KV Terörün yayınlanmasını istemeyen, işi gücü kv dizisiyle uğraşmak olan sabah gazetesi genel yayın yönetmeni ve KV dizi ekibinin geçmişteki bi atışmalarını hatırlatayım dedim.
-----------------------------------
Kurtlar Vadİsİ'nden Fatİh Altayli'ya Şok Yanit!
Dün akşam yayınlanan Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünde, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya da bir gönderme vardı. Nasıl mı? İşte o küçük ayrıntı...
"Kurtlar Vadisi Terör, MHP'den reklam istedi, istemedi" tartışması süre dursun, dizide dün akşam gözden kaçan bir ayrıntı yaşandı. İşte o diyaloglar:
Polat'ın adamlarından biri elinde gazete ile Polat'ın yanına geldi ve şunları söyledi: "O adam yine bizim aleyhimizde yazmış. Belinde silahla gazete basanlar bizi eleştiriyorlar. Sabah sabah asabımı bozdu."
Adamın cevabı: "Bir daha bizim aleyhimize yazarsa ona çok ağır konuşucağım."
Bu olay Fatih Altaylı'nın yıllar önce belinde silahla Güneş gazetesini bastığı olayı hatırlattı. Altaylı'nın, Doğan Grubu'ndayken bile Kurtlar Vadisi'ne karşı yazdığı yazıları ise zaten herkes tarafından biliniyor.
---------------------------------------
Altaylı'dan Kurtlar Vadisi'ne Cevap 14.02.2007 09:01 Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümünde Fatih Altaylı'ya sert eleştiriler yöneltilmişti. Altaylı köşesinden cevap verdi. İşte o cevap ve dizide geçen Altaylı bölümü...
Fatih Altaylı/Sabah
Kurtlar'la mahkemede görüşeceğiz
Yıllardır Kurtlar Vadisi aleyhine yazıyorum, bazıları hâlâ "Senin grubunda olsa yazmazsın" diyor. Ama nedense Kurtlar Vadisi ile ben hiçbir zaman aynı çatı altında olamadık. Olmayız da! Bu meselenin grupla, murupla alakası yok. Bu Türkiye meselesi ve Kurtlar Vadisi, bu ülkeye atom bombası gibi zarar veriyor. Bu arada Kurtlar Vadisi'nin "çakalları" dizinin senaryosuna benimle ilgili eklemeler yapmış.
Geçen hafta yayınlanan bölümde adımı vermeden ama ima yoluyla beni hedef gösteren bir bölüm yer almış ve yazılarıma devam edersem bana haddimi bildireceklerini söylemişler. Vallahi işin doğrusu yıllardır "gerçek çakallarla" uğraştım. Bu saatten sonra "dizi çakallarından" korkacak halim yok.
Tabii korkmuyor olmamız, bunlardan yargı yoluyla hesap sormamıza engel değil. Bana yönelik tehditleri nedeniyle Kurtlar Vadisi'ni mahkemeye veriyorum. Dizilerindeki hukuksuzluğa inanmasınlar, görsünler bakalım Türkiye'de adalet var mı, yok mu!
---------------------------------
Kurtlar'dan Altaylı'ya Ağır Yanıt
14.02.2007
Fatih Altaylı ile Kurtlar Vadisi arasındaki polemik tam gaz sürüyor. Altaylı'nın bugünkü yazısına, Vadi ekibi "Çakal Yaltakçı Yaltaklı" başlığıyla yanıt verdi. Kurtlar Vadisi ekibiyle Fatih Altaylı arasındaki tartışma devam ediyor. Altaylı'nın geçtiğimiz günlerdeki yazısına Kurtlar Vadisi ekibi yanıt verdi.
Olayların perde arkasını anlatıyor olmamız, birilerini fena halde rahatsız etti. Posta gazetesinin ifadesiyle Yalancı, Hürriyet gazetesinin ifadesiyle Sabahın Boratı Fatih Altaylı başta olmak üzere bazıları, Vadiyle yatıp, Vadiyle kalkıyorlar. Biz onun ve onun gibilerinin telaşını anlıyoruz. Terörün görünen yüzünü değil, görünmeyen yüzünü anlatmaya çalıştığımız Kurtlar Vadisi Terörün tabii ki karşısında olacaklar. Bu ülkede Türk-Kürt kardeştir diyen bir diziye saldıran bu zihniyet, birilerinin çıkardığı kardeş kavgasını, bu korkunç ateşi söndürmemek için ha bire körüklüyor ve teröre alet oluyorlar.
