Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi acayip amatörleşiyor________________!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Tek bir bölümünü bile izlemedim , iyi bir dizi olduğunu söylüyorlar ama bence genellikle özenti insanların izlediği bizi dizi.

bi abimizde öyle diyordu verdim ilk kurtlar vadisinin 97 bölümünü
    3 gün uykusuz kaldı :)

bu arada dizinin eski kalitesi kesinlikle yok ama yinede izlenilecek sayılı dizilerden.
    son birkaç bölümdür herkes aşık

halo , tuncay , hikmet , muro ,
    belki memati
    pehhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chawush -- 28 Aralık 2007; 3:46:45 >
  • Memati ile Bulut'un takışmaları süper ya

Adamım Ali Osman nerdesin?

BURDAYIM, ELMA YİYORUM!

( Bulut, morsssssssssss )
  • quote:

Orjinalden alıntı: chawush

quote:

Tek bir bölümünü bile izlemedim , iyi bir dizi olduğunu söylüyorlar ama bence genellikle özenti insanların izlediği bizi dizi.

bi abimizde öyle diyordu verdim ilk kurtlar vadisinin 97 bölümünü
    3 gün uykusuz kaldı :)

Aynen bende öyle diyordum öyle dizi mi olur felan filan diye..

Filmin konusu, işlenenler gerçek hayatta olan şeyler sırf bu yüzden seyrediyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu çıktı üzerinden 12 bölüm geçti ben dedim bi izliyim. Emule'yi açtım Pusu'nun ilk 12 bölümünü indirdim. İlk bölümden seyretmeye başladım. Anam olamaz böyle bişey. Gündüz bi başladım saat 2'de geceye kadar seyrettim. Evden çıkamadım yahu.

Şimdide ilk 97 bölümünü arıyorum buldugumda hemen seyretmeye başlıyacagım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Memati ile Bulut'un takışmaları süper ya

Adamım Ali Osman nerdesin?

BURDAYIM, ELMA YİYORUM!

( Bulut, morsssssssssss )

hakikaten bayagı keyifli oluyor

aslında memati buluta bi türkü söylemeli
    ay BULUTa girmiş, GÜLÜM gece yarısı

• torpilli necati şaşmazın bıçaklandığındaki mimikleri berbattı.Bu adam yerine kenan oynasa emin olun rating rekorları kırar.
  • quote:

Özentiler izliyor demek yerine izleyip de özenen insan çok oluyor diyebilirsin..
  • polat gebermedi gitti
  • Hikaye ucuzladı gitti...

Yaa sen o kadar düşmanı olan adamsın. Sokaktan bulduğun adamı sorup soruşturmadan çaycı diye alırmısın...
  • quote:

bu yorumu rap dinleyen bir özentinin yapması çok ilginç olmuş
    sen o diziyi izlemiyorsun diye izleyenleri özenti ilan etmen saçma olmuş
    ben ilk defa kurtlar vadisine özenti diyen tek bir kişi gördüm ama rap dinleyenlere özenti diyen birsürü insan gördüm bu zamana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 28 Aralık 2007; 10:01:55 >
  • Şu dünyadaki en iyi mafya dizisi The Sopranos dur. İzlerseniz anlarsınız.
  • siz nasıl tenzip buyurursanız efendim
  • FuLLTiMeHaCKeR Allahın özentisi bu nasıl rumuz kime özendin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bu dizinin yabancı versiyonu olsa yer yerinden oynardı..

evet mesela The Lost veya prison break in set ekibi kurt vadisini cekicek varya ! adamlar simdiye kadar nukleer savasa gecmisti , biz hala sagda solda ici bos araba patlatiyoruz parasizliktan ...
  • kardeş nükleer savaşa gerek yokki, Türkiye yi yansıtıyor bence bu dizi, örgüt dedikleri pkk işte yarın araba da yakılır dizi de seyret gör kesin örgüt araba yakacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

siz nasıl tenzip buyurursanız efendim

Allaaahh,, karnıma ağrı giriyo bu doktorun adamı konuşunca..
    STV deki en az reyting alan dizinin oyuncuları bile bu osmanlıca konuşan bülent ersoyun erkek versiyonundan daha iyi rol yapıyor..

Bulut ve memati olmasa inanın izlenmez o dizi, polat'ın oyunculuğu yok,, yaw bi mimiğin olsun be adam..

Keşke diyom polatı filmden çıkarsalar senaryo değişse yerine bulut geçse, ya da polat çıksa yerine kenan imirzalıoğlu geçse,, çok şey mi istiyom
  • Bugüne kadar Türkiyede çekilmiş en faydalı dizi diyebilirim. Çünkü biz ne kadar anlatırsak anlatalım at gözlüğü takmış kesim doğru söylediğimizi farkedemiyordu. Ama dizide kendilerinden birşeyler bulanlar onun yönlendirmelerinide kabul edip en azından güncel olaylara farklı gözle bakabilmeyi yaşadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

siz nasıl tenzip buyurursanız efendim

• kız soruyor bulut'a memati kim

Bulut: o da benim gülüm...
  • quote:

evet burda hafif bir analizini yapalim ;
    tek bir bolumunu bile izlemedigin bir dizinin konusuna giriyorsun ve ahkam kesiyorsun hani bu kestigin ahkamda mitin ki gibi bir izleyici olup teknik bir yorumda degil dupeduz sosyal bir tespitte bulunuyorsun neye gore kime gore belli degil ve buyuk bir kesime ozenti yaftasi vuruyorsun ben kendi adima cok rahatim ama bu sekilde genele konusan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara uyuzumdur kisisel algilama ~! aksi taktirde herkes herkese bir sey yakistirirdi !! isin icinden cikilamazdi bilmem yanlismiyim.....?
  • quote:

Al lafa bak şimdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.