Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026) (3. sayfa)
-
-
Vallahi filmin pr çalışmaları falanda baştan sona çok iyi yönetildi, yönetiliyor.
Filme yarın gidenlerden yorumları bekliyoruz
Globalde yorumlar inanılmaz olumlu. Puanlara yansımış zaten. Filmden gerçekten çok ümitliydim duyurulduğundan beri. Boşa çıkmadı beklentilerim
Hava muhalefeti yüzünden ilk gün gidemeyebilirim ben
_____________________________ -
Marslı'nın yazarı Andy Weir'in diğer kitabı olan Kurtuluş Projesi'nin film uyarlaması. Konusu ilgimi çekti. Marslı filmini beğenmiştim. Gelen eleştirilere bakılırsa bu da iyi bir film olacak gibi. Listeme ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
-
Ben beğenmedim malesef. İnterstellar ile aşırı benzer, başrolün uzaydaki cıvık hareketleri filan. Sarmadı beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
-
Çok benzer yönü var.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dünyanın sonunun gelmesi. Geçmişteki hatasından dolayı işinden kovulan bir adam ve yıllar sonra tekrar çağırılması. Geri dönüşü olmayan bir yolculuk. Daha önceden sonda gönderilmesi. Uzaylı ve TARS benzerliği. Özellikle Grace'in başını çarpıp bayıldığı manevra sahnesi. Uzaylının ve insanların farklı ortamlarda atmosferden dolayı yanması Gibi gibi Malum müzik
youtube
Official music video for ”Sign of the Times” by Harry StylesListen to Harry Styles: https://HarryStyles.lnk.to/listenYD Watch more videos by Harry Styles: ht...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qN4ooNx77u0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 23 Mart 2026; 0:4:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Filmi zamanında izleme listeme almışım ama son zamanlarda şişirilip şişirilip patlatılan çok balon film gördüğüm için bu olumlu eleştiri haberlerine zerre güvenim yok. Bana, milleti sinemaya çekmek için yapılan ısmarlama haberler (pazarlama taktikleri) gibi geliyor. Sinemasına gitmem şahsen. Zaten pek etkilemedi.
Hocam bu şekilde ele alırsan tüm uzay filmleri birbirlerinin kopyası o zaman :))
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Interstellar'da insanlığın kendi hatası yüzünden Dünya tehlikeye giriyor, Hail Mary'de tüm Dünya devletleri birleşip dünya dışı bir organizma karşısında ortak çözüm arıyor. Hail Mary'de yabancı bir uzaylı organizma tüm Samanyolunu tehdit ediyor. Bunun üzerine uzaya çıkılıyor Uzayda da Tars " kopyası " imasında bulunduğunuz akıllı bir Dünya dışı yaşam formuyla karşılaşılıyor ki bu yaşam formu da kendi dünyasını kurtarmak için uzaya çıkıyor. Dünyalarını kurtarma şekilleri, yöntemleri tamamen farklı iki filmde ""Geçmişteki hatasından dolayı işinden kovulan bir adam ve yıllar sonra tekrar çağırılması."" Yayınladığı makale yüzünden ve dobra konuşmasından dolayı bilim dünyasından bir nevii dışlanıp öğretmenlik yapıyor? Yazdığı makale bu tehdit karşısında çözüme götürülebileceği düşünülerek görüşüne başvuruluyor ve olaylar gelişiyor. Kendisi uzaya çıkmak bile istemiyor hatta zorla çıkartılıyor. Neresi Interstellar kopyası oluyor acaba ""Uzaylı ve TARS benzerliği. Özellikle Grace'in başını çarpıp bayıldığı manevra sahnesi. "" Yani bu yazdığınız en zorlama kısmı sanırım. Birisi robot, yapay zeka diğeri Uzaylı akıllı bi yaşam formu. Yani böyle ele alacak olursak Interstellar'da Star Wars'ın kopyası ve diğer nice uzay filmlerinin :) ""Uzaylının ve insanların farklı ortamlarda atmosferden dolayı yanması"" Bu basit fizik hocam hiç bir şeyin kopyası falan değil. İki yaşam formu yaşadıkları ve evrimleştikleri ortamlar farklı olduğu için aynı ortamda kıyafetsiz ya da koruyucu alan olmadan duramıyorlar. Tam olarak neresi Kopya acaba?. Grace, Rocky'nin ortamında kıyafetsiz duramıyor çünkü oksijen yok. Rocky'de tam tersi şekilde.. Çok fazla zorlamışsınız.
Müziği Interstellar Hans Zimmer bestelediği müziğe "benzediği" için koydunuz sanırım. Valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi şu müziği benzetmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 23 Mart 2026; 20:37:19 >_____________________________
-
Ben zorlamadığımı düşünüyorum :)
Müziği benzetmedim. Müzik beğendiğim için koydum :)
-
Kötü değil ama kıyas içeren eleştiri yazılarında bahsi geçen türdeşleri Interstellar ve Arrival kadar iyi de değil bence. Görsel olarak doyurucu, insan-uzaylı ilişkisi olarak samimi, yer yer komik ve sıcak. Ryan Gosling'in de üstüne düşeni yapmasıyla geçer not alıyor. 7.5/10.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Olmaya yaklaşmış ama olamamış bir film. Hikayede çok fazla eksiklikler var. Değinmesi ve üzerinden durması gereken filmin ana konusu olan konuyu 2-3 saniyede gösterip bitirdiler :)
bir anda imdbde üstlerde görünce fragman bile bakmadan girdim de çok göze parmak ilerliyor ya yine de keyifli bir tınu vardı 7.1
Film 175k kişinin oylaması ile 8.4 imdb puanı elde ederek top 250 film listesinde 81.sıraya kadar yükseldi. Filmi henüz izlemedim ama yabancılar inanılmaz yükseliyor çok övülüyor ki puanlara da yansımış ama burada genel olarak çok iyi bulunmamış gibi gözüküyor o yüzden dijitali bekleyecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 10 Nisan 2026; 16:7:48 >_____________________________ WE DO NOT SOW
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt