Şimdi Ara

Kurtarmak İsterken Kafasını Kopardı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurtarmak İsterken Kafasını Kopardı!!!!

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde göçük altında kalan inşaat işçisi 41 yaşındaki Cengiz Demirel, kendisini kurtarmak için gelen kepçenin kazayla başını koparması sonucu feci biçimde can verdi.

Olay, bugün saat 09.45’de Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanlıkdere Mevkii’nde inşaat çalışmaları süren TOKİ Konutlarında meydana geldi. Taşeron firmada çalışan 3 çocuk babası Cengiz Demirel, kanalizasyon borusu döşemek için girdiği 4 metre derinliğindeki çukurda kayma nedeniyle toprak altında kaldı. Bunun üzerine şentiyede çalışan işçiler Demirel’i kendi çabaları ile kurtaramayınca, iş makinesinden yararlanmak istedi.

Kepçe operatörü 42 yaşında M.Ü. iş makinasıyla toprağı kazmak istediği sırada Cengiz Demirel’in başı kepçeye sıkışarak koptu. Demirel, olay yerinde feci şekilde can verirken, çevrede bulunan arkadaşları sinir krizleri geçirdi.

İhber üzerine gelen polis ekipleri, itfaiyenin yardımıyla başı gövdesinden kopmuş cesedi 1 saat süren çalışma ardından toprak altından çıkarıldı. Polis ve savcının yaptığı inceleme ardından ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis, kepçe operatörü M.Ü.’yü ifadesini almak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız’da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesanliyim lan ben

• İçim bi garip oldu ya
  • Bu inanılmaz saçma.Hayal etmeye çalışıyorum olayı gerçekten kaldıramıyorum
  • bende hayal ettim de acı. kepçeylede dalınmaz tabi de toprak altında kaldığından olsa gerek zaman kaybetmemek için böle bişi yapmışlarda kepçe toprağa daldığında neye denk geleceğini nerden bilcen beee Allah rahmet eylesin.
  • ooof of Allah rahmet eylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı olay yıllar önce yine aynı şekilde olmuştu
  • memlekette ne kadar sinek varsa bi o kadar da inek var.
  • Allah rahmet eylesin.Gerçekten dostlarının halini düşünemiyorum.
  • bura türkiye son derece doğal bi haber..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Kesanliyim lan ben

Neresinde oturuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Kesanliyim lan ben

Neresinde oturuyorsun?

Keşanliyim ama istanbulda oturuyorum hocam.

• Peeeh eline gelene kepçe verirsen böyle olur
  • Geçmiş olsun Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin Allah, üzücü bir durum.
  • Allah yakınlarına sabır versin.
  • Şimdi bu aile ne yapsın çok üzüldüm bu kadar kötü biçimde ölmeseydi keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

İçim bi garip oldu ya

Sorma ya. Filimlerde felan hiç etkilemiyoda gerçek olup hele de bizim insanımıza oldumu ne kadar böyle şeylerden etkilenmem desemde çok fena oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Aynı olay yıllar önce yine aynı şekilde olmuştu

evet ben de hatırlıyorum.
  • Ben de keşanlıyım la
    Nadir olur buralarda böyle olaylar aslında. Bundan 8 sene önce mi ne bi adamı çöküntüden çıkartmak isterlerken daha çok çöküntü altında kalmasını sağlamışlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.