hayır barzani değil istanbulu istediğine göre evangelist amerikalı,çünkü onların mezhebinde istanbul ve ayasofyanın önemi çok büyük abd bize saldırırsa bu yüzden saldırır..
quote:
Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ
barzani degil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
hayır barzani değil istanbulu istediğine göre evangelist amerikalı,çünkü onların mezhebinde istanbul ve ayasofyanın önemi çok büyük abd bize saldırırsa bu yüzden saldırır..
quote:
Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ
barzani degil mi ?
yalnız geçen hafta istanbuldaydım..AYASOFYAYI DA iyi CAMİ ye çevirmişiz hani... NE MUTLUDUR Kİ BU VATANI KORUMUŞ SAVUNMUŞUZ..İSTANBUL GERÇEKTEN DE DÜNYA HARİKASI TEK YER...HER YEİRNDEN TARİH AKIYOR..
Neyse konuyu saptırttım..ne Biliyim ilk kez gittim istanbul a etkilendim..
KONUYA GELİRSEM KURTLAR VADİSİNİ ÇOK İZLEMEZDİM SAÇMA GELİRDİ..SERİSİNİ İZLEDİM GEÇRKTEN ÇOK ANLAMLI GERÇEKLER YATIYORMUŞ..AMA TEROR OLAN GERÇEKTEN ETKİLEDİ DİYEİBLİRİM..SANIRIM BÜTÜN BÖLÜMLERİNİ İZLİCEM..
quote:
Orjinalden alıntı: the_insomniac
yav bana da barzani gibi geldi.şalvar filan giyiyodu hatta...
Şalvar giymeyip napacaktı? Takım elbiseyi çekip, boynuna da ben amerikan,ingiliz vs. ajanıyım diye not mu düşecekti?
selo kim???
Görünüşü Ve "Aksağanı'nı" Göz Önüne Aldığımda BARZANİ Aklıma Geliyor
barzani diyenler..
ya barzani kim gücü ne ki.. cüretle istanbulu isticek..
ya mossad ya da cia ajanı o adam
quote:
Orjinalden alıntı: bordobeyaz
selo kim???
selo diil o,, ''sero'' ..
bildiğim kadarıyla serok kelimesi, kürtçe başkan anlamına geliyor... Bir nevi türeme.. Baş anlamına falan geliyor galiba bu sero kelimesi.. O yüzü görünmeyen adamla konuşan kişi de bence Osman Öcalan..
Çin malı bi ajanmış o
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Çin malı bi ajanmış o
şimdi konuyla biraz alakasız kalabilir ama arkadaşlar soliyim yinede:geçen gün babamla kurtlar vadisini izlerken polat alemdarın bi sahnesinde bence bu adamı yaratırlarken yeşili baz almışlar dedi...mağarada iki adamın konuşma sahnesindede(seroydu galiba) abim bence de bu abdullah ocalanı oynuyo demişti bana pek mantıklı gelmedi ama yinede bi ihtimal çünkü ne kadarda gerçekle alakası yok deselerde herkes birini canlandırıyo ornek nesim malki cinayeti ve iplikçi nedim..
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Çin malı bi ajanmış o
Tamamen katiliyorum hatta kedidir kedi o
quote:
Orjinalden alıntı: STT
şimdi konuyla biraz alakasız kalabilir ama arkadaşlar soliyim yinede:geçen gün babamla kurtlar vadisini izlerken polat alemdarın bi sahnesinde bence bu adamı yaratırlarken yeşili baz almışlar dedi...mağarada iki adamın konuşma sahnesindede(seroydu galiba) abim bence de bu abdullah ocalanı oynuyo demişti bana pek mantıklı gelmedi ama yinede bi ihtimal çünkü ne kadarda gerçekle alakası yok deselerde herkes birini canlandırıyo ornek nesim malki cinayeti ve iplikçi nedim..
Abdullah Öcalanı oynayamaz çünkü o adam şöyle dedi: ''senin liderin yakalandığında hizmete hazır oldugunu söylüyor vs..'' Barzani Kim ki İstanbul u isteyecek? Türkiye ye geldi geçen yıl nasıl tirtir titriyodu.. TSK yla 2 - 3 günlük adamlar baş edemez.. büyük ihtimalle Abd İsrail İngiltere ajanlarından biri.. Aslında bu 3 ülke arasından da belki bi Abd baş edebilir bizle o da zor.. Irak ta rahat edemeyen burda hiç edemez..
neyse..
Kurtlar vadisini bende izlemiyodum geçen gün izledim güzeldi izleyeceğim bundan sonra bi de gerçekten kini arttırıyo yani yine milliyetçiler çoğalır bu diziyle