Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52.684
Cevap
90
Favori
1.676.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22942295229622972298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsace34

Pana film kv pusunun yeni sezonunu çekecekmiş ve yeni bir diziye başlıcaklarmış içerden bilgi alındı.

Yeni bir dizi derken ? Kurtlar vadisi ile ilgili mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır başka bir dizi imiş çok fazla detay bilgisi yok şu an.
  • Baltazar efsane olur

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)
  • Tapınakçılar arasında çatırdamalar başladı. Mr.Key kimseyi sallamıyor hadi bakalım...

İhtiyarlar heyetine üye seçerken eşitlik durumunda Polat niye oy kullanmıyor ? Öyle bir kaide mi vardı ben mi hatırlamıyorum.

İleri de Andülhey-Sarp çekişmesi göreceğiz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

diziyi öyle bir hale getirdilerki, her kanala göre senaryo yazmak, karakter bulmak zorunda adamlar..

şimdi kanal d ye geçse dizi bu kuzuzade ne olacak bilmiyorum, adamlarında işi zor bir kaç senelik anlaşma falan yapsalar bari...

o kadar izleyici kitlesi varkı adamların müdahale almamaları imkansız! mutlaka kanal sahipleri tarafından yönlendiriliyorlardır ve yönlerdirilmeye devam edecekler kanal değişse bile.

Yalnız Star TV 2005 - 2011 yılları arasında Doğan Holding'in elindeydi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Aydın Doğan olan Davut Tataroğlu ise 1 - 153 bölüm Kurtlar Vadisi Pusu'da oynadı.
    Ama asla taviz vermediler. Başta Doğan Holding ve Aydın Doğan olmak üzere tüm büyük iş adamlarını eleştirdiler.

quote:

Pana film kv pusunun yeni sezonunu çekecekmiş ve yeni bir diziye başlıcaklarmış içerden bilgi alındı.

Kurtlar Vadisi Pusu bitecek mi? Son sezon mu?

Bu arada ilk bölümlerde Davut Tataroğlu'nun kızı İnci Tataroğlu, Polat Alemdar'ı baştan çıkarmaya çalışmıştı. Polat ise
    "Namusunu peşkeş çeken kadına dokunmam, acırım." demişti. Sonra ise İnci Tataroğlu'nu hamile bırakmıştı.

Bunu zevki uğruna mı yapmıştı yoksa bir amaç için mi? Ben bir amaç için diye hatırlıyorum. Mason Davut Tataroğlu'na yakın olmak için. Doğru mu?
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    hocam şimdiki durum farklı ama bu gezi olayları ve internetteki tapeler, cemaatle hükümetin kavgası falan baya karışık ortam var..

dizide şuan bu konuya çok ağırlık veriliyor sadece bu son bölüm üzerinde durmadılar cemaatin, o da belkide sezon sonu kanal değişimi belirsizliği yüzünden artık ulak mevzusu dalan tamamen rafa kalkabilir.

şu gergin ortamda müdahalesiz senaryo olabileceğine pek inanasım gelmiyor, hele ki kanal d ye geçerse dizi.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    :) evet olabilirdi ama başka dzide oynuyor şuan sanırım, bir başka isimde çetin tekindor olabilir hatta haluk bilginere sağlam rol bulsalar süper olur.
  • quote:

hocam şimdiki durum farklı ama bu gezi olayları ve internetteki tapeler, cemaatle hükümetin kavgası falan baya karışık ortam var..

dizide şuan bu konuya çok ağırlık veriliyor sadece bu son bölüm üzerinde durmadılar cemaatin, o da belkide sezon sonu kanal değişimi belirsizliği yüzünden artık ulak mevzusu dalan tamamen rafa kalkabilir.

şu gergin ortamda müdahalesiz senaryo olabileceğine pek inanasım gelmiyor, hele ki kanal d ye geçerse dizi.

Doğrudur, ben şunu atlamışım: Eskiden Kurtlar Vadisi Pusu bu kadar açık siyaset yapmıyordu, gönderme yapıyordu. Cemaat olayında çok açık bir biçimde yaptılar.
    Eski güzel bölümlere dönmesidir temennimiz ama Kanal D İnşallah akıllarını çelmez. Sanmıyorum öyle bir şey olsun ama olursa artık dikkate almam. Düşüncede "dansözlük" olmaz.

Bu arada Kurtlar Vadisi ideoloji olarak ilk bölümden beri (2003-2014) aynı.

-İlk bölümlerde de kardeşlik ve barış vurgusu yapılırdı, yeni bölümlerde de.
    - İlk bölümlerde de Osmanlı bölgesine hakim olmak ve huzur getirmek istenilirdi, yeni bölümlerde de.
    -İlk bölümlerde de İslam önemli bir yer tutmuştu, yeni bölümlerde de.
    -İlk bölümlerde de masonluk ve gizli derin örgütlere savaş açılmıştı, yeni bölümlerde de.
    -İlk bölümlerde de Türkiye'nin gelişmesi için çabalanırdı, yeni bölümlerde de.

Yani ideolojide bir sapma yok. Yukarıdaki her şeyi destekliyorum ama sadece partilerin çıkar ve sözcülüğü için çekilmesin, bağımsız davransın dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Yani ideolojide bir sapma yok. Yukarıdaki her şeyi destekliyorum ama sadece partilerin çıkar ve sözcülüğü için çekilmesin, bağımsız davransın dizi.

Sıkıntı burada zaten hocam.
  • quote:

hayır başka bir dizi imiş çok fazla detay bilgisi yok şu an.

içeriden bilgi nedir kardeş ?
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    işte sıkıntı orda zaten bütün temennimiz o.

ben senarislerin ayrılığınıda buna bağlıyorum aslında, bu konu yüzünden ihtilafa düşmüş olabilirler.

o seneristler olmadan malesef durum ortada, kimse zevk almıyor diziden...
  • quote:

işte sıkıntı orda zaten bütün temennimiz o.

ben senarislerin ayrılığınıda buna bağlıyorum aslında, bu konu yüzünden ihtilafa düşmüş olabilirler.

o seneristler olmadan malesef durum ortada, kimse zevk almıyor diziden...

quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Sıkıntı burada zaten hocam.

Haklısınız dostlar.

-Kurtlar Vadisi ağır siyasetini bıraksın.
    -Eski senaristleri ile tekrar çalışsın ya da en azından yeni kaliteli senaristler bulsun.
    -Yönetmen değişsin. (Osman Sınav, Serdar Akar, Mustafa Şevki Doğan ya da Sadullah Şentürk gelsin. Bu saydıklarım Kurtlar Vadisi'nin eski yönetmenlerinden ve herkes memnundu)
    -Eskiden her karakter adete başrol gibiydi. Yine eskisi gibi usta ve unutulmaz oyuncular Kurtlar Vadisi'ne racon bilen karakterler olarak gelsin.
    -Başta şu KGT Timi olmak üzere gereksiz karakterler çıksın.
    -Polat eskisi gibi şık, genç delikanlı, biraz mafya babası ve bilir kişi olarak ekibiyle beraber operasyonel faaliyetlere geri dönsün.
    - Ve, ve, ve tabii ki Allah aşkına artık yine eski efsane zikir temalı ve ağır abi müzikleri geri dönsün.
  • Polpo Polpo dediler.... Üç bölümde öldürdüler adamı. Niye diziye girdi, niye çıktı kendisi de anlamamıştır.
  • Söylicem söylicem unutuyorum, mezarlık sahnesi bana Memati'nin çocuğunun cenaze sahnesini aklıma getirdi ve ayni mezarlık hatta aynı alan olduğunu...

sizce de aynısı değil mi?

mezarlık mi yok hadi ayni mezarlik anladik ayni yerde neden çekiyorsunuz?

Oranin çaprazındaydi mematinin sahnesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar sezon finali ne zaman, bir bilgisi olan var mı?
  •  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Mayıs 2014; 14:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beverly Hills

dostlar sezon finali ne zaman, bir bilgisi olan var mı?

228.bölum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tekrardan farkettim dizinin %80'i kendi sesiyle oynamıyor çoğu dublaj dizide gerçek oyunculuk gösteren akif ile pusat var gerisi hikaye

• bi aralar haşim aga favorimdi sonra bi anda öldürdüler biraz daha kalsaydı keşke
  • Aklıma gelmişken söyleyeyim, içimde kalmasın.

Polat'ın Leyla'ya "canım" diye hitap etmesi gözüme çok batıyor. "kanka" "pampa" vb gibi hitap şekilleri ne kadar samimiyetsiz ve ergen işi ise (en azından bana göre), erkeklerin hatunlarına "canım", "efendim aşkım" "hee aşkım" demeside aynı şekil benim için.

"Bir Kadın Bir Erkek" adlı diziden bile daha samimiyetsiz oluyor Polat.

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Hele de Polat Alemdar gibi ağır abi bir karaktere hiç yakışmıyor. Değil mi cınım?

Eskiden Polat'ın Elif Eylül'e böyle hitap ettiğini duymadım, en azından hatırlamıyorum. Eğer etmişse de çok nadiren. Ama Leyla'ya hep "canım, canım, canım, canım."

Zaten Polat ile Leyla aşkıda çok samimiyetsiz. Çiğdem Batur güzel ve alımlı bir kadın, iyi bir oyuncu ama Kurtlar Vadisi'ndeki Leyla karakteri çok soğuk, duygusuz, gayrı samimi ve aşırı ciddi.
  • 
Sayfa: önceki 22942295229622972298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.