Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu 31.Bölüm İhtimaller Ve Görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 31.bölüm ilk defa bizi bu hafta bu kadar bekleticek gibi duruyor ve en iyi bölüm olcak sanırım şimdiye kadar benim görüşlerime göre şu ihtimallerden birileri cıkacak

memati ölcekmi ölmücekmi

ya iskender fikrini son anda değiştirecek ya füzeler için yada başka bir nedenden dolayı yada o anda kapıdan müslüm baba yada iskenderden daha büyük birisi gircek ve herkes durcak yada memati ölecek

muro olayında inanmassınız ama benim fikrim çeto ona ihanet etmicek ve büyün olayları muroya anlatcak ve bundan sonra muro devrime olan inancını yitircek ve bu olay uzerıne su ihtimaller cıkıyor ya olmucak dersiniz ama bence olabilir gidecek polata böyle böyle ihanet edildi bana bende safımı değiştirmek istiyorum elini uzatacak yada bulutla birleşcek ikisi birlikde çalışacak artık yada kendisi çetoyla sadece calıscak yada çeto onu vuracak

bulut ise kesinlikle ölmeyecekdir benim fikrim

bu bölümde bir kişi kesin gidecek büyük ihtimal hakan olabilir

ve memati olayındada oncedende yazmıstım vurmaz bekletirlerse büyük ihtimal bulut kurtarcak onu memati ölmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -300 SpArTaNs- -- 14 Mart 2008; 17:09:42 >

• iyi de bunları ana konuya yazsaydın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

iyi de bunları ana konuya yazsaydın ya

+1

KVP ile ilgili tüm konular birarada olsun diye üst konu açtık gene ilk safyada dolu topic oldu KVP le ilgili..sırf görüntü kirliliği..
  • nolur bilmemde memati giderse bayaa reyting kaybı olabilir
  • bu bölüm çok önemli ama özel bir konu acılması lazımdı

ben goruntu kirliligi olarak gormuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -300 SpArTaNs- -- 14 Mart 2008; 19:47:06 >
  • memati gitmez bence, onun yerini dolduracak birisini bulamazlar, bi de kemik bir kadro var , polat, abdulhey ,memati ve gullu, bu 4'u kurtlar vadisi oldugu surece dizide olacak bence
  • Düşünsenize Polat baskın vermek için gidiyo,tam sıkacakken birden Müslüm Baba ve bonusu olarak silahlı adamları çıkıyor iskenderi öldürmek için!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Düşünsenize Polat baskın vermek için gidiyo,tam sıkacakken birden Müslüm Baba ve bonusu olarak silahlı adamları çıkıyor iskenderi öldürmek için!

ŞöyLe bişey oLurdu herhaLde;

Eveeeet İskender Kaç kadeh kırıLdı sarhoş gönLümdeee yinede kendimi sana anLatamadımm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

quote:

Düşünsenize Polat baskın vermek için gidiyo,tam sıkacakken birden Müslüm Baba ve bonusu olarak silahlı adamları çıkıyor iskenderi öldürmek için!

Eveeeet İskender Kaç kadeh kırıLdı sarhoş gönLümdeee yinede kendimi sana anLatamadımm.

+1907

Benim düşündüğüm senaryo gerçekleşirse çok güzel olur...:D
  • hic yakısmaz diziye
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

quote:

laf olsun diye mesaj atmayın lütfen
  • yalnız mematini elinde bir bıçak vardı onla kurtulmasın ee polat abisi bir bıçakla neler yapıo bakın

• sanırım memati ölecek, dizideki verilen hava bunu gosteriyor ayrıca kurtulma ihmitalı yok gibi, mematinin kurtulması şu an sadece iskendere bağlı. Oraya birisi gelip mematiyi öldürme demeyecek, iskender de öldürmezse polat karşısında rezil olacak, çünkü polattan böyle bir tepki beklemiyordu, yuz ifadesi telefonu kapatırken bozulmuş gibiydi. Mematiyi gozden çıkartacağını beklemiyordu. Bence bu olay Polat için bir sınavdı ve ihtiyarlar arasında itibarını artıracak ve ihtiyarlar mematinin yerine onun gibi olan çok guvendikleri ve Polat gibi davasi için herşeyden vazgeçmiş birini verecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

yalnız mematini elinde bir bıçak vardı onla kurtulmasın ee polat abisi bir bıçakla neler yapıo bakın

Mematinin o bıçakLa ordan kurtuLması demek İskender dahiL ordaki 3 kişiyide öLdürüLmesi demek,ki bence ç0k zor bi durum

• İyide sen neredeyse hiç bir ihtimal bırakmamısınki bunu herkes söyler memati ya ölcek yada ölmücek, mura saf değiştircek ya da değiştirmeyecek ya da ölcek ne dediğin belli değil zaten senin söylediklerini ana konuda herkes söyledi.
  • Bana Görede Mematiyi Diziden Çıkarırlarsa Büyük Reyting Kaybeder Ve Yönetmenler Bunu Göze Alamazlar.. Bana Göre 3 İhtimal War..

1 - Abdülhey En Son O Füzeleri Tamir Edicek Adamın Bürosundaydı Sonrasını Sanırım Göstermedi O Adamla Mematiyi Takasa Gidebilirler..

2 - Dedikleri Gibi Müslüm Gürsesi Burda Devreye Sokabilirler

3 - İskender Bişeyden Dolayı Vazgeçer..

Ama Bence Kesinlikle Mematiyi Çıkarmazlar..
  • Beyler unutmayalım bu dizide koskoca Çakır öldü...Memati de ölür ...Dizi de aynen devam eder...
  • yapılan yorumlarda hep uzun surecek ihtimaller konuşuluyor ama şu an hakan mematinin kafasına silah dayadı ve iskender öldür dediği için bunu yaptı, mematinin kurtulması için 10 saniyelik bir sure var, o sure içinde olabilecek tek şey, ihtiyarların adamlarından birisi iskenderin çevresinde olabilir ve mematinin kafasına sıkarken bir şey yapıp mematiyi kurtarabilir yoksa pazarlık yapma gibi bir durum olamaz, çakır da ölemez deniliyordu ama öldü, beni üzen tekşey mematiyi hakanın öldürecek olması , ama çakırı da dizinin en antipatik adamlarında birisi öldürmüştü
  • bence memati ölmez.konunun akışına aykırı.bulut bunun koynuna hatun soktu ve daha hiç bir gelişme olmadı o konuyla ilgili.illaki o olaydan bir sonuç çıkacak çünkü o yone çok çektiler mevzuyu.

bence iskenderin aklına bir şey gelecek(yeni bir plan) ve infazı durduracak.

muro ise ölecek..

muro pkk üyesi ve adamı çok sempatik gösterdiler.dolayısıyla illaki yukardan tepki gelmiştir.muro yu ıskartaya alacaklar bence.

bulut yırtar illaki senelerin çakalı
  • muro karakteri bizim muhitte oturuyor , arkadastan edindiğim bilgiye göre memati ölmücekmiş , muro ile konusmus ben onun yalancısıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.