Seyretmediğine saldıran, bilmediğini yazan, yalan haber yapmaktan utanmayan, dün çalıştığı patronuna küfreden, dün küfrettiği patronunun himayesine sığınan müfteri Fatih Altaylı, yine köşesinde bize saldırmış. Hem de hakaret ettiğimizi iddia edip hakaret ederek. Dizide kullanılan ifade, yaltakçı yaltaklı eğer saldırmayı sürdürürse ağır konuşuruz şeklindedir. Ne isim zikredilmiş, ne gazete belirtilmiştir. Ama madem saldırmış, şimdi bizler için ağır konuşma zamanı...
Fatih Altaylı yaltakçı yaltaklı sıfatını kendisine layık görmüş, bizim için hiçbir mahsuru yok. Tabii ki kişi kendisini bilir, onun kendisi için uygun gördüğünü biz de kendisinden esirgeyemeyiz&
Hukukun üstünlüğüne inanarak, hukukun legal ve illegal suç ve güç odakları tarafından saldırıya uğradığını gözler önüne serdiğimiz Kurtlar Vadisi serüvenlerinde, nice çakalların hikayelerini anlattık& Bu çirkin ifadeyi aynen kendisine iade ediyoruz.
Hergün köşesinde Ne zaman adam oluruz? sorusuna cevap arayan, belli ki adam olmanın yolunu hala bulamamış olan bu yaltakçı yaltaklı çakalın, maalesef ömrünün sonuna kadar da adam olmanın formülünü bulamayacağı açıktır. Aylardır yaptığı yayınlarla Kurtlar Vadisinin biz yapımcılarını, yazarlarını ve oyuncularını hedef gösteren medya çakalıyla hesaplaşmamız tabii ki yargı yoluyla olacaktır.
Kamuoyuna saygılarımızla.
----------------------------------------
Şehit Kanı Mafya Polat'a Maledilemez
15.02.2007
Kurtlar Vadisi'nden Genelkurmay rahatsız... Vadidekiler taklit ettikleri mafya gibi vergileri yeraltına indiriyor... Fatih Altaylı yine Kurtlar Vadisi'ne bindirdi.
Fatih Altaylı/Sabah
Şehitlerin kanı mafyaya mal edilemez
Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları, düzeylerini gösteren bir açıklama ile bana saldırmış. Zaviyelerini gösterir. Dediğim gibi kendilerini Kurtlar Vadisi'nde "çete" zannediyorlar. Onlardan ricam, beni görünce kaçtıkları günleri unutup kendilerini "kurt" zannetmesinler. Ne olduklarını biliyoruz.
Dün Kurtlar Vadisi'nin yayından kaldırıldığı yolunda haberler geldi. Anlaşıldığı kadarıyla Show TV son derece yerinde bir kararla, Türkiye'ye müthiş zararlar veren bu diziyi yayından kaldırmayı düşünmüş. Ancak sözleşmedeki yükümlülüklerden ötürü bir pazarlık söz konusuymuş.
Bu arada Genelkurmay'da da Kurtlar Vadisi'nden kaynaklanan ciddi bir rahatsızlık olduğunu öğrendim.
Askerler, yıllardır Türk askerinin binlerce şehit vererek yürüttüğü terörle mücadelenin bir mafya grubuna mal edilmesinden son derece rahatsızmış. Askerin yasalardan aldığı güçle yürüttüğü bu mücadelenin, sanki bir grup mafya üyesinin desteğiyle yürütüldüğü yolunda intiba yaratacak bir dizinin "onurlu bir mücadeleyi" küçük düşüreceğinden endişe ediyorlarmış. Kurtlar Vadisi'nin yapımcı ve oyuncuları bana sövmeye devam etsin.
Bölüm başına milyon dolara yakın paralar aldıkları söyleniyor. Bu dizi gencecik çocuklara kötü örnek oluyormuş umurlarında mı!
Ama hiç olmazsa kendilerini vergi listelerinde görebilsek. Yoksa taklit ettikleri yeraltı örgütleri gibi, parayı da yeraltına mı indiriyorlar!
-------------------------
Yorum sizin.
"Bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür, gerçeklikle hiçbir alakası yoktur"
quote:
Orjinalden alıntı: Alpertunga
"Bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür, gerçeklikle hiçbir alakası yoktur"
şimdi ortamı germenin ne gereği vardı anlamadım ki hiçbişey seven izler sevmeyen izlemez bu kadar basit bu iş !
son zamanlarda fatih altaylının kim olduğunu unutanlar var. onlara bi hatırlatayım dedim.