Şimdi Ara

Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs, Fenerbahçe'nin de kurtuluşu için attığı yeni bir adım olarak tarihe geçecek. Kutlu olsun!

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek kongre bugün saat 10.30'da başlayacak.

Kongrenin ilk gününde faaliyet raporları ve mali konular görüşülerek, 2012 yılı için hazırlanan 144 milyon 500 bin liralık bütçe tasarısı onaya sunulacak.

''Futbolda şike'' iddialarına yönelik davada tutuklu yargılanan Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olduğu kongrede, 20 Mayıs Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde, adaylığını açıklayan kongre üyesi Murat Çelikel de yarışacak. Başkanlık için iki adayın dışında başka bir üyenin şimdiye kadar açıklaması olmadı.

Yaklaşık 15 bin üyesi bulunan sarı-lacivertli kulüpte kongreye, aidatlarını yatıran 11 bin 653 üyenin katılma hakkının bulunduğu öğrenildi.

Abi yalan haber yazıyorlar. - Fenerbahçeysen basını da yeneceksin
    İyi de sen tapeleri falan okudun mu? - Fenerbahçeysen önyargıyı da yeneceksin
    Ya maç günü karar mı verilir? - Fenerbahçeysen federasyonu da yeneceksin
    Bunu yapan tahkim! - Fenerbahçeysen PFDK'yı Tahkim'i ve bilimum kurulları da yeneceksin
    Eee UEFA niye maydonoz? - Fenerbahçeysen UEFA'yı da yeneceksin
    Sadece Fenerbahçeliler içeride... - Fenerbahçeysen hakemi de yeneceksin, şey hakem mi dedim hakimi de yeneceksin demek istemiştim
    Savcısı polisi az yapıyor o zaman bize?- Fenerbahçeysen onları da yeneceksin
    Biber gazı? - Fenerbahçeysen içine çekeceksin
    Jop? - Fenerbahçeysen sırtını açacaksın
    Çoluk çocuk herkese su sıkıyorlar - Fenerbahçeysen ıslanmayacaksın
    Tekme? - Fenerbahçeysen kafanı uzatacaksın
    Plastik mermi? - Fenerbahçeysen yaralanmayacaksın
    Milleti gözaltına aldılar. - Fenerbahçeysen itiraf edeceksin
    Tutuklama kararı çıkarsa... - Fenerbahçeysen adaletten kaçmayacaksın
    Bi s.... git allahaşkına - Fenerbahçeysen küfretmeyeceksin
    Delirtme lan adamı! - Fenerbahçeysen tahrik olmayacaksın
    Bitmez...

Esas ben söyleyeyim....

Fenerbahçeysen aşkına sım sıkı sarılırsın. Fenerbahçeysen toz dumana aldırmazsın. Fenerbahçeysen ateşe doğru yürürsün. Fenerbahçeysen kimseden korkmazsın. Fenerbahçeysen hem teksin hem milyonlarcasın. Fenerbahçeysen kimseyi arkada bırakmazsın. Fenerbahçeysen mücadelecisin. Fenerbahçeysen ölümsüzsün...

Fenerbahçeysen ........... de yeneceksin!

http://fenerinbahcesi.blogspot.com/

Şimdi herkesi yenme zamanı arkadaşlar. İnşallah Pazar günü Aziz Başkan Yeni yönetimiyle beraber tekrar başkan seçilecek ve tekrar bu takımın başında olacak. Gün bu adaletsizliğe barikat kurma günüdür. 19 maçın 13'e düştüğünü unutmadık. HSYK bir günde fidan için karar verirken Aziz Yıldırım hakkında beyanda bile bulunmuyor. Bir sene Fenerbahçemiz ile uğraşıldı da ne oldu? Yıkıldı mı şimdi Fenerbahçemiz? Hayır.. Şimdi daha da güçlü olduk!

• Hatalı başlık atmışım. Başlığı deşitirin be yav. Millet Kutlama mesajı sanıyor

Adminler size sesleniyorum başlığı "19 Mayıs Fenerbahçe genel kurul toplantısı" olarak değiştirsek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 Eylül Katliamı -ANA KONU-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.