Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1656. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16541655165616571658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sodalayn

kim ne derse desin türkiyenin gelmiş geçmiş ve halada en iyi dizisi k.v.p dur

k.v.p değil sadece k.v dir bence.
  • Yeni sezonda su catisma gibi mantik hatalarini duzeltirler umudu ile izleyim dedim ama siper alanlar ölüyor Polat ve kankalari ölmüyor.O yuzden izlemeyi biraktim artik.Eski tadi vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin adı ne zaman pusu oldu o zamandan beri hükümet propagandası yapılıyor iktidarın desteği olmasa çoktan bitirilecek ve muhtemelen unutulacak bir diziydi ama aralarındaki ilişki karşılıklı pana film yapımcıları seçimlerde iktidara oy vermeyi desteklemeyi taahhüt ediyor iktidar partisi de dizinin yapımcılarına finansal destekte bulunuyor kendi propagandalarını yayınladığı için... bakın behzat ç dizisine ucu hükümete dokunan bir olay oldu diye nerdeyse yayından kaldırılma durumuna getirildi hatta yanılmıyorsam bu sezon son sezonu olacakmış dizinin demem odur ki aynı şeyi kurtlar vadisi yapımcıları yapsaydı hükümet en fazla 1 bilemediniz yarım sezon daha yayınlanmasına izin verir sonra kaldırttırırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

Çocuk dizisi bu Gülmek için açıyom kurtlar vadis alıyom elime mısır ölüyom kahkahadan :D:D

Ama burası çocuk forumu değil. Burası abilerinin takıldığı, fikirlerini paylaştığı bir forum.

• 13.09.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
    SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR
    1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 21:04:38 01:51:59 14,53 39,8
    2 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:59:48 00:50:04 9,06 25,2
    3 BENİ AFFET STAR TV 17:17:59 00:52:52 4 18,9
    4 SUSKUNLAR SHOW TV 21:01:43 01:35:10 3,78 10,3

13.09.2012 SBT TOP100 AB GRUBU
    1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 21:04:38 01:51:59 14 37,7
    2 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:59:48 00:50:04 7,89 21,8
    3 ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN TRT 1 19:54:41 01:38:18 4,45 12,4
    4 SUSKUNLAR SHOW TV 21:01:43 01:35:10 4,4 11,8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

kim ne derse desin türkiyenin gelmiş geçmiş ve halada en iyi dizisi k.v.p dur

ne Türkiye'si, ortadoğu ve balkanların hatta tüm dünyanın

1. kurtlar vadisi
    2.recep ivedik
  • VÜCUDUNDA YARA İZİ YOK
    Ancak dünkü bölümde ilginç bir detay Ensonhaber'in dikkatinden kaçmadı. Polat Alemdar'ın cesedi yıkarken 3 kurşunla ölen Memati'nin vücudunda herhangi bir yara izi olmaması dikkat çekiciydi.

http://www.ensonhaber.com/vadide-polat-mematiyi-topraga-verdi-izle-2012-09-14.html

pehh habere bak.
    adam ıraktan türkiyeye vücudunda kurşunla koma halde saatlerce seyahat etmişti, artık anlamadınız mı, memati aslında wolverine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Cemal gidici gibi keşke biraz daha oynasa ve Polat'la uzun süre düşman olup çatışsa.
    Memati'nin düşmanları bukadar kısa sürede ölmemeli. Örnek Ersoy Ulubey gibi olsa.
    Bu arada Polat Karaya Cemal nam yapmışmıdır diyor Kara'da evet diyor Polat da diyor Hay ben onun namının

cemal ulubey kadar zeki değil, neticede örgütçü, kafa çalışmıyo

• Yorum yapmayım adam akıllı izleyeyim diyorum. Öyle aptal yönetmenlerin eline vermişler ki diziyi yorum yapmadan geçemeyeceğim.

