< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kurtlar Vadisi Alternatif Senaryo

-
-
güzel ama biraz daha detay verilebilirdi. mesela polat çakırı pusudan kurtarır ve tek başına aynı şevkonun mekanını bastığı gibi gece yarısı halitin evini basar emri kimin verdiğini öğrenir yani testerenin haliti öldürür.
polat alemdarın vadide yükselmesi lazım o konseye girmesi lazım. polat aslan akbeyle görüşür planı kurarlar. plan şu aslan amca testereyi paketler bir yere hapseder. baron kimin kaçırdığını öğrensin diyerek arkada bir kaç ipucu bırakır kgt ajanları. baron devletin kaçırdığını anlar.
polat bu sehem mevzularını bildiği için haliyle aslan beyde bildiği için bazı bilgileri medyaya verir.
tabi bu bilgiler baron mehmet karahanlı diğer üyeler laz ziya hüsrev ağa vs diye değil. sadece bu yapılanmadan bahseder medya. baron testerenin eninde sonunda öteceğini herkesi ele vereceğini anlar. testerenin acilen bulunup öldürülmesi gerekir.
karahanlı bu işi kime vereceğini düşünür. elinde 1.sınıf bir silahlı güç yok testere gibi. haliyle 2.sınıf bir silahlı gücü 1.sınıfa terfi ettirir bu görev için. kılıç polat alemdar ve çakır ikilisinin yaptığı sağlam işleri anlatır ve baron ikna olur.
çakır polat daha tam konseye girmemiştir. eğer bu işi becerebilirlerse ancak öyle alınacaklardır.
polat artık zekasını konuşturur testerenin son görüldüğü yerlere bakarlar güvenlik kameralarını incelerler falan fistan en sonunda aslan beyin testereyi tuttuğu yere ulaşırlar.
testere dövülmüş işkence edilmiş halde bulunur. yani konuştuğu her halinden belli olur. konsey toplanır testere her ne kadar konuşmadım etmedim desede nafile baron kalemini kırar. çakır oracıkta testereyi iple boğarak öldürür.
polat ve çakır konseye kabul edilir o toplantıda baron 3 kez hapşurur. bundan işkillenen polat toplantı bitiminde kaşla göz arasında baronun viski içtiği bardağı alır. kendi dna sı ile eşleştirmek için hastahaneye verir. sonuçları alan polat baronun babası olduğunu anlar.
aslan amcayla o meşhur çatıda buluşur ve sonuçları suratına atar açıklama bekler.
valla çok detaylı bir senaryosu var kurtlar vadisinin ya. bir çok şeyi yazmayı unuttum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X