex-475-bar-9-mm-kurusiki-ses-mermisi

deneyelim bakalım zoraki mod 914 var bende

• bendede retay dessert eagle var 600 kere attım bir kez bile tutukluk yapmadı ama kullandığım mermi zuber ses mermisiydi. :) bundanda alıp kullanacam hatta test videosuda çekecem.
  • quote:

Bunun neresi magandalık.
    Adam öldürmez yakından sıkmayinca yaralamaz. 1 tane evimde hırsız girerse diye yatağın altında bir tanede arabada var. Yol vermedi diye adam öldürülen memleket burası

Arabada taşıdığın o kurusıkıyı gerçek sanıp çekmezsin inşallah benim peder taşıma ruhsatlı silah taşıyor bir kere böyle gerzek gelmişti birde onun ölümüyle uğraştık.
  • Uyduruk yerli 100 liralık blow gibi bir silaha sahipsen yüksek bar(basınca) patlama gücüne sahip mermilerden alma
    2-3 şarjör sonra silahta sorunlar çıkabilir

Namlunun patladığı çok gördüm bu şekilde

• quote:

beyler y.a.s ı da özkursanıda iyidirde birde en son çıkan bir mermi var adı özkursan codex normal mermiler gibi 425 bar değil bu codex dediğim mermi 475 bar, alacaksanız bundan alın silaha bişey olmuyo merak etmeyin. ve normal y.a.s dan ve normal özkursandan çok daha iyi sesi var.http://www.e-temin.net/?urun-3849-ozkursan-codex-475-bar-9-mm-kurusiki-ses-mermisi

Usta bende ekol aras magnum var sesi az 425 bardi mermide, codex almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum da zaten namlusu filan çok ince silahın ele gelmesin?

•  Kuru Sıkı Mermisi Tavsiyeleriniz
     Kuru Sıkı Mermisi Tavsiyeleriniz

• Git birine kavgada çekde gerçeğiyle vursun seni

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

Usta bende ekol aras magnum var sesi az 425 bardi mermide, codex almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum da zaten namlusu filan çok ince silahın ele gelmesin?

namlusu inceyse deneme kardeşim durduk yere sıkıntı çıkartmaya değmez. toplu tabanca olsa acıma saydır derim ama ekol işte ne yapacağı belli olmaz.

• quote:

Bunun neresi magandalık.

Sıkıntı orada, kuru sıkıyı gerçek sanan biri olup gerçeğini çıkarır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.