1-) Çatışma sahneleri son 3 sezondur aynı saçmalıkta çekiliyor. Saçmalıkta değil herhalde pana film pintiliğinden böyle çekiyor. Ekipmana para gidecek diye aklı çıkıyor. Mesela silahlı çatışma sahnelerinde kamera önce yakın çekimden ateş eden adamın birini gösteriyor. Tatatata tarıyor. Sonra karşıdaki düşmanı gösteriyor oda tatata tarıyor ve pat biri vurulup düşüyor. Bitti o kadar. Halbuki 3 sene öncesinde ki vadide böyle basit çekimler yoktu. Çatışma sahneleri kuş bakışı çekilirdi, çaprazdan geniş açıyla, dikine geniş açıyla, vs. çekilirdi. Şimdi bir zoom çıkardılar önce adamın birini sonra diğerini zoom layıp gösteriyorlar. Pat biri vurulup düşüyor bitti. Bumu lan çatışma sahnesi bu kadar mı basit ve bu hataları artık dünyadan haberi olmayan yönetmenlerini transfer ettiğiniz STV, Kanal 7 dizileri bile yapmıyor. İnsan biraz düzgün çatışma sahnesi çeker. Zoom yap kurtul, lan diziyi nerede çekiyorsunuz bir görelim. Belkide orman diye bir evin bahçesinde çekip geniş açı kamera kullanmadan zoomla bizi kandırıyorsunuz.

2-) Türkiye Cumhuriyeti dizilerindeki en büyük hata yapıldı. Bir önceki sezonun final bölümünde dizinin 2. baş rol oyuncusu Memati Baş vurulmuş, göğüsüne 2-3 kurşun isabet etmiş kanlar fışkırarak yere serilmiş ve sezonun başında dizi buradan devam ediyor. Dizinin baş rol oyuncusu Polat Alemdar hayatını kaybeden 2. başrol oyuncusu Memati Baş' ın cansız vücudunu yıkıyor ama NE HİKMETSE ÇIPLAK VÜCUDUNDA GÖĞÜSÜNE İSABET EDEN KURŞUNLARDAN ESER BİLE YOK. Yazıklar olsun. Hiç mi kurşun deliği görüntüsü, kan görüntüsü verecek makyaj ekibiniz yok. Bir kişi bile mi yok, beni çağırsaydınız ben bile o kan efektini verirdim.
    h

3-) Dizi son 3 senedir tamamen hükümet dizisi oldu. Hatta senaryosunun bir kısmının başbakanlıktan gönderildiğini duydum.

4-) Sırf çıktığı günden bugüne hiç kaçırmadan (sadece askerdeyken adam akıllı izleyemedim ama gelince o bölümleri arka arkaya izledim) izlediğim için bir saygım var ve son 2 sezondur bu saygıdan dolayı zorla izliyorum. Bu sene 10. yılına girdi. 9 senedir izlediğim bir dizinin finalini görmek istiyorum. Bu yüzden bu saçmalıklara katlanıyorum. Yoksa artık izlenecek bir dizi değil. Yani KVP den artık bir cacık olmaz.

5-) ATV, bitik pana filmle tekrar anlaşmakla hayatının hatasını yaptı. Pana film kurucuları Şaşmaz kardeşler ve çalışanları sektör değiştirip inşaat şirketi olmuş resmen. Dizilerinde yaptıklar inşaatları öve öve bitiremiyorlar. Bir şirket birbirinden alakasız iki üç iş koluyla uğraşır, iki üç sektörde faaliyet gösterir ve zamanın büyük bölümünü çektikleri diziden başka yere ayırırlarsa o diziden bir halt olmaz. Adamlar diğer iş kollarındaki yoğun faaliyetlerin den dolayı zamanlarının arta kalanında KVP yi çekiyorlar. Buda diziye para harcanmadan aceleyle yapılmış basit çekimler ve büyük çekim hataları olarak yansıyor.

6-) Bitse de kurtulsak. Bitmiş bir diziyi tekrar canlandırdığı için ATV yi kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

13.09.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
    1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 21:04:38 01:51:59 14,53 39,8
    2 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:59:48 00:50:04 9,06 25,2
    3 BENİ AFFET STAR TV 17:17:59 00:52:52 4 18,9
    4 SUSKUNLAR SHOW TV 21:01:43 01:35:10 3,78 10,3

13.09.2012 SBT TOP100 AB GRUBU
    1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 21:04:38 01:51:59 14 37,7
    2 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:59:48 00:50:04 7,89 21,8
    3 ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN TRT 1 19:54:41 01:38:18 4,45 12,4
    4 SUSKUNLAR SHOW TV 21:01:43 01:35:10 4,4 11,8

Kanırtmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yorum yapmayım adam akıllı izleyeyim diyorum. Öyle aptal yönetmenlerin eline vermişler ki diziyi yorum yapmadan geçemeyeceğim.

