Şimdi Ara

Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya o ilk puanlamalar hep filmi şişirmek için ilk puanlara güvenmemek gerek. Milleti sinemaya getirtip para harcatmaya çalışıyorlar. Ne balonlar gördük. Vasat filmleri şaheser gibi partlatıp pazarlıyorlar.

Film gerçekten çok iyi. İmkanınız varsa sinemada izlemenizi tavsiye ederim.

Bizim ülkemizde biraz her şeyi birbiriyle kıyaslama fantezisi var. Interstellar ile kıyaslayıp bu filme "çöp" diyen çok yorum gördüm.

Yakından uzaktan alakası bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 11 Nisan 2026; 19:50:38 >

Ben filmin her sahnesinden çok çok ayri keyif aldım zamanında o kadar okunacak kitap ararken nasıl 1.5 milyon oylaması olan bu Hail Mary'nin adını hiç duymadım anlamıyorum. Fragmanını izlediğimde saçma sapan bir şeye benzetiyordum sci fi olup IMDb puani yüksek olunca izledim doğal olarak.
    2022 yılından beri ağlamayı unuttum yanlışlıkla 2 damla gözyaşım çıkarsa çıkmıştır bir şey izlerken. Bu filmi izlerken tam 4 kez ağladım. Bunu bana kaya bir uzaylı yaptırdı. Son zamanlarda iyice hiçbir şeyden keyif alamazken bu film ilaç gibi geldi. Kaliteli bir oyun, dizi, film insanı gerçekten yaşama tutundurup hayattan zevk aldırıyor. Eğer bır yapımda hiçbir şeyi değiştirmek istemezsem ona 10 puan veririm, en son Dune Part Two'ya 10 puan vermiştim filmi bitirdiğim gibi 10 puanı yapıştırdım. Emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Kitabı oku, filmin daha da uzun olması gerektiğini anlayacaksın.

Kitabı %60-70 yansıtabilmiş film.

Harika bir kitap

• Yarısına kadar geldim maalesef beklediğim kalitede değil , bitirince mesajı güncellerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

rocky grace ilişkisi güzeldi. son sahnesi de güldürdü.

kolay kolay bu kadar yüksek puan vermem

9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 16 Nisan 2026; 7:17:13 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Dünya çapında 600 M$'dan fazla hasılat yaptı.

Tam bunu paylaşmaya girmiştim.

Çok iyi rakam.

Ben 800-900'ü bulur diyordum ama 700civarı kapatacak heralde

Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026)Filmler ve Filimleryoutube
    Marslı filminin yazarından yeni yapım geldi. Project Hail Mary adlı yapımın eleştirel parodisi sizlerle. Keyifli seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz. #projecthailmary #ryangosling #filmlervefilimler 👍 Videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın! 📌 🔔 Hemen ABONE OL ve yeni videoları kaçırma! 👉https://www.youtube.com/FilmlerveFilimler?sub_confirmation=1 📌 KICK platformunda canlı yayınlara katılabilirsin! https://kick.com/tahaulukaya/ 🔴Katıl Üyemiz olarak ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 📸 Günlük film önerileri için Instagram’dan takip et: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🎤 Discord’a katıl, film sohbetlerine dahil ol: https://discord.gg/WhRQ7bZ 📩 İş birlikleri ve sponsorluk için: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında vizyona girmiş bir yapımların Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. ♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4jQE7bAXCE

Linç yemiş yine Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026) 

Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026)

