Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi acayip amatörleşiyor________________!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat ettim de KV'de rolünün hakkını veren 2-3 kişi var..

1-Bulut

2-Muro

3-Memati

Bu adamların mimikleri oyunculuk kabiliyeti gerçekten takdire şayan..
    Polat da dahil geri kalanı inanın berbattı bu akşam..Tabii senaryo ve yönetmenlik de..
    Yav adam başrol oyuncusu bi de, rolünün hakkını veremiyorsa değiştirin ..

Bu arada

En çok da Memati ile Bulut'un karşılıklı konuşmalarına bayılıyorum..

• Bu dizinin yabancı versiyonu olsa yer yerinden oynardı..
  • Tek bir bölümünü bile izlemedim , iyi bir dizi olduğunu söylüyorlar ama bence genellikle özenti insanların izlediği bizi dizi.
  • Haklısın eskiden birazdaha kaliteli duruyordu ilk farkettiğim kamera açılarıydı. Ama bu bölümdeki anlatılan siyaset hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Tek bir bölümünü bile izlemedim , iyi bir dizi olduğunu söylüyorlar ama bence genellikle özenti insanların izlediği bizi dizi.

kardeş nickin çok karizma
  • quote:

Tek bir bölümünü bile izlemedim , iyi bir dizi olduğunu söylüyorlar ama bence genellikle özenti insanların izlediği bizi dizi.

Genelleme yapmak yanlış. Ben beğenerek seyrediyorum, hataları da olsa çok mükemmel olmasa da seyredebilinecek bir dizi. Benim gündemdeki bazı fark edemediğim olayları fark etmemi sağlıyor, sürükleyici bir yanı da yok değil.

Ayrıca bulut çok şahane bir karakter gerçekten diziye hareket kattı. Mimikler, oyunculuk, mematiyle atışması şahane.
  • Yaw şu hastanedeki o kelin sağ kolu bi adam var sürekli osmanlıca konuşuyo ,, adamda oyunculuk gram yok,, sokaktan toplamışlar sanki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o nasıl baktığınla ilgili işte..
    arkadaşlar izliyodu toplanıp..ben izlemezdim..polat baron olmadan 2 bölüm önceydi sanırım bi bölümünü izledim ve anlattıkları ilgimi çekti o günden sonra izledim hep..bu ara biraz aksatıyorum ama izlerim genelde..benim için önemli olan verdiği mesalar anlattığı olaylar..başkası için yarın boy paltosu ile havaya sıkmak vs..ne yaparsan yap bu böyle..

nerden baktığınla ilgili ilgili yani..bardak senin deniz orda..millet matrixi izledi gözlüğünü alıp takmaya başladı, yahudilikle vs. kullanılan isimlerle,konuşmalarıyla ilgili bir ton senaryo üretildi..kimisi belki doğruydu..belki hepsi doğruydu..ama ben kendi dinimin kutsal kitabını merak ederek Türkçesini okumaya başladım..

adamın havaya ateş açacağı ya da birini öldüreceği varsa polat bahanesi oluyor yani..

• quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Yaw şu hastanedeki o kelin sağ kolu bi adam var sürekli osmanlıca konuşuyo ,, adamda oyunculuk gram yok,, sokaktan toplamışlar sanki..

belki sokak şivesiyle konuşan bir adamı oynuyordur. koca prodüksiyon öyle bir hata yapmaz merak etme. kelin adamın konuşmasına arada bir sinir olmasından anlayabilirsin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoincGrid -- 28 Aralık 2007; 1:25:08 >
  • Gamze Mematiye ne yemek pi$irecek.$ok $ok $ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

özenti insanların genellikle 10 dk. bile izlemeyip beğenmediği , hatta bazılarının nefret ettiği bir dizi

Hobaaa Kapağa bak
    Forumdaki en güzel kapak tebirk ediyorum
    FuLLTiMeHaCKeR kusura bakmada arkadaş haklı önyargılı olmayalım

• quote:

rap tarzı müzikleri de özenti insanlar dinliyor dersem kavga mı çıkar?
  • zorla izletmiyorlar kii.Hem biz ordaki mesajlar için izliyoruz.Youtube de bakın kurtlar vadisi kehanetleri 3 yıl önce cumhurbaskanını halk sececek diyor..Daha bi sürü sey..Hem soner yalçın yardım ediyor bu diziye yani sağlam kaynak..İsterseniz izleyin..Yani izlemiyorsunuz diye cok üzülüo değiliz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

rap tarzı müzikleri de özenti insanlar dinliyor dersem kavga mı çıkar?

• quote:

quote:

özenti insanların genellikle 10 dk. bile izlemeyip beğenmediği , hatta bazılarının nefret ettiği bir dizi

artık buna cvp ne yazarsa boş
  • quote:

quote:

Hobareyy

• kv oldum olası amatördü bence, oyuncuların performans tartışılır 1. bölümden buraya kadar. Gerçekçilikten uzak geliyor bana oyunculukları. Her ne kadar karşı da olsam KV, yüzbinlerce kişiyi ekran başına çekebiliyor, o açıdan tebrik etmek lazım.
  • underground rapte bence bir özentiliktir

polat iyi oyuncu değil ama sırf o diziyi bulut-memati için izlerim hollywoodda olsalar ortalık sallanırdı

ayrıca muronunda takdire şayan oyunculuğu var bu da bir gerçek
  • abdulheyin o doktorla o hastalari ziyaret etmesi insani biraz etkiliyor bulutla mematinin konusmasi tam bir komedi heleki mematinin kizla konusma sekli komedinin de otesinde bir sey sonu cok dandik bitti
  • Dizi iyi güzelde her hafta hastane görmekten sıkıldım artık.Bir kere Polat'ın bıçaklanması inandırıcı değil.Adam öyle bir role büründü ki; kafasına sıksalar "Polat ölmez" diyecek hale geldik.Tuncay'ın yazdığı hatunun ajan olup, olmadığını takip ettirerek tespit edebilirler.Onun yerine diziyi uzatmak için birşeylerle uğraşıyorlar.Her şeyi geçtim, uçan sineğin DNA'sını çözen Polat, kavşakta ışığın dibinde yarım şekilde kenara çekmiş koca kamyon gibi aracı farketmiyor.Memati-Bulut diyalogları "al gülüm ve gülüm" muhabbeti olduğu zaman güzeldi.Çok ses getirince bu ikisini daha sık yanlız bırakmaya başladılar.Ama artık o da sıktı.Bulut ilk başlarda ezer geçerim derken şimdi "ezik" adam gibi takılıyor.

Bu bölümü beğenmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.