1-) Çatışma sahneleri son 3 sezondur aynı saçmalıkta çekiliyor. Saçmalıkta değil herhalde pana film pintiliğinden böyle çekiyor. Ekipmana para gidecek diye aklı çıkıyor. Mesela silahlı çatışma sahnelerinde kamera önce yakın çekimden ateş eden adamın birini gösteriyor. Tatatata tarıyor. Sonra karşıdaki düşmanı gösteriyor oda tatata tarıyor ve pat biri vurulup düşüyor. Bitti o kadar. Halbuki 3 sene öncesinde ki vadide böyle basit çekimler yoktu. Çatışma sahneleri kuş bakışı çekilirdi, çaprazdan geniş açıyla, dikine geniş açıyla, vs. çekilirdi. Şimdi bir zoom çıkardılar önce adamın birini sonra diğerini zoom layıp gösteriyorlar. Pat biri vurulup düşüyor bitti. Bumu lan çatışma sahnesi bu kadar mı basit ve bu hataları artık dünyadan haberi olmayan yönetmenlerini transfer ettiğiniz STV, Kanal 7 dizileri bile yapmıyor. İnsan biraz düzgün çatışma sahnesi çeker. Zoom yap kurtul, lan diziyi nerede çekiyorsunuz bir görelim. Belkide orman diye bir evin bahçesinde çekip geniş açı kamera kullanmadan zoomla bizi kandırıyorsunuz.

2-) Türkiye Cumhuriyeti dizilerindeki en büyük hata yapıldı. Bir önceki sezonun final bölümünde dizinin 2. baş rol oyuncusu Memati Baş vurulmuş, göğüsüne 2-3 kurşun isabet etmiş kanlar fışkırarak yere serilmiş ve sezonun başında dizi buradan devam ediyor. Dizinin baş rol oyuncusu Polat Alemdar hayatını kaybeden 2. başrol oyuncusu Memati Baş' ın cansız vücudunu yıkıyor ama NE HİKMETSE ÇIPLAK VÜCUDUNDA GÖĞÜSÜNE İSABET EDEN KURŞUNLARDAN ESER BİLE YOK. Yazıklar olsun. Hiç mi kurşun deliği görüntüsü, kan görüntüsü verecek makyaj ekibiniz yok. Bir kişi bile mi yok, beni çağırsaydınız ben bile o kan efektini verirdim.
    h

3-) Dizi son 3 senedir tamamen hükümet dizisi oldu. Hatta senaryosunun bir kısmının başbakanlıktan gönderildiğini duydum.

4-) Sırf çıktığı günden bugüne hiç kaçırmadan (sadece askerdeyken adam akıllı izleyemedim ama gelince o bölümleri arka arkaya izledim) izlediğim için bir saygım var ve son 2 sezondur bu saygıdan dolayı zorla izliyorum. Bu sene 10. yılına girdi. 9 senedir izlediğim bir dizinin finalini görmek istiyorum. Bu yüzden bu saçmalıklara katlanıyorum. Yoksa artık izlenecek bir dizi değil. Yani KVP den artık bir cacık olmaz.

5-) ATV, bitik pana filmle tekrar anlaşmakla hayatının hatasını yaptı. Pana film kurucuları Şaşmaz kardeşler ve çalışanları sektör değiştirip inşaat şirketi olmuş resmen. Dizilerinde yaptıklar inşaatları öve öve bitiremiyorlar. Bir şirket birbirinden alakasız iki üç iş koluyla uğraşır, iki üç sektörde faaliyet gösterir ve zamanın büyük bölümünü çektikleri diziden başka yere ayırırlarsa o diziden bir halt olmaz. Adamlar diğer iş kollarındaki yoğun faaliyetlerin den dolayı zamanlarının arta kalanında KVP yi çekiyorlar. Buda diziye para harcanmadan aceleyle yapılmış basit çekimler ve büyük çekim hataları olarak yansıyor.

