Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Terim :Fatih Terim: Sıksanız da gebertseniz de..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/28599317.asp

ürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Lüksemburg maçı öncesi futbolculardan Ozan Tufan ve Mehmet Ekici ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerine şanssız başladığımızı vurgulayan Terim, son Hollanda maçında oynadığımız futbolun kendisine büyük ümit verdiğini söyledi. Fatih Terim, Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na Hollanda karşısında şans vermemesi konusunda ise, "Belden aşağı söylemleri kimse hak etmiyor. Sıksanız da, gebertseniz de 3 takım düşecek, 1 takım şampiyon olacak. Kulüp rekabetini milli takıma taşırsak büyük zarar görürüz. İhtiyaç olursa ikisini de yeniden çağırırız" dedi.

Adam ülkenin özeti adeta,bu adam en elit teknik direktörümüz işte sen hesap et ülkenin seviyesini.Camiamızın efsanesi! olduğundan bizide alakadar eder her açıklaması.Laflara,benzetmelere bak.

• başarısızlıklardan dolayı kontrolünü kaybetmiş vahşi bir at gibi heryere saldırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

başarısızlıklardan dolayı kontrolünü kaybetmiş vahşi bir at gibi heryere saldırıyor.

benzetmeye istemsizce güldüm,süperdi
  • Tosuncuk, nakliyatçı, paratoner, tüpçü, fıtrat reis.. oo memleketin en zor mesleğini en zor koşullarda icra edip iki kuruşa çalışan güzide spor medyası çalışanlarımızı nasıl unutabiliriz...

Neyse konu dağılmasın.. altyapı, 2018, elemeler, geliyoruz, yeniden yapılanma, hıaa... gençler eğleniyor muyuz ?
  • Türk futbolunun özetidir fatih terim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw şu adamın egosundan nefret ediyorum, bu kadar mı itici olur birisi arkadaş?

Fatih Terim: "Robben'in olmayışı Hollanda için önemli bir kayıptır. Biz de adil olsun diye Arda'yı oynatmadık"
    Neyin kafası la bu?

Ulan kendi o çok övdüğün oyununun dışına çıkmasak robbensiz persiesizde yenerlerdi bizi.Kendisi de dedi benim tarzım değil ama bu oyunu oynamak zorunda kaldık diye.Mikrofon karşısına geçince öyle mi mimik,poz veriyor ki sanarsın kırmızı halı töreni
  • Robben'in olmayışı Hollanda için önemli bir kayıptır. Biz de adil olsun diye Arda'yı oynatmadık. Bu sözü söylerken sanırım aklınca espri yapmaya çalıştı yok eğer ciddi ciddi Arda Turanı bu sebepten çağırmadım ve oynatmadım diyorsa o zaman Ardanın cezalı olduğundan haberi yok demektir o zaman bu cidden vahim bir durum demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada Fatih Terim uzun zamandır resmen dünyaları ben yarattım modunda yaşıyor. En ufak eleştiriyi kaldıramayan bir adam işin aslıda yüzüne karşı onu eleştirebilen de yok çünkü o tür adamları toplantıların sokmuyor.

Aziz Yıldırım, Fatih Terim den filan özel ders mi alıyor diye merak ediyorum. İkiside son dönemde birbirlerine çok benziyorlar.
  • Hocaya milli takım yaramıyor. Hatırlarsanız eskidende milli takım başındayken çok iticiydi. Herkes 3. FT dönemini 8.de olsak Terimin bu tavırlarından dolayı istememişti fakat geldiğinde egolarından arınmış babacan tavrıyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazandı.

Şimdi tekrar milli takımın başında ve bence bu baskıyı kaldıramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/28599317.asp

ürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Lüksemburg maçı öncesi futbolculardan Ozan Tufan ve Mehmet Ekici ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerine şanssız başladığımızı vurgulayan Terim, son Hollanda maçında oynadığımız futbolun kendisine büyük ümit verdiğini söyledi. Fatih Terim, Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na Hollanda karşısında şans vermemesi konusunda ise, "Belden aşağı söylemleri kimse hak etmiyor. Sıksanız da, gebertseniz de 3 takım düşecek, 1 takım şampiyon olacak. Kulüp rekabetini milli takıma taşırsak büyük zarar görürüz. İhtiyaç olursa ikisini de yeniden çağırırız" dedi.

Adam ülkenin özeti adeta,bu adam en elit teknik direktörümüz işte sen hesap et ülkenin seviyesini.Camiamızın efsanesi! olduğundan bizide alakadar eder her açıklaması.Laflara,benzetmelere bak.

Hocam tam bizim basın mensupları gibi başlık atmışsın

Adam, "Sıksanız da, gebertseniz de 3 takım düşecek, 1 takım şampiyon olacak. Kulüp rekabetini milli takıma taşırsak büyük zarar görürüz" demiş.

E doğru demiş, ne var yani bu cümlede

• Terimi görmek size neden bu kadar koyuyor anlamadım

• Ooo içimizdeki İrlandalılar rahatısz olmuş Hollanda deplasmanından 1 puan ile dönünce

• O tavırlar, mimikler yok mu her gördüğümde ekrana kafa atasim geliyor. Robben yoktu biz de adil olsun diye ardayi oynatmadik lafını baya ciddi soyledi zaten sakaysa da komik degil. Bir de her soruyu saptirip farkli cevaplar veriyor. Adama oyunculari oynanan oyunu soruyorlar konu bir anda ülkenin futbol sorununa geliyor.

• şansa 1 puan aldı diye ego patlaması yaşamış yine,klasik terim
  • tayyip 2

• Şansının yaver gittiği maç olduya nasıl kasılıyor herkes Türkiye iyi oynadı sanıyor ama Hollanda kötü kötü oynadı aslında bulduğu gole yattı Sneijder cezalandırdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.