İnsanın ağzı torba değil ki büzesin Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (20 Mart 2026)  Filmi de eleştirel parodiyi de henüz izlemedim, film düşer düşmez ikisini de sırayla bakıp ona göre karar vereceğim. (Umarım 2025 yapımı One Battle After Another gibi bir şey çıkmaz, bari bunda hayal kırıklığına uğramayalım.) İnsanlar tabii ki bu kanal sahiplerinin görüşlerine katılmak zorunda değil elbette, ben de her zaman katılmıyorum fakat aynı/benzer fikirlerde olduğum zamanlar çoğunluktadır. Bu arada eleştirel parodiler de tam anlamıyla ciddi bir analiz sayılmaz, zaten eleştiri ve parodiyi aynı anda sunuyor bir de kanal sahibi zaten "filmdir" ya da "filimdir" demeden önce her zaman "bizim için" diye ekler. Kaldı ki ciddi eleştiri ve analizlerde de objektif olmak gerçekten zordur. Objektif değerlendirme için analizleri belirli formüllere oturtmak gerekir. Ama bu formüller de yapımları hakkıyla değerlendirmeye yetmeyebilir, daha ruhsuz bir değerlendirme olur, mesela filmin bazı seyircilere hissettirdiği şeyleri filmin gizemli çekiciliğini bu analizlere ekleyemezsiniz, bunun için herkese uygun bir tarife yoktur.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Filmi izledim dün de parodiyi izledim ee adam haklı bu film olmuş mu? Taştan uzaylı yapıyorsun bişiy demiyelim diyoruz o grafikler ne öyle berbat , lise öğrencilerine mi yaptırdılar öyle göze batıyor ki.Bilgisayar teknolojisi bu kadar ilerlemişken 1968te vizyona giren 2001 space odyssey kadar görseli olmayan yapıma iyi mi diyelim?
    Konu hikaye senaryo zaten traş ee geriye bişiy kalmadı ki.
    Bu filmi beğenen demekki daha iyilerini izlememiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu adamın HP videolarını izlemiştim yıllar önce, Ateş Kadehi falan komikti. Ama boomerlık var bu adamda. Hep aynı şeyleri söylüyor, yorumları fazla yüzeysel. + mesela Zack'in kızı için söyledikleri falan tiksindirici. Kişilik olarak sevmiyorum ben bu elemanı.

Filmi izlemedim de sadece grafikle film yorumlanmaz ki. Film nasıl işlenmiş, uyarlandığı kitapla olan uyumu nasıl, oyunculuk performanslar vb. bir dizi unsur var. ''Traş'' yazan mı daha ikna edici yoksa dolu dolu yorum yapanlar mı ben bunu düşünürüm öncelikle. Daha iyilerini izlememiş demek filmi beğenen insanı küçümsemek mesela. Binlerce kişi izleyip beğenmiş, nasıl daha iyilerini izlememiş olabilirler. Kaldı ki bilim kurgu türünde her sene yapım çıkmıyor ki kaçırmak mümkün olsun.

2001, sci fi başyapıtı. Filmin felsefesi bile tek başına derya. Hangi filmi yanına koyarsan koy sırıtır çünkü Kubrick gibi mükemmeliyetçi adam her zaman gelmez. Şu videoyu çeken arkadaş demek Planet of the Apes (1968) izlese ''aa maymun kostümü giydirmişler efekt bile yok'' falan diyecek.

Grafikler berbat mı :D Aynı filmi izlediğimizden emin miyiz?

Bu film seneye görsel efekt dalında oscar adayı olur, kazanır mı bilemem.

Yani CGI'a boğsalar ayrı bi dert yapmasalar ayrı bi dert. Bu filmde yeşil ekran kullanımı çok az yok denecek kadar az neredeyse.

Rocky'de kukla 4-5 kişilik kukla ekibi tarafından canlandırıldı. Tamamen el emeği. Cgi'ı basıp kolaya kaçma olayı yok yani anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 1 Mayıs 2026; 23:48:15 >

Bu kanalın bu kadar abonesi olması akılalmaz.

Bu eleman kanalını 2015 Temmuz'da Facebook'ta kurdu, tam tarihini hatırlamıyorum, benim keşfim bir arkadaşın 2016 yılında attığı FB'taki bir eleştirel parodiden olmuştu, hangisiydi hatırlamıyorum ama epey güldürmüştü zaten o sıralar YT'a kaymış. 2015-2017 aralığında parodileri güldürse de gerek işin içine maddi kazanç amacı girmesi gerekse adamın niceliğe önem verirken nitelikten kaybetmeye başlaması içeriklerin birbirini tekrar etmesine ve kalitesinin düşmesine sebep oldu, güldürmemeye başladı. Haftada 3-4 eleştirel parodi yapmaya kalkarak elinizdeki tüm cephaneyi kısa zamanda harcamaya başlarsanız sonuç bu olur. Ama işte en başta bir maddiyat olmayınca, tamamen makara, gırgır, şamata ve tutku olunca bu arkadaşın kanalı birden patladı, maddiyatın gerektirdiği o maymun iştahlılığı besleme işi bir yerde tıkanıyor işte. Bunun en büyük kurumsallaşmış, şirketleşmiş hali Netflix. Kalite o tüketim çılgınlığını besleyemiyor, kalite ve yaratıcılık denilen şey seri üretilemez aynı mantık.