6-) Bitse de kurtulsak. Bitmiş bir diziyi tekrar canlandırdığı için ATV yi kınıyorum

+1 adamlar diziyi iyi çekecez diye bir taraflarını yırtıyorlar iyi çekmekten kasıt görüntü olarak...ama ne senaryo dogru düzgün ne karakterler...herbir karakter bir yerde kim ne yapıyor belli değil...konsept berbat,yönetmen berbat...senaryo yok zaten eski bölümlerin hatrına izliyordum ama artık izlemeyecem kararlıyım...efsane dizinin içine ettiniz bıraktınız resmen...vadiyi izleyenlar kocax koca adamlar insan düşünür la biraz mantık hatalarını azaltır...aslında dizinin en büyük eksiği psikolojik durum..yani olayların psikolojisi eskisi gibi yansıtılmıyor..duygular çok yapmacık..çakır öldügünde polat nasıldı..psikoloji öyle bir yansıtılıyordu ki müzikler zaten harikaydı...çakır için cenaze namazı bile kıldırmışlardı diye hatırlıyorum..neden peki..çünkü psikoloji bizi içine hapsetmişti..şimdi film sırf gündemi yansıtacam diye bir tarafını yırtıyor..biz gündem falan istemiyoruz arkadaş böyle olacaksa olmasın daha iyi...aldıgınız parayı görüntüden çok senaryoya harcayın biz berbat görüntüde izlemeyede razıyız.
  • iskender büyük den sonra dizinin tadı kaçmıştır benim için ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

SER-1 Testere Necmiyi aldıkları tekne değil miydi

Sadece o olsa yine iyi bak şimdi

1. Testere necminin eski vadide sahibi olduğu tekne
    2. Davut Tataroğlunun polatla anlaşma yapmak için çağırdığı tekne yine ser-1 di hani ömer babayı kaldırmıştı yalçın bulut.
    3. Şimdi ise yaşar katırcının sahibi olduğu tekne idi.

Gelelim helikoptere.

1. Eski vadide baronun helikopteri idi kılıç polatı karahanlı ile görüşmeye çağırmıştı.
    2. Haloyu eski vadide kaçırmak için kullandıkları helikopter
    3. Yeni vadi başlarken plaza binasından yansıması görülen helikopter o helikopter.
    4. Ve bu bölümde yaşarı öldürmek için geldikleri helikopter o helikopterdi... ve daha çok yerde kullanılmıştı da aklıma gelmiyor şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

SER-1 Testere Necmiyi aldıkları tekne değil miydi

Sadece o olsa yine iyi bak şimdi

1. Testere necminin eski vadide sahibi olduğu tekne
    2. Davut Tataroğlunun polatla anlaşma yapmak için çağırdığı tekne yine ser-1 di hani ömer babayı kaldırmıştı yalçın bulut.
    3. Şimdi ise yaşar katırcının sahibi olduğu tekne idi.

Gelelim helikoptere.

1. Eski vadide baronun helikopteri idi kılıç polatı karahanlı ile görüşmeye çağırmıştı.
    2. Haloyu eski vadide kaçırmak için kullandıkları helikopter
    3. Yeni vadi başlarken plaza binasından yansıması görülen helikopter o helikopter.
    4. Ve bu bölümde yaşarı öldürmek için geldikleri helikopter o helikopterdi... ve daha çok yerde kullanılmıştı da aklıma gelmiyor şimdi

bari isimleri değiştirseler de helikopter aynı kalsa o da iyi
  • Yalniz bisey farketmistim ozeti izlerken simdi hatirladim memati cakirin evinden selviyi almaya geldiginde plakayi sansurlediler

Polatinda her arabasinin plakasi PLT
    Ha bide polatin en son bolumdeki arabasinin plakasini iskenderin polatin gri bmw x5ini caldiktan sonra eski x5teki plaka ile ayni

Memati en fazla 5dk gorundu

• Para kazanmak için dizi bu kadar uzatılmaz ya eski hastalarındanım bu dizinin vallahi yazıktır ya. Vadi zamanı efsaneydi, İskender ölene kadar çok sağlamdı, Ulubey ne kadar seviyesiz de olsa bi onun bölümleri de fena değildi ama ondan sonrası harbi saçmalık giren karakterler oyunculuktan bihaber bknz:pusat, yapmacık leyla, amcası gibi olan mematiyle evlenen kız vs. o kadar güçlü devlet adamlarıi karakterler varken bilmem ne ağalar girdi dizi iyice bozuldu.
  • beyler Kara'nın ekipteki bayanın gerçek adı nedir
  • Memati'de gitti be

Abdül ölse nah üzülürüm

Bu arada gürkan uygun yeni bir dizide oynayacak mı?
  • Memati yerine güllü filan ölmeliydi bence çok kötü olmuş filmin pek zevki kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 16541655165616571658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.