Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1958. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Tapınakçıların Başkanının bavulundan çıkan ve Polat'ın ayin kurallarını okuduğu kitap dizi için mi yapılmıştır yoksa gerçekte var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KArdesım cıkmıyo
  • illuminati falan merak sardıysanız gelenler belgeseli tavsiyedir
  • Böyle böyle bir 10 yıl daha rahat izleriz bence KVP 'yi , Poyraz seçilecek klubü daha sonra margaret ile ilişkisi başlayacak ama Margaret bilerek buna pas verecek çünkü onu kullanmak isteyecek. Karahanlıdan felan bahsederler poyraza sonra seni böyle yapacağız felan derken. Polatın pabucu dama atılacak ama sonunda iyiler kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Beyler Kara sizlere ömür galiba

Yok len olmaz oyle seyBu pottraz sahnesi bitsin gosterler hastahaneyi

Ne oldu rainbow?Öldü işte göstermiyorlar Ölmediyse bile niye göstermiyorlar ki?Büyük ihtimal öldü bence ölmediysede alt tarafı 2 kurşunla vuruldu bir ameliyat geçirecek,ta diğer bölüme kaldı,Polat'ada Maşallah yani adam onun için vuruldu yani Polat'ın intikamını almak için vuruldu,Polat hiç öldümü,kaldımı merak bile etmiyor adam!

Ne bilim haci bu bolum full tapinakci gecti haftaya yeni bolum olursa kesin gosteririler
    Koskoca kara

Koskoca Kara tabide ölümsüz diye bişeyde yokki ölebilir yani hem ölmesede hasret kaldık be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa™

Beyler Tapınakçıların Başkanının bavulundan çıkan ve Polat'ın ayin kurallarını okuduğu kitap dizi için mi yapılmıştır yoksa gerçekte var mıdır?

Gerçektede var o kitap. Bu çeşit milyon tane kitap var. Ama dizilerde yayınlanınca meşhur oluyorlar işte.
  • Yok hocam ben sadece bunu merak ettim.El yazması gibi geldi bana

• 2 senedir izlemiyodum bugün dedemlerdeydik kandil dolayısıyla açmışlar vadiyi valla agzım açık kaldı napmışlar öyle diziyi yaaa allah aşkına bitirin artık rezil etmişler
  • Yine çok saçma salak bir bölümdü. Kızı kadın aldı kadının peşinden gitti bölüm bitti.
    Biri anlat dese başka birşey yok. Eskiden böyle değildi. Çok değil daha İskender Büyük zamanında da böyle değildi, ya da Ersoy Ulubey zamanında. Bırakmam yakındır gittikçe batırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kral0701

KArdesım cıkmıyo

• Bölüm hakkında pek fazla bir şey diyemem beğendiğim sahneler oldu beğenmediğim sahneler oldu, Polat yakın burayı dedi muhtemelen onlar oradan kaçacaklardır polat yine eli boş dönecek. Leyla için bir an endişelendim hasta poyraz leylanın güzelim gözünü oyacaktı margaret tam zamanında yetişti. Artık yeni bölüme bakmak lazım toparlasınlar artık şu diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüso16

ben tapınak sahneleri olmamış diyorum

Nerde o

-Kötü olanları aranızdan çıkarın.
    -Ekmeginizi bile sessizlik içinde yiyiniz.
    -Ruhunun tanrıdan gelip gelmedigini test edin.
    -Dilimi hep tuttum.

diyen üste patronun onun hemen altında 14 tane sarı pelerinli ler en aşagıda 7 tane dizilen maskeli kırmızı pelerinliler ortada 7 başlı yılan ve en güzeli 7 kule zindanları.

şimdiki tapınakçılar bizim evin koridoru gibi daracık biyerde toplanmışlar ayrıca o ayini yöneten adamın yüzünü göstermeleri saçma, role de yakışmamış zaten.

bu tapınakçılar cep telefonu ile otomobilleri kilitliyorlardı, uydudan verdikleri sinyal ile Doğu bey'in helikopterin düşürmüşlerdi. şuanda tapınakçıları çok zayıf gösterdiler

aynen, kalitesiz çekimler ve ayrıntılar var. eskiden böyle değildi. şu anki tapınakçı dedikleri adamlar altarın oğlu tarkanın ortaçağda adam avlarken geçtiği hanlardaki şarapçı papazlara benzemiş. bi şarap parası abi diyecekler diye bekledim.
  • bi şu tapınakçılara bakın

buda polatın tabutla önce tapınağa daha sonra Suriye'ye gönderildigi sahne

1:34:00 dan tapınak sahnelerini izleyin, buda dün akşamki bölüm :D herşey ortada, senaryo çok kötü, sesler (dublaj) berbat.

Yönetmen kim bilmiyorum ama eski vadi yi Serdar Akar, ve Mustafa Şevki Dogan iyi yönetiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüso16 -- 17 Mayıs 2013; 6:19:42 >
  • Bu polata yaklasan kadinlarin basina birsey geliyor daha dogrusu polata yakin kim varsa basina bir is geliyor

Allahtan bu bolumde atarli nazife yoktu

• Bu bölümde garip olan şey polatın geç halinin margaret ve elifle fotografı olması
    ulan bari saçları beyaz yapsaydınız

• Burdaki tapınakçı reyiz daha bi gerçekçiydi.. Off ne bölümlermiş ya konuşmaları bile farklı heriflerin

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: kral0701

Beyler müzşk on numara indirme linki falan bulursanız haber edin

Buldum müziği ;

Burdan ; TIKLA indirebilirsin.

linki pm atarmısınız tıklanmıyor çünkü
  • quote:

Bu bölümde garip olan şey polatın geç halinin margaret ve elifle fotografı olması

gerçekten garip polatla margaretla hiç bir araya gelmedi ki gelmiş olsa çocuktan haberi olmuş olur
    zaten feller söylemese çocuk öldü sanıyordu bunlar sonradan uydurma hikayeler hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

quote:

Bu bölümde garip olan şey polatın geç halinin margaret ve elifle fotografı olması

gerçekten garip polatla margaretla hiç bir araya gelmedi ki gelmiş olsa çocuktan haberi olmuş olur
    zaten feller söylemese çocuk öldü sanıyordu bunlar sonradan uydurma hikayeler hep

senaristlerin önceki olaylardan habersi yazıyorlar herhalde.hadi şimdiki hali olsa anlarım.ama resmen baya geçti polat ordakv pusunun ilk zamanlarındaki hali gibiydi
  • gorunen okı:
    poyrazla ak çorap margaret halvete gidecek!!!!

ibrikçi kendısını elestırenlere yanı bızlere lafı NASIL DOLAYLI yolladı:
    KOLTUGUNUZ BATSIN

YURU BE IBRIKCI KIM TUTAR SENI

POLATA BAK CAMİİ YAKIYOR

TAPINAKCI BASININ ISTANBULA BAKIP 2.NEWYORK YARATMAYA CALISMALARI HOS OLMAMIS lafıda ıyıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 17 Mayıs 2013; 9:41:22 >
  • 
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.