Neyse bu kanalın benim için tek olayı artık komik olmasa da eleştirdiği yapımlar dandikse (Scream 7) gibi izlemeyi düşünmediğim filmler için kullanıyorum. 8-10 dk kaybım oluyor ama 2 saatlik çöpü izlemektense bu kaybı tercih ediyorum. Hatta film kötüyse sert eleştirdiği kısımlarda içimin yağları eriyor, özellikle o kötü filmi iyi sanıp izleyip 2-3 saatimi heba ettiysem. Bir de bazen işte şu Hollywood, film sektörü vs konusunda herkesin bilmediği veya çok yüzeysel şekilde bildiği (bkz: Hollywood ABD propagandası yapıyor yiğenim) şeyleri çok daha detaylı şekilde anlattığı ya da senaryo yazımı konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiği ya da işte gennç senaristleri senaryo yazmaya meyilli gençleri işlerini nasıl nerelere ulaştırabileceği gibi yönlendirici videolarının olduğu içerikleri için takip ediyorum. Yoksa o 2015-2017 mizahı zaten yok. Ama kanalı aktif olarak takip etmiyorum, Youtube takibinden birkaç yıl evvel çıkmıştım. Çünkü bu Taha adlı arkadaş bir gün bir kısa film gibi bir şey çekmiş, ben de bunu bir içerik sanıp izlemeye başlamıştım. Baştan, ortasına kadar hatta nerdeyse sonuna kadar anlaşılmıyor ama sonunda anlaşılıyor ki reklam. Evet adam gitmiş reklam almış reklam izletiyor. O an takipten çıkmıştım. Ara ara videolarını merak edip izlemek istersem kanal ismini yazıyorum YT zaten otomatik tamamlıyor. Ama Filmograf kanalını aktif olarak severek takip ediyorum ki bu kanalın varlığından da bu F&F kanalı sayesinde haberim olmuştu. Benim için en büyük kazanç buydu.

Bu arada Zack'in kızı derken? Zack Snyder? Zack Snyder'ın yönetmenliğini yerin dibine soktuğunu hatırlıyorum da (Filmograf da epey ağır eleştirmiştir bu yönetmeni) kızıyla ilgili bir şey dediğini hatırlamıyorum. Yani kimde kimseyi sevmek zorunda değil ve illaki her zaman birileri başka birileri sevmemeye ve hatta nefret etmeye devam edecektir. Herkesin herkesi sevdiği bir Dünya mevcut/mümkün değil. Benim bu elemana olan sevgi-nefret tayfım nötr ile bir tık olumlu kanatta. Ama şu CGI banyosu boş içerikli popüler filmlere, zorla ittirilen SJW aptallıklarına giydirdiği her içerikte beni o olumlu düşünen tarafa çekiyor yalan yok. Böyle seslere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu filmi de en yakın zamanda izleyeceğim ama sinemada değil. Çünkü son yıllarda inanılmaz derecede çok hayalkırıklığına uğradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mayıs 2026; 8:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yukarda arkadaşın da dediği gibi izlenme sayısı artsın diye clickbait yapıp saçma sapan şeylere sulanıyor bana göre. Her zaman diyorum film beğenmemek gayet doğal ama neden beğenmediğini akıl dışı nedenlere bağlayanları hiçbir zaman anlamayacağım. Ayrıca, Zack'in vefat eden kızıyla ilgili attığı tweeti de aşağıya bırakıyorum hocam. Bahsettiğim şey buydu;

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.