Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2069. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden kvp tarafsız diyebiliyorduk ama bu sezon cidden hükümet güdümüne girmiş vaziyette ben sadece senaryo kısmıyla ilgileniyorum.
  • Şu dizinin kalitesinin ne kadar düştüğünü anlamak için ilk bölümlerin herhangi birini izlemeniz yeterli. Artık sırf öylesine izliyorum, Ömer babayı, savcı Leylayı, Elifi görünce direk ileri sarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler birşey sorucam. Uzun zamandır bir sahne arıyorum ancak bulamıyorum. Sahnede Aslan Akbey yüzü görünmeyen ve sigara içen biriyle arada sırada konuşuyordu arada o da sigara yakıyordu. Diziden mi yoksa filmden mi bilmiyorum ilk önce suçlanıyor ve utanılacak birşey yapmadığını söylüyordu sonrasında ise şöyle böyle yapacaksın dendiğinde kendine emir veren kişiye açıkça meydan okuyordu, tehdit ediyordu. Karşıdaki onu ölümle tehdit ettiğinde elinden geleni ardına koyma tarzında birşey söylüyordu. O sahneleri bulursanız gerçekten sevinirim. Youtube'da daha önce görmüştüm en fazla 3-4'er dakkalık bir kaç videodan ibaretti. Ha bu arada diziye gelince ben de ilk başladığı zamanlar izliyordum ancak Aslan Akbey ölümünden sonra diziyi bıraktım iyiki de bırakmışım

48-49. bölümlerdeydi o sahne. Karanlık odada Mito ve diger iki eleman (biri KV Pusu daki Vural) Aslan Akbey ve KGT yi Nasibim-1 operasyonundaki sözde başarısızlıgı nedeniyle suçluyordu.

Sonraki bölümde tekrar Aslan bey o karanlık odaya gittiginde Nasibim-1 in bir yem bir yanıltma oldugunu, Nasibim-1 gemisinde 1 kilo bile uyuşturucu madde olmadıgını, malların Şanslı-S gemisinde oldugunu söylüyordu. Nasibim-1 gemisi operasyon süsü nedeniye geminin sahipleri tarafından batırıldı böylece asıl gemiye ( Şanslı-S) yapılacak olan operasyonun güvenligini sagladı. Öylede olmuştu Şanslı-S deki tüm mallar yakalandı ( Ha gerçi Pala ve Ekibi daha sonradan onları Hüsrev Aga ya teslim etmişti hediye olarak )

Aslan Akbey in kaleminin kırılmasınada Nasibim-1 ve Şanslı-S olayı neden oldu. Daha sonradan Samuel Vanunu, Mito ya Abbas Ustaoglunu (Akbey in gerçek adı) kimin öldürdügünü neden öldürdügünü falan sorunca '' emir Ankara dan geldi, menşei okyanus ötesi, Aslan ve teşkilatı sizi hedef almıştı ve sizi çökertmek istiyordu, sizi korumak amaçlı Aslan Akbey ortadan kaldırıldı'' gibisinden bişeyler demişti.

Ha bu arada Aslan Akbey'den sonrasınıda izlemeni tavsiye ederim. Evet Aslan amcanın ölümü hepimizi üzmüştü eksikligi hiçbir zaman giderilmedi. Ama ileriki bölümlerde show yapan Doğu Eşrefoğlu karakteri için bile izlemeye deger.

Edit: hangi bölümlerde oldugunu bulmuşsun zaten sanırım neyse benimde anılarım canlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 28 Ekim 2013; 14:58:12 >
  • Polat Fatih Sultan Mehmet olmuş :))) bugün fatihi izleyin dublajcı polatla aynı :) umut tabak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmandaki müzikler güzel :D

Suriye bölümleri ve bulut memati falan :D
  • O cahiti getirin bana dovucem artikpusata bisey olmasin cahit bu sezonda akif ile cahiti cok on planda tutuyorlar

Yalcin bulut'un muzigi miydi o?
    Polat ortaya cikti iyice.
    Cahitin hareketlere gel.

• Yeni fragman baya iyiydi.Hele Cahit'in o hareketi
  • Garibim ivan kv'de olunce sefkat tepeye gecmis.

Yeni bolum gene cahit'in hareketlerini akifin havalarini izleriz kesin son sahnede polat'in sahnesi olur.pusat sen kal dizidr

Aman cahit oyle hareketler yapmasin en son tapinakcilarin mekanini bastiginda mac payne tarzi hareket yapmisti sonraki hafta ayagini burkmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 29 Ekim 2013; 0:15:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Garibim ivan kv'de olunce sefkat tepeye gecmis.

Yeni bolum gene cahit'in hareketlerini akifin havalarini izleriz kesin son sahnede polat'in sahnesi olur.pusat sen kal dizidr

Aman cahit oyle hareketler yapmasin en son tapinakcilarin mekanini bastiginda mac payne tarzi hareket yapmisti sonraki hafta ayagini burkmus

Yönetmen/senarist zoruyla yapıyodur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

quote:

En rahatlari mematiydibunlar kasarak oynuyor bazen

• Fragman cikmis beyler.
    http://m.yazete.com/kurtlar-vadisi-pusu-202-bolum-fragmani-8524v.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

quote:

En rahatlari mematiydibunlar kasarak oynuyor bazen

Memati kafasına göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dizide artık senaryoya yoğunlaşsalar iyi olacak toplum mesajı vermeyi bi kenara bırakıp... Ama bu fragmanda biraz daha iyi sahneler izleyeceğiz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 29 Ekim 2013; 16:18:08 >
  • Dizi konusundan kopmaya başladığından beri sarmamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 29 Ekim 2013; 20:13:05 >
  • Cahit çaktırmamak için her dostunu kurşunlayacaksa işimiz var.
  • beyin kanaması geçiren koca karıyı bile öldüremediler gitti.
    biyonikmisiniz arkadaş, üfleniyonuzmu gece gündüz.
    tamam da, bazen mantığı zorlamayın bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

beyin kanaması geçiren koca karıyı bile öldüremediler gitti.
    biyonikmisiniz arkadaş, üfleniyonuzmu gece gündüz.
    tamam da, bazen mantığı zorlamayın bilader

Rpg'nin onune atlamis olan insan olmez(polat)
  • 
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.