Şimdi Ara

Kurtlar Vadisin de Esrarengiz Olaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diziyi 11 yıldır izleyenler varsa mutlaka dediklerimi hatırlayacaklardır.

1.si Tilki Andrei vardı yıllardır izlerim bu diziyi ölmeden diziden ayrılanı görmedim bu adam ölmedi. [ Hemde Polat Alemdar ile restletşmesi ve adamlarını kaçırmasına rağmen.

2.

Hatırlayacağınız gibi) Polat Alemdar Mehmet Karahanlı'nın yaptırdığı Kripteks'i uzun uğraşlar sonucu açmıştı. Ve içerisinden çıkan bilgilerle İllüminati'nin hangi önemli olaylarda rol oynadığını Karahanlı'nın elinden öğrenmiştik. İşte o notlara ne mi olmuştu?

En baştan başlayalım:

Polat Alemdar Mehmet Karahanlı'nın Kripteks'ini Karahanlı'nın evinden almıştı.

Kripteks'in Şifresi'nin bulmaya çalıştı. Ve şifrenin Nergis Karahanlı'nın elinden bırakmadığı muskanın içinde olduğunu bulmuştu.

Kripteks'i açmak için Kılıç'ın çakısını da ele geçirdi ve Kripteks'i açtı. Türkiye ve Dünya'da bir çok olayda İllüminati'nin parmağı olduğunu öğrendi.

Buraya kadar tamam. Ama asıl olay bundan sonra başlıyor. Polat'ın 96. Bölüm'de açtığı Kripteks'in içinden çıkan belgelere ne yaptığını 97. Bölüm'de yani Final Bölümü'nde öğrendik. Polat Alemdar Kripteks'in içindeki belgeleri Nevzat'a vermişti ve Elif Eylül defnedilirken mezarına attırmıştı.

Ama Polat Kripteks'in 2 tane kopyasını almıştı. Bir tanesini CD'ye kopyalamıştı. Ötekini ise bir zarfa koyup üzerine "2015'te Polat Alemdar'a Gidecek" yazmıştı. CD'yi ise Nevzat'a vermişti.

CD'yi ise Kurtlar Vadisi Pusu 8. Bölüm'de Davut Tataroğlu ele geçirmişti.

2005'te yani 8 yıl önce 10 yıl sonrasına bir zarf hazırlayan Polat'ın bu zarfı kime verdiği bilinmiyor. Yani 2015'te Polat Alemdar Kripteks'in içinden çıkan belgelerle yeniden ilgilenecek demektir. Ve şimdiden belliki gelecek sezon dizi çok değişik olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HsnÇr -- 27 Mayıs 2014; 17:01:52 >

• Kendimi bildim bileli izliyorum bu diziyi. Tamam yapım o kadar iyi olmayabilir ama adam akıllı tek Türk mafya dizisi.

Bu arada iyi tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

Kendimi bildim bileli izliyorum bu diziyi. Tamam yapım o kadar iyi olmayabilir ama adam akıllı tek Türk mafya dizisi.

Bu arada iyi tespit

Hocam bende sizin gibi kendimi bildim bileli izliyorum diziyi 2. yazdığım kripteks olayı geçen seneden beri aklıma takıldı.Ya nasıl bir dizidir ki dizinin 10 yıl sonra bile yayında olacağını tahmin ediyorlar anlamıyorum 2005 yılında 2015 de Polat Alemdar'a gidecek diye bir mesaj verebiliyorlar . Cidden büyük cesaret . Özellikle 12. Sezon çok iyi olacak gibime geliyor .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *CaRPeDieM*

quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

Kendimi bildim bileli izliyorum bu diziyi. Tamam yapım o kadar iyi olmayabilir ama adam akıllı tek Türk mafya dizisi.

Bu arada iyi tespit

Hocam bende sizin gibi kendimi bildim bileli izliyorum diziyi 2. yazdığım kripteks olayı geçen seneden beri aklıma takıldı.Ya nasıl bir dizidir ki dizinin 10 yıl sonra bile yayında olacağını tahmin ediyorlar anlamıyorum 2005 yılında 2015 de Polat Alemdar'a gidecek diye bir mesaj verebiliyorlar . Cidden büyük cesaret . Özellikle 12. Sezon çok iyi olacak gibime geliyor .

Adam akıllı bir efekt direktörü olsa çok iyi olacak. Ayrıca yönetmenlik koltuğu bildiğin kaşar olmuş her bölümde farklı bir yönetmen var neredeyse bu yüzden işin cılkı çıktı. Güncel olaylara değindiği için babam kaçırmıyor bende izliyorum öyle işte.

Bu kripteks olayını da merak ettim doğrusu.

• Bir tanesini Elifin mezarına atmıştı CD yide Nevzatın haberi olmadan arabasındaki radarı kesen CD ile değiştirmişti. Nevzatın CD den haberi yoktu. Tapınakçılar 2015 de Polat Alemdara verilecek diye